Viikonloppua

Moikka moi!
Täällä hiukan väsyneissä tunnelmissa toivutaan viikonlopun riennoista 😀 Uskottava se on, että ei sitä enää noista kekkereistä palaudu samalla tavalla kuin 10 vuotta sitten. Lauantai päivänä oli aika kiire aikataulu, sillä ensin kävimme juhlimassa meidän kummityttömme syntymäpäiviä ja sieltä veimme lapset mummulaan yökylään. Tuolta sitten nopeasti kotiin vaihtamaan vaatteet ja matkaa jatkettiin vielä miehen veljen luokse, josta sitten hipsimme niihin Dance partyihin. Takaisin kotona sitten 04.00 aikoihin…

Synttärijuhlissa päällä oli tuolta Marimuksusta alekoodilla ostamani Pirja-tunika ja dr.denimin farkkuleggarit. Muistuttelen vielä, että tänään on alekoodin viimeinen voimassaolo päivä ja tosiaan koodilla ”kaikki mitä olen” saa sen 20% alennusta koko kaupan valikoimista. Lisäksi ainakin osa syksyn marimekon mallistosta oli alennettu jo -30%.

Ennen synttäreille lähtöä nappasin nopsaa myös talon toisesta leidistä kuvan, Eevillä juhlissa oli pomp de luxin kesämalliston paita ja leggarit sekä MiniMintista alkusyksystä saatu billieblushin tyllihame. Facebookista huomasin, että myös MiniMintissa on hyvät alet menossa, esimerkiksi kaikki bisgaardin talvikengät -30% alessa ja kaikki normaalihintaiset tuotteet -25% alessa vielä tänään koodilla ”SYKSY25”

Synttäreiden jälkeen tosiaan kuteet vaihtuivat hiukan tummempiin, tuttua ja turvallista mustaa tietenkin. Kietaisumallinen yläosa Vilalta ja tekonahkaiset housut ovat Onlyn. Housujen takapuoli on trikoota, joten nämä eivät hiostaneet ollenkaan. Rockhenkiset asusteet Piecesilta ja pähee pääkallolaukku löytyi Onlylta.

Piecesilla on minusta kivoja ja edullisia asusteita, itse kun en kovin paljon koruja käytä, niin en malta ikinä mitään kalliita ostaakaan. Nahkaiset rannekorut ovat myös piecesin ja paketissa oli yhteensä 5 erilaista mustaa nahkaremmiä.

Alkuillasta oli vielä aika lämmin ilma ja ajattelin, että nahkatakilla pärjää, mutta yöllä oli kyllä kylmä! Villahuivi hiukan onneksi lämmitti, mutta toppatakkia olisi saanut niskaan heittää ihan helposti. Itse bileet olivat musan puolesta tosi onnistuneet, mutta järjestelyjen puolesta ei niinkään. Ensiksi jonotimme sisään noin tunnin verran ja missasimme koko e-roticin keikan, ei paljon auttanut vaikka lippu olikin ostettu jo ennakkoon. Sisällä sitten juomien tilaukseen sai varata sen tunnin per kierros ja itseasiassa joka paikkaan sai jonottaa.

Keikoista mielestäni Pandora oli paras ja nuo oman nuoruuden hittibiisit toivat mieleen paljon hyviä muistoja. Eipä sitä uskoisi, että miljoona vuotta sitten on noiden tahtiin jorattu. Kännykällä kuvasin muutamia biisejä tässä näkyy vähän fiiliksiä Pandoran keikalta, jengi oli kyllä hyvin mukana! Video on vain vähän reilun minuutin mittainen ja senkin lataamisessa meni melkein tunti, joten pidempää en edes yrittänyt 🙂

 • Viivi / Valkoinen Soihtu
  13.10.2013 at 17:08

  Kauniita asukuvia! Tuo Marimekon paita/tunika on ihanan pirteä! Hih, nuo bändit tuovat mieleen hauskoja ja iloisia muistoja:)!

  • Sini
   16.10.2013 at 16:15

   Kiitos! Tykkään kanssa tuosta!

 • Melina / Minishow
  13.10.2013 at 17:57

  Voi jummi kun oot nättinä :)!

  • Sini
   16.10.2013 at 16:16

   Voi kiitos <3

 • Rea H
  13.10.2013 at 19:16

  Nättimys ja kaunistuksen kanahäkki. Meille kotiutui ne ihanat lakanat , kiitos vielä vinkistä Marimuksuun 🙂

  • Sini
   16.10.2013 at 16:16

   Oi, ne lakanat on ihanat!

 • Ebbe
  14.10.2013 at 11:18

  Tosi kaunis tuo Marimekon tunika!

  • Sini
   16.10.2013 at 16:16

   Kiitos!

 • Anonyymi
  14.10.2013 at 14:03

  Tosi upea tuo sinun bilelook! Ihana Vilan tunika, täytyypä katsoa jos löytyy meiltäkin täältä. Minä olen tosin 20 kg lihavampi kuin sinä, että täytyy jättää nuo nahkahousut ja mulle jalkaan strech-farkut 🙂 Marimekko-tunika on myös nätti, sitäkin voisin ajatella. Kiitos vinkeistä!
  -Jonsku

  • Sini
   16.10.2013 at 16:17

   Kiitos! Tykkäsin kanssa kovasti noista, Vilalta löytyy monesti tosi kivoja vaatteita eivätkä ole erityisen kalliitakaan. Kiva, että vinkeistä on hyötyä!

 • Tessa/ Elämäni peili
  14.10.2013 at 20:14

  Sulle vaan niin sopii kaikentyyliset vaatteet:)

  • Sini
   16.10.2013 at 16:17

   Voi kiitos! Ei ehkä ihan kaikki, mutta tykkään kyllä käyttää monen tyylisiä vaatteita vähän fiiliksen/tilanteen mukaan.

Lue lisää