Muutama tärppi hullareilta

Stockmannin Hullut päivät ovat parhaillaan käynnissä ja varmasti näitä suosikkeja on monissa blogeissa jo vilahtanutkin. Itsellä meni muutama juttu silloin ensimmäisenä päivänä ohitse kun en ehtinyt nettikaupasta niitä heti kyttäillä, mutta torstain tarjonnasta tilasin pari yläosaa itselleni ja miehelle. Kukaan ei varmaan ylläty, että tilasin raidallisia paitoja mm Filippalta ja Gantilta ja sitten marimekon tunikan ja yhden kauluspaidan ja neuleen. Kotiin tilasin nuo kollaasissa näkyvät Hayn pussilakanat, joita ilman jäin viime kerralla.

Toivotaan, että kokoarviot menivät nappiin ja vaatteet olisivat sopivia, voin postailla myöhemmin mitlä nuo näyttävät sitten käytössä. Sisustuspuolella olisi todella paljon kaikkea ihanaa ja jotain olen kotiinkin ajatelut hankkia, saa nähdä vaan kuinka niiden kanssa käy. Tässä kuitenkin omia suosikkejani pienen kollaasin muodossa ja lopussa pari kuvakaappausta loppuviikon tarjonnasta. Mitäs te muut olette tuolta ostaneet ja onko vielä suunnitelmissa tuleville päiville joitain hankintoja?

Hullareille pääset tästä ja huomasin, että joitain loppuumyytyjä tuotteita ilmeistyikin vielä myöhemmin lisää myyntiin, joten kannataa kurkata uudestaan jos joku meni aikaisemmin sivu suun! Ja tuolta sivuilta näkee myös päivittäin vaihtuvat yllätystuotteet, joita ei kuvastossa ole ollut.

Ps. Se arvontakin on tulossa vielä myöhemmin tänä iltana!

(postaus sisältää mainoslinkin)

  • Anonyymi
    11.10.2013 at 13:58

    Tähän mennessä tilaukseen laitettu Kavatin villavuorikumisaappaat isommalle. klo.8.15 tein tilauksen ja useimmat koot oli jo loppu. Onneks nämä oli ja tilauksen jälkeen tätäkään kokoa ei ollut enään tarjolla. Todella hullua..

Lue lisää