Prinsessajuhlat

Viikonloppuna täällä juhlittiin tosiaan 5-vuotiasta neitokaista. Tarjoilujen teema oli tietenkin prinsessa, tosin mitenkään älyttömän suurta vaivaa en ehtinyt nähdä johtuen kiireisestä työviikosta. Perjantai-ilatan väsyneenä koristeita väsätessä olin jo kirjoittamassa kruunun keskelle nelosta, mies sitten ystävällisesti muistutti lapsemme täyttävän jo 5 vuotta 🙂 Kakun teossa moni asia meni pieleen, mutta ainakin ulkonäöstä tuli lopulta ihan siedettävä.

Kakku on kinuskikissan ohjeella tehty prinsessakakku. Olin unohtanut ostaa vaaleanpunaista sokerimassaa ja kakusta tuli sitten lopulta pinkki. Siitä ei myöskään tullut pyöreää, kuten alkuperäisessä ohjeessa. Ensinnäkin tein pohjan gluteenittomista jauhoista ja se ei oikein noussut samalla tavalla kuin tavallisista jauhoista tehtynä. Täytteeksi tuli vadelmahilloa ja sellaista maitokiisseliä, joka sekoitettiin kermavaahtoon. Mun versiosta ei tullut kuohkeaa kuten kinuskikissan vaan jostain kumman syystä kun sekoitin kisselin ja kermavaahdon, niin koko täyte lörähti. Ei siitä sitten paljon myöskään muotoiltu kakkua pyöreäksi 🙂 No, onneksi tuo sokerimassa on usein pelastus ja peitin koko kaameuden sen alle! Maku oli kyllä ihan hyvä, mutta muuten se ei tainnut alkuperäistä muistuttaa juuri ollenkaan…

Sitten tein kinuskikissan ohjeella myös mansikkaprinsessa-muffinsseja, eroa alkuperäisiinhän ei huomaa juuri ollenkaan 😀 Aloin aluksi väkertämään noita pystyssä olevia kruunuja, mutta niistä ei tullut mun mielestä yhtään kruunun näköisiä, vaikka ohje on maailman yksinkertaisin. Tuo koristelupuoli ei koskaan ole ollut se vahvuuteni ja lopulta sitten hiukan yksinkertaistin näitä(kin). Kuorrute lätkäsitiin nopsaa päälle ja siihen nuo pikku”kruunut”, jotka näyttivät kuulemma vähän käpälän kuvilta 🙂

Suolaiselta puolelta löytyi Hellapoliisin ohjeella tehtyjä tonnikala-rieskarullia ja sitten naudanliha-rullia. Lisäksi tarjolla oli juustoinen kinkkupiirakka.

Loppuun vielä vähän kuvia juhlijoista. Eevin synttärimekkona oli se Spruced Goosesta alella tilattu Eliane et Lenan tyllimekko, joka onkin mielestäni aivan ihana! Koko on 6 ja siinä sai kiristää nuo olkaimet pienimmälle, joten tämä mahtuu varmasti vielä pitkän aikaa. Värin puolesta tämä menee kivasti myös esimerkiksi jouluna punaisen kanssa. Kurkkasin jokin aika sitten noita uutuuksia ja ihastuin tähän paljettimekkoon, aika supersöpö olisi sekin!

Noiden Aatun hiusten kanssa olen miettinyt, että pitäisiköhän sitä kohta mennä jo ekaa kertaa sinne parturiin. Jotenkin on vain niin vaikea ”luopua” noista ihanista kiharoista, mutta hiukset alkavat kyllä olemaan jo aika pitkät. Eevillä silloi hävisi kiharat lähes kokonaan ekan leikkauksen yhteydessä ja se on vähän harmittanut näin jälkeen päin. Ehkä mä vielä hetken odotan…

Semmoiset juhlat meillä oli! Loppuviikosta tänne on luvassa tosi hyvä kampanja geggamojan vaatteisiin jos niistä tykkäätte, pysykäähän kuulolla!

 • Marru
  29.10.2013 at 08:37

  Ihanat prinsessajuhlat. Onnittelut sankarille 🙂

  • Sini
   30.10.2013 at 21:23

   Kiitos!

 • Melina / Minishow
  29.10.2013 at 08:59

  Upeehan siitä kakusta tuli! Ja muutenkin herkun näköiset tarjoomiset ja söpöt juhlijat!

  • Sini
   30.10.2013 at 21:23

   No joo, oli se sit ohan ok. Ei vaan ihan sellainen kuin mitä oli mielessä 🙂

 • Kerttu / Modernisti Kodikas
  29.10.2013 at 09:05

  Ihanat juhlat ja tarjoilut! Onnea suloiselle prinsessalle 🙂

  • Sini
   30.10.2013 at 21:23

   Kiitos!

 • Johanna
  29.10.2013 at 12:05

  Ihania kuvia teistä, onnea prinsessalle 🙂

  • Sini
   30.10.2013 at 21:23

   Kiitos!

 • Hanna
  29.10.2013 at 14:56

  Oi miten suloinen prinsessa ja pikku prinssi, ihanat tarjoilut, miten nuo vuodet menee niin äkkiä.. juurihan nuo meidän pikku neidit oli pieniä pari vuotiaita taaperoita 🙂

  • Sini
   30.10.2013 at 21:24

   Niinpä, ei tätä vaan ymmärrä. Kiitos!

 • Pikku hiiri
  29.10.2013 at 18:07

  Kaunis prinsessa ja varmasti oli ihanat juhlat! Paljon onnea 5-vuotiaalle <3
  Ihana myös se linkin Kate Mackin mekko. Just lempiväri 🙂

  • Sini
   30.10.2013 at 21:24

   Kiitos! Ja eikös ullut upea mekko, juuri teidänkin tyylinen! 🙂

 • Eppusen kaapilla
  29.10.2013 at 21:32

  Onnea Eeville vielä tätäkin kautta! :)))))

  • Sini
   30.10.2013 at 21:24

   Kiitos!

 • Satu/Willa Fox
  30.10.2013 at 08:07

  Kauniin näköiset tarjoilut ja olipas lohduttavaa kuulla, että teilläkään ei aina mene niinkuin strömssössä. 🙂

  • Sini
   30.10.2013 at 21:25

   Hei, meillä ei ikinä mene kuin Strömsössä 🙂

 • Tanja
  31.10.2013 at 09:29

  Upeat tarjoilut ja suloinen sankari. Onnea teidän pikkuiselle. 🙂

 • anna
  31.10.2013 at 20:08

  hienohan tuosta kakusta tuli! Onnittelut Eeville ja ihana tuo mekko 🙂

 • atronii
  7.11.2013 at 12:46

  Voi, kun söpöä. Vaaleanpunaiset piparkakut tunnen ennestään.

 • Anonyymi
  7.5.2015 at 10:00

  Kiitos tästä ihanasta postauksesta! Suunnittelen oman 5v. prinsessani synttäreitä ja tästä sain hyvää inspiraatiota. Lisäksi ihanaa nähdä, että kaiken ei aina tarvitse olla ihan täydellistä (kuten ruokablogeissa/ohjelmissa yleensä aina). Tämä on ihanan elämänmakuista! 🙂

Lue lisää