Suosikkeja marimekolta

Kuvia jonkun ajan takaa kun oli vielä vähän lämpöisempi. Yksi suosikeistani syksyltä on tämä Marimekon musta Lilette-mekko, joka toimii niin arjessa kuin juhlissakin. Malli on kivan yksinkertainen ja tykkään kovasti noista sivuilla olevista taskuista. Mekon kanssa kuvissa on Marimekon mustavalkoiset oktaavi-sukkahousut.

Mekon malli on hiukan väljä ja alle mahtuu hyvin viileämmille ilmoille vaikka pitkähihainen paita. Juhlavamman tästä saa kun lisää vaikkapa näyttävän kaulakorun ja yksiväriset sukkahousut. Pitäisi vielä testata kuinka toimisi ohuen vyön kanssa!

Tänä syksynä Marimekolla on ollut minun mielestäni tosi onnistunut mallisto niin naisten- kuin lastenkin puolella. Meidän omat olen käynyt ostamassa tuossa viereisestä Marimuksu liikkeestä ja nyt harmittaa, nimittäin olen missannut siellä tämän kivan uutuuden ja oma kokoni on jo loppunut. Marimuksun nettisuvuilla on nyt sunnuntaihin asti kaikki tuotteet ruskovillaa lukuunottamatta -15% alennuksessa ja sieltä löytyy mm. Marimekon uusia joulumalliston tuotteitakin tuolta lastenpuolelta.

 • Sari - MrsAgatha
  26.10.2013 at 07:39

  Tosi kiva asu! 🙂

 • Miikku
  26.10.2013 at 08:04

  Kävin tuolla Marimuksussa mummolareissulla. Ihana kauppa ja niin mukava myyjä:)

 • Nanna S
  26.10.2013 at 10:28

  Aivan mahtavat sukkikset ja mekko just minun näköinen.

Lue lisää