Kipparintakki

Yhdeksi suosikkitakeistani on noussut tämä Henri Lloydin Madison villakangastakki tuplanapituksella. Kerrankin minulla kävi hyvä säkä ja löysin tämän uutena huutiksesta alle puoleen hintaan. Takissa on paksu tikkivuori ja villakangastakiksi se on myös tosi lämmin!

Noita Henri Lloydin asusteita ihailin jo viime vuonna ja tänä syksynä ostin itselleni kuvissa näkyvän tupsupipon ja palmikkohuivin. Näitä ei vain mustana mistään nettikaupasta löytynyt, mutta laitoin kyselyn Henri Lloydin Helsingin myymälään ja sieltä he ystävällisesti postittivat minulle nämä. Erittäin hyvää palvelua sain kyllä, voin lämpimästi suositella. Tuolloin olin bongannut facebookista heidän kampanjansa, että kaikista tuotteista sai -20% alennuksen ja ostin samalla yhden neuleenkin. Nyt meneillään näyttäisi tämän viikon olevan tarjousta takeista, kaikki takit tuolla -20% alennuksella. Itselläni on yksi toinenkin Henrin takki, sellainen harmaa tikkitakki gore-tex pinnalla ja siitä ole tykännyt kanssa kovasti. Täytyykin joku kerta laittaa siitäkin muutama kuva tänne..

Housuista sen verran, että olen löytänyt hyvän haastajan dr. denimin farkuille, nimittän Liu Jo:n housut! Liu Jo:n vaatteita löytyy kattava valikoima Fashionstoresta ja tuo bottom up mallisto istuu tosi hyvin jalkaan. Kuvissa näkyy merkin mustat joustavat skinny-housut, mitkä ovat tosi mukavat jalassa. Itselläni on myös toiset merkin mustat housut hiukan suoremmalla lahkeella. Dr Denimeita olen käyttänyt tosi paljon ja niissä väri on harmillisesti jo haalistunut, ajattelin kokeilla niiden värjäämistä pesukoneessa. En ole kyllä koskaan värjännyt itse mitään, onko teillä kokemusta tuleeko väristä tasainen ym?

Kokosin loppuun juhlalookin Fashionstoren valikoimista ja tuossa näkyy nuo kyseiset Liu Jo:n housutkin. Fashionstorella on tehty juhlakauteen oma sivusto ja tuotteet on poimittu sieltä. Sivustolle pääset myös tästä.
(sis. mainoslinkin)

 • Riihitonttu
  20.11.2013 at 08:40

  Pesukonevärjäyksestä hyviä tuloksia saaaneena voin suositella! Ihan marketista saatavaa jauhemaista väriä ja suolaa.

  riihessarapisee.blogspot.fi

  • Sini
   23.11.2013 at 20:00

   Kiitos vinkistä, menenkin etsimään!

 • Melina / Minishow
  20.11.2013 at 08:53

  Upee asukokonaisuus! Oon itekin jo useasti pyöritellyt ostoskorissa noita huivia ja pipoa valkoisena, eikä hullumpi olis toi takkikaan.. Hyvältä näyttää muuten uus laukkukin 🙂

  • Sini
   23.11.2013 at 20:01

   Voi kiitos Melina. Ne valkoiset olis kyllä just sun näköiset!

 • Anonyymi
  20.11.2013 at 16:34

  Värjäystulos riippuu täysin materiaalista. Luonnonkuidut kuten puuvilla värjäytyvät hyvin, mutta ompelulangat ovat yleensä keinokuituisia (periaatteessa muovia joten eivät oikein tahdo väriä imeä) joten jäävät usein värjättävässä vaatteessa alkuperäisen väriseksi.

  • Sini
   23.11.2013 at 20:01

   Kiitos tiedosta. Täytyykin ensi viikolla hakea väriä ja testata kuinka käy!

Lue lisää