Vink vink, Duetolla kaikki -25% ja nellyn ennakkoale (sis alekoodin)

Tälle päivälle tulee nyt toinenkin postaus, mutta laitanpa jakoon perjantai-illan vinkkinä huippuhyvän alekoodi Duetto.fi kauppaan! Sähköpostiini tuli juuri heidän uutiskirjeensä ja 25-vuotias Duetto antaa nyt kaikista nettikaupan ostoksista -25% alennuksen koodilla ”DUETTO25VEE” Koodi on voimassa 18.-27.10.2013.

Yksi omista lempimerkeistäni on ehdottomasti Henri Lloyd ja Duetosta löytyykin heidän vaatteitaan jonkin verran. Olen itse ollut todella tyytyväinen vaatteiden laatuun ja tuota kollaasissa olevaa tikkitakkia olen monesti ihaillut, mutta en ole malttanut tilata. Nyt alekoodilla siitä saisi aika ison siivun pois! Myös UGGin kimallesaappaat näyttävät tosi kivoilta ja täytyy tässä samalla kehua edellis talvena ostamiani UGGin sormikkaita, ne ovat olleet tosi lämpöiset ja kestäneet hyvin. Duetossa näytti olevan vähän vastaavia tuolla rusettisomisteella. Kauniita hanskoja löytyy tuolta myös Ted Bakerilta, aika hurmaavat nuo rusettisormikkaat vai mitä?

Kokosin tähän omia suosikkejani, löytyykö teidän makuun mitään? Linkkien toiminnassa oli jotain häikkää, joten jätin ne pois, mutta koko valikoiman pääsee tsekkaamaan tästä.

1. Tiger of Sweden takki // 2. Tiger of Sweden farkut // 3. Ted Baker hanskat // 4. Tiger of Sweden laukku // 5. Ted Baker korkkarit // 6. Ted Baker hanskat // 7. Henri Lloyd saappaat // 8. Henri Lloyd tikkitakki // 9. Henri Lloyd kaulahuivi // 10. UGG saappaat // 11. InWear neulemekko // 12. Designers remix mekko // 13. Henri Lloyd villkangastakki // 14. Ted Baker villakangastakki // 15. UGG saappaat // 16. ViaVai nilkkurit // 17. UGG hanskat // 18. InWear neuletakki // 19. Gant neuletakki

Ja sitten vielä toinen vinkki nimittäin Nellylla on alkanut ale ja siellä on tosi hyvät prosentit (jopa -85%). Ale aukeaa virallisesti vasta muutaman päivän päästä, mutta sinne pääsee jo shoppailemaan ennakkoon syöttämällä ale-osioon koodin ”VIPSALE”

Alevinkkien myötä mukavaa perjantai-illan jatkoa!

ps. Kurkatkaa myös päivän toinen postaus täältä, siellä mm. crocs arvonnan voittaja ja alekoodia crocsille sekä vähän höpinää 5-vuotiaasta 🙂

(postaus sisältää mainoslinkkejä)

    Lue lisää