myCinnamonGirl, ale nyt -80%

Huomenta!
myCinnamonGirlin nettisivuilla näytti taas aleprosentit kasvaneen ja kaikki tuotteet ovat nyt -80% alessa. Itse en osaa käyttää mitään kovin romanttisia vaatteita, mutta tuo kuvissa oleva rusettimekko pitsillä näytti omaankin silmään tosi kivalta. Ehkäpä tuo yläosan huoleton trikoo tekee siitä enemmän omaan makuuni sopivan ja tämän yhdistäisin itse ihan erityyliä olevaan takkiin ja vaikkapa saappaisiin. Myös tuo äidin seilorityylinen jumpsuit oli nätti ja näissä tosiaan ale on aika huima, sillä ovh molemmissa n. 50 puntaa ja nyt hinta n. 10 puntaa. Tytöille löytyy myös tuota seiloriraitaa jumpsuittina ja mekkona.
Lasten puolella vaatteista löytyy paljon frillaa ja tylliä, kivalta vaikuttivat nuo frillatopit, joita on helppo yhdistää eri hameiden kanssa.
Tässä joitain kuvia tuotteista, lisää voi käydä kurkkaamassa heidän nettikaupastaan täältä.
Ps. Koodilla ”fallsale”pitäisi saada vielä ilmaisen postituksen! EDIT: Tuo koodi toimiikin vain yli 50£ tilauksiin.

 kuvat: myCinnamonGirl

 • Anonyymi
  6.10.2013 at 17:16

  Moikka! Ihania vaatteita, täysin eri tyyliä mitä meillä on, mutta vaihtelu virkistää joskus :)! Mutta mekolle tulee postikuluja noin 9 £.. höh… ilmaiset postikulut vain kun tilaa vähintään 50 £. Kiitokset taas kivoista jutuista! Joka päivä vilkaisen 🙂 t.Helmin äiti.

  • Sini
   8.10.2013 at 05:33

   Voi höh, mä luulin tuon koodin toimivan ihan mihin tilaukseen vain. Kiva juttu, että olet viihtynyt täällä!

 • Johanna
  11.10.2013 at 07:30

  En tiedä ehtikö se tarjous jo loppua, mutta mulla kyllä lähti postikulut sillä tarjouksella. Tilasin vaikka mitä kivaa itselleni ja vähän tuli pettymys, kun ei nuo istu sitten niin millään mun päälle. Tytön mekot laitan kaappiin odottamaan kasvua. Vastaisuuden varalle tietää, että ainakin meillä se 2-3v koko on todellakin lähempänä 3v, koon 1 tunikakin oli vielä vähän reilu, mitoitus ei siis ainakaan ole niukkaa 😀

Lue lisää