Mä tykkään susta niin, että halkeen…

Popin sirkusraidat löysivät perille tännekin ja tässä muutama kuva paketin sisällöstä. Tilasin molemmille paidat ja sukkia ja Aatulle vielä muutamat housut. Eeville ei oikein tuo popin housumalli sovi, ne yksiväriset leggingsit ovat hänelle parempia. Muutenkin minusta nuo sopivat paremmin pienemmille ja varsinkin vauvoilla ne ovat tosi suloisia ja helppoja pukeakin. Aatun vihreät raidat ovat kokoa 98 ja nuo tummansiniset housut ovat 104 kokoa. Eeville paidan otin tuossa 110/116 koossa ja molemmille nuo valitsemani koot olivat juuri sopivat, Aatun isommat housut menevät hetkeksi jemmaan.

On nuo raidat aina vaan yhtä kivoja, vaikka niitä on meillä käytetty jo monen monta vuotta. Nämäkin on helppo yhdistää minkä väristen alaosien kanssa tahansa ja ainakin aikaisemmin meillä on nuo raitamalliston tuotteet pysyneet tosi hyvinä. Joihinkin printtipaitoihin olen joutunut popilla pettymään, mutta muuten mielestäni heillä on aika hyvälaatuisia tuotteita tai ainakaan omalle kohdalle ei ole montaa hutia vielä tullut. Välikausihanskat saavat erityisesti minulta hyvät pisteet, molemmilta lapsilta sellaiset löytyy ja ovat kestäneet kulutusta superhyvin.

Kuinkas moni muu sortui sirkukseen?

Otsikosta sen verran, että tuossa juuri kuvia ottaessa lapset lauloivat Juha Tapion MTSNEH-biisia.
– Äiti, miten voi tykätä jostain niin, että halkee? Eevi kysyi.
Yritin siinä selittää rakastumista ja sitä kun mahanpohjassa muljahtelee, kuinka jokaisessa katseessa on kipinöitä eikä malttaisi olla erossa toisesta hetkeäkään. Toinen vaan tuijotti mua silmät suurina ihan kuin olisin puhunut hepreaa. Niin, ei sitä tunnetta oikein voi selittää, joten tyydyin toteamaan..
– Sä ymmärrät sitten isompana. 😀

Ihana biisi muutes!


Booztilta tuli muutes sähköpostia, jossa kerrottiin vain tämän päivän voimassa olevasta alesta. Tänään saa siis kaikista normaalihintaisista tuotteista -15% alennusta koodilla ”SAVE”. Kävin tsekkaamassa noita uutuuksia ja kokosin tähän muutamia tuotteita mustan ja kullan sävyissä. Jotenkin nyt itselle iskee nuo bling bling jutut kovasti, mites teille? Kollaasista unohdin nämä supertyylikkäät kumisaappaat, olisipa ihanat! Korupuolelta löytyi tosi paljon noita kivoja nahkakoruja erilaisilla koristeilla, värivaihtoehtojakin oli useita ja hinnat n. 20-30 euron luokkaa.

EDIT: Huomasin, että koodi ei koskenut Ralph Laurenin eikä Malene Birgerin tuotteita.

1. Takki Denim&Supply Ralph Lauren // 2. Svetari Denim&Supply Ralph Lauren // 3.Mekko Selected Femme //4. Neule Vero Moda // 5. Housut Filippa K // 6. Koru Liebeskind Berlin // 7. Koru Liebeskind Berlin // 8. Koru Liebeskind Berlin // 9. Koru Stylesnob // 10. Kaulakoru By Malene Birger // 11. Koru Stylesnob // 12. Huivi By Malene Birger // 13. Neule Lauren Ralph Lauren // 14. Kengät Sofie Schnoor // 15. Kengät Billi Bi // 16. Svetari Denim&supply Ralph Lauren // 17. Kengät Tommy Hilfiger // 18. Kengät UGG

Lastenpuolelta kannattaa tsekata vaikkapa nämä Petit by Sofie Schnoorin suloiset uutuudet. tossupuolella ainakin oli vaihtoehtoja vaikka kuinka!


* Postaus sisältää mainoslinkkejä

 • Elina /Elinamaista
  6.11.2013 at 06:33

  Täällä sorruttiin kans sirkukseen, kuvia meidän ihanuuksista löytyy täältä: http://elinamaista.blogspot.fi/2013/11/circus.html

  • Sini
   8.11.2013 at 07:58

   Oi, pitääkin käydä kurkkaamassa!

 • Tiia
  6.11.2013 at 06:48

  Täällä ilmoittautuu yksi, joka hullaantui mallistoon. Kaikkea en saanut mutta tyytyväinen olen saamiini 🙂

  • Sini
   8.11.2013 at 07:59

   Hyvä, että sait edes jotain!

 • Hanna
  6.11.2013 at 07:28

  Meidän lapset pukevat vielä molempiin jalkoihin eriväriset sirkussukat 😀 aika hauska niinkin.

  • Sini
   8.11.2013 at 07:59

   Voi, toihan onkin hyvä idea! Ihanan kekseliäitä!

 • titti
  6.11.2013 at 08:12

  Meilläkin suurinosa raidoista on löytänyt jo perille, mutta näissä oli hurjia kokoeroja ihan saman tuotteen sisällä. Siis saman värinen ja samankokoinen tuote oli isompi kuin toinen. Ja pinkki multiraita on isompaa kuin sininen 😀

  • Sini
   8.11.2013 at 08:00

   Ai, voi ei! Tuo ei ole kivaa, että koot heittelee 🙁

 • Henna
  6.11.2013 at 11:40

  En tiiä mut mun mielestä nää sirkus raidat oli jotenkii löpsömpää kangasta :/ jonkun verran tuli nukkaa heti ekassa pesussa. Ja pienempi ku konttaa nii polvet oli ekan käyttökerran jälkeen jo kuluneet. Harmittaa!!

  • Sini
   8.11.2013 at 08:00

   Mä huomasin kanssa, että olivat vähän löysempiä. Ja tosi pehmeitä. Tiedä sitten onko sekään hyvä jos nukkaantuvat herkemmin 🙁

 • Terhi
  6.11.2013 at 13:18

  Mä olisin halunnut tytöille sydänpaidat ja sen hameen… jostain luin että näitä olisi tulossa lisää liikkeisiin, pitääköhän paikkaansa? 🙂

  Meillä tykätään kans Juha Tapiosta, me tytöt 🙂 Ihana noi Sofien jutut!

  • Sini
   8.11.2013 at 08:01

   Mä en tiedä yhtään onko noita tulossa. Peukut pystyyn, että saat semmoiset vielä teille!

 • Anonyymi
  6.11.2013 at 14:17

  Tosi hienot kuvat näistä popin vaatteista! En aiemmin oo tästä mallistosta innostunut yhtään, mutta näiden kuvien perusteella voisin vaikka ostaakin 🙂

  • Sini
   8.11.2013 at 08:01

   Ai, kiitos! Nämä on kyllä olleet omia suosikkejani, tykkään niistä ihan yksivärisistäkin raidoista!

 • Anonyymi
  6.11.2013 at 16:59

  Meille tuli nuorimmaiselle tytölle toi raitapaita+legginsit. Isommat koot olivatkin loppuneet heti meidän popilta.. Ja niin ostin myös itselleni noita raitasukkia, vielä sopi 11-12 v koko 😉

  SANNA S.

  • Sini
   8.11.2013 at 08:02

   No niin, nyt sulla on pirteitä sukkia itselläsikin! Popin sukat on kanssa kyllä hyvälaatuisia!

Lue lisää