Leo

En ole koskaan mikään suuri leopardikuosin ystävä ollut, mutta jotenkin ihastuin benettonilla näihin leo-kuosisiin stretch sammareihin. Uutuuksissa oli myös kivoja trikoopaitoja ja housujen kaveriksi ostin Eeville vaaleanpunaisen hajuvesi paidan. Mielestäni tämän leo-kuosin kanssa sopii hyvin yhteen vähän hempeämmät sävyt ja meillä ainakin Eevi tykkäsi molemmista kovasti, etenkin noista paidan blinbling timanteista!

Täällä on ollut muutana päivän ajan jo kunnon pakkaskelejä ja toppavaatteetkin on kaivettu esiin. Nyt näyttää kyllä loskaa satavan, että taitaa olla lumet huomenna muisto vain. Tässä pari kuvaa leopardihousuista beigen värisen ver de terren untsikan ja petit By Schofie Schnoorin saappaiden kanssa. Saappaat olen ostanut Pikkujaloista ja niissä mallia on hieman levennetty tuosta varresta verrattuna edellisiin vuosiin. Eevillä mahtui hyvin housujen lahje saappaan sisään, joskin hänellä on aika kapea pohje noin muutenkin. Aikaisempina vuosina merkin saappaat ovat olleet aika napakkoja varresta, tämä onkin ihan hyvä muutos.

Ver de Terre (saatu) //  Benetton // Petit by Sofie Schnoor // unq // Mini A Ture

 • Melina / Minishow
  26.11.2013 at 19:39

  Voi miten söpö tyttö! Untsikka on tosi nätti ja käy ihan täydellisesti noitten kenkien kanssa! Meilläkin kävi Sofien saappaat sovituksessa, mutta oli liian tiukantuntuiset juurikin varresta niin pienelle tytölle. Isommalla menee jo varmaan ihan hyvin.

 • -Satu-
  26.11.2013 at 19:44

  Söpöt sammarit, noissa on just sellainen kaunis kuosi, josta pidän paljon. Leokuosiakin on niin monenlaista, osa on mun mielestä aivan järkyttäviä ja toiset todella tyylikkäitä.

 • Vauhtivekaroiden äiti
  27.11.2013 at 08:08

  Ihania kuvia! 🙂

 • Sanna
  27.11.2013 at 19:51

  Ihanta typykkä ja ihanat vaatteet <3 Tervetuloa myös minun blogiini vierailulle 🙂 http://lumivalkeitaunelmia.blogspot.fi/

 • Anonyymi
  17.11.2015 at 13:06

  Eksyin sattumalta blogiisi ja tähän postaukseen (mitä nyt pari vuotta vanha onkin). Ihana takki (kuten myös housut ja kengätkin ihanalla tytöllä)! Tuollaisen ku löytäis käytettynä meidän neidille! Meillä on tällä hetkelläkin Ver de Terren takki ja äiti ja tyttö molemmat ihastuneet siihen! Hieman hintavia vain ovat uutena. Ei ihan vuosittain tän ikäselle raski sellaista ostaa. 🙂

Lue lisää