Viivi&Viktor

Viivi & Viktor nettikauppa on ollut toiminnassa jo useamman vuoden, mutta nyt kauppa on vaihtanut omistajaa. Omistajanvaihdoksen myötä verkkokauppaan tuli myös muutama uusi merkki; Lacoste ja BOSS junior. Lacosten uutuuksia löytyykin jo nettikaupasta, mutta Bossin omia odotellaan vielä saapuvaksi.

Viivi&Viktorista löytyy lastenvaatteita aina vauvasta ihan 16 ikävuoteen saakka. Merkkinä valikoimissa on mm. DKNY, Guess, Timberland ja Marc O´Polo. Kauniita ja klassisia vaatteita arkeen ja juhlaan.Tänä syksynä kullan ja pronssin sävyt ovat erittäin pinnalla ja näitä värejä löytyykin myös esimerkiksi tuolta DKNY:n mallistosta. Oma suosikkini on tuo kuvan pronssinen takki karvakauluksella sekä sen vieressä oleva neulemekko, missä on seassa kultalankaa. Ihana mekko myös vaikka jouluksi yhdistettynä punaiseen tai noihin kultaisiin leggingseihin!

Pojille löytyy Timberlandin mallistosta niin toppaa, collegea kuin asusteitakin. Timberlandin vaatteita Aatulla on ollut vauvana ja ne olivat mielestäni hyvälaatuisia ja sellaisia yksinkertaisen kauniita. Tuo keltainen puffatakki on omasta mielestäni valikoiman kivoin tuote, pienemmälle pojalle ostaisin tuollaisen timberlandin haalarin ehdottomasti, vauvoilla varmasti tosi suloinen! Jos toppavaatteille on vielä tarvetta niin kannattaa kurkata viivi&viktorin sivut, nimittäin kaikki topat ovat siellä nyt -15% alenuksessa! Kaupassa on myös aina ilmainen postitus.

Itse olen aikaisemmin muutaman kerran tilannut täältä täydennystä omaan vaatekaappiini ja onneksi edelleen heiltä saa myös naistenvaatteita. Valikoima ei vielä ole kovin suuri, mutta sieltä löytyy nyt tuotteita mm. Lacostelta ja Marc O’Pololta. Harmikseni tuossa MOPin harmaassa kietaisuneuleessa ei enää minun kokoani ollut, kaikki naistenvaatteetkin ovat nimittäin -15% alennuksessa.

Viivilta&Viktorilta löytyy myös facebook sivut, jotka löytyy täältä. Eilen illalla ehdin vihdoin kirjoitella kauppalistaa tulevia juhlia varten ja töiden jälkeen täytyykin äkkiä suunnata ruokakauppaan ja sieltä pikapikaa kotiin leipomaan. Lauantaina on onneksi aamupäivällä vielä aikaa tehdä loput hommat, koitin tällä kertaa valita yksinkertaisia ohjeita ettei tarvitsisi kamalasti stressata. Saas nähdä kuinka käy, synttärihumuun palailen sitten seuraavalla kerralla!

    Lue lisää