Lapsivapaata aikaa ja isänpäivälahjapohdintoja

Tämä postaus on kyllä oikein sekametelisoppa, mutta ei anneta sen häiritä. Tällä viikolla pääsimme viettämään miehen kanssa kauan kaivattua lapsivapaata aikaa ja kävimme elokuvissa katsomassa tuon uuden kotimaisen leijonasydän- elokuvan. Ihan liian harvoin tulee kyllä käytyä leffassa, itseasiassa viimeksi olen käynyt katsomassa hobitit vuosi sitten joulukuussa. Nyt trailereissa näkyi muutama mielenkiintoinen kotimainen leffa, jotka täytyy kyllä käydä katsastamassa. Toinen oli romanttiselta komedialta vaikuttava elokokuva naisesta, joka rakastuu suomen pääministeriin ja ilmeisesti sen turvamieheenkin. Hmm, pieni flashback rakkautta vain- elokuvasta, joka on muutes yksi kaikkien aikojen suosikeistani! Leijonasydän oli ihan ok, mutta ehkä odotin jotain enemmän leffan ympärillä pyörineen hypetyksen jälkeen.

 kuva: finnkino
Leffan päälle kävimme vielä syömässä ”kevyttä iltapalaa” Panco Villassa. Instagram aktiivisuuteni on vähän vaihtelevaa, mutta tällä viikolla on tullut päiviteltyä sinnekin enemmän. Olemme lasten kanssa viettäneet rentoja kotipäiviä ja Aatu kävi tällä viikolla ensimmäistä kertaa hammaslääkärissä. Alun 10 minuutin hysteerisen huutamisen jälkeen tarkastus meni ihan hyvin ja nyt kuulemma hammaslääkäri onki ihan jees tyyppi. Ihme ennakkoluuloja noita lääkäreitä kohtaan 🙂 Syksyiset kelit ovat houkutelleet hankkimaan lämpöisiä asusteita ja neuleita, yksi ihana pehmoinen paketti saapui Henri Lloydin kaupasta ja noista luvassa vielä jonkinmoista asukuvaa myöhemmin.
Tein nopean täsmäiskun myös h&m:lle ja Lindexille ja Aatulle ostin pari siistimpäänkin menoon sopivaa paitaa ja arkipaidaksi tuon suloisen karhupaidan. Lindexille oli tullut mielestäni paljon kivoja vaatteita etenkin tytöille ja Eeville ostin tuon pupupaidan, jossa on mukana vähän kimalletta. Vinkkinä vielä muillekin Hello Kitty fanien äideille, että h&m:lle oli tullut noita Hello Kitty piparkakkumuotteja ja ne ainakin aiheuttivat meillä riemunkiljahduksia ja vaatimuksen siitä, että pipareita täytyy leipoa heti ensi viikolla 🙂

Isänpäivä lähestyy ja ainakin täällä on jo pähkäilty, että mitähän sitä lahjaksi hommaisi. Aikaisempina vuosina olemme tainneet antaa pehmeitä paketteja, nyt en ole ennättänyt oikein vielä paneutua lahjahankintoihin. Olin ihan autuaan tietämätön, että The Body Shopilla on myös nettikauppa, kunnes sain meilin, että haluaisinko jakaa pienen alekoodin kyseiseen kauppaan täällä blogissani. Body Shopista tulee hankittua aina jotain pientä silloin tällöin, eniten tykkään heidän vartalovoiteistaan ja tuoksuistaan. Nyt uutuuksista löytyy myös esimerkiksi kivoja joululahjoja karpalon, vanilian ja inkiväärin tuoksuissa! Lisäksi hunajan ystäville löytyy ihan oma honeymania tuotesarja.

Nyt nettikaupassa on meneillää kampanja, jossa isänpäivän kunniaksi kaikki miesten suihkugeelit ovat tarjouksessa 10 euroa (norm 16,80e).  Niin ja tosiaan se alekoodi minkä sain on QQRU2ECU ja sillä saa 10% alennuksen tilauskesta. Koodi on voimassa 10.11.2013 saakka.

Itse katselin tuolta noita merkin meikkisiveltimiä, olen muistaakseni joskus lukenut kehuja niistä ja minun pitäisi hankkia itselleni tuollainen foundation brush.

Mitäs te olette ajatelleet isälle ostaa lahjaksi?

 Booztilla on meneillään takki-ale ja suurin osa miesten ja naisten takeista on ainakin jonkinmoisessa alessa. Enimillään prossat menevät tuonne -40% asti. Muistatteko kun joskus aikaisemmin tuosta Ichin rusettitakista kirjoittelin?  Nyt sekin olisi pienessä alessa ja kokojakin oli tullut lisää, mikäli tätä jäi joku kaipailemaan, niin käykää kurkkaamassa. Kokoja löytyi vielä hyvin myös noista Tommy Hilfigerin takeista, tuo miesten parka on minusa tosi hieno. Alennetut naisten takit pääset katsomaan tästä ja miesten tästä.

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

    Lue lisää