Marimuksun joulua (sis. alekoodin)

Kävin tuossa yksi päivä Marimuksussa katselemassa marimekon joulukankaita ja napsin samalla muutamia kuvia tuolta liikkeestä, jossa esillä oli myös paljon kivoja joulujuttuja mm. aarikalta. Haluaisin meille jonkin kivan joululiinan pöytään ja tuo marimekon kuusikangas olisi mielestäni tosi nätti. Ainut vaan, että mietin kuinka käytännöllinen tuollainen valkopohjainen kangas olisi meidän ruokapöydässä. Tykkäättekö te tuosta kuusikuosista?

Lastenvaatteissa marimekolta oli tullut uutuuksia myös tuossa omppukuosissa, mikä on materiaaliltaan sellaista tosi pehmoista ja vähän joustavaa. Myös nuo värikkäät raitapaidat ovat myös marimekon joulumallistoa ja niistä löytyy mm. ihana oversize mallinen yläosa tytöille!
Tämän viikon ajan marimuksussa on voimassa -25% alennus, joka joskee kaikkia molo kidsin ja geggamojan tuotteita. Toppavaatteille ei täällä ainakaan vielä ole käyttöä ollut ja varmasti moni onkin vielä odotellut niiden hankkimisen kanssa, nyt hyvällä alella saa siis ainakin noita molo kidsin haalareita sekä geggamojan yksivärisiä haalareita. Kokeilin Eeville tuota molo kidsin rainbow kuosia ja jotenkin se on mielestäni aina näyttänyt enemmän pojalle sopivalta, mutta olikin tosi kiva mielestäni myös Eevin päällä!
Alennuksen saa koodilla ”toppa” ja alekoodi täytyy syöttää heti sivuille mennessä sivun oikeaan ylä nurkkaan, jolloin kauppa näyttää automaattisesti alennetut hinnat. Koodi koskee siis myös geggamojan ja molo kidsin sisävaatteita ja on voimassa tämän viikon loppuun saakka. Marimuksuun pääsette tästä.

Alennuksessa siis mm. seuraavat tuotteet…

 • Anonyymi
  18.11.2013 at 10:16

  Saako tän alen myös, jos käy kaupas paikan päällä?

  • Sini
   18.11.2013 at 11:02

   Moikka!Unohdinkin mainita, että tosiaan saman alennuksen saa kivijalkamyymälästäkin kun mainitsee kassalla tuon koodin 🙂

 • Sari
  18.11.2013 at 18:21

  Mä tykkään tuosta kuusesta aivan hulluna, mutta joulupöytään… taitaa tulla meillä liian paljon punajuurenvärisiä koristeita oksille 🙂 Mutta pussilakanoista kirjoitin pukille…

  • Sini
   23.11.2013 at 20:02

   Hih, joo voi olla, että ei olisi enää ihan mustavalkoinen 🙂

 • Vauhtivekaroiden äiti
  18.11.2013 at 19:07

  Kuusikangas on aivan ihana, nimenomaan tuo mustavalkoinen! Jos ei uskalla pöytäliinaksi ostaa, pari mukia olisi ainakin hankintalistalla 🙂

  • Sini
   23.11.2013 at 20:03

   Ne mukit on kanssa kivoja, meillä ei vain taida olla oikein kupeille tarvetta..

 • Annika /Karkkipurkki
  19.11.2013 at 08:39

  Sinulle on haaste blogissani 🙂

  • Sini
   23.11.2013 at 20:03

   Ki!tos!

 • Anonyymi
  19.11.2013 at 15:43

  Hei! Ihana tuo kuusi-kuosi! Ottaisin tuon värikkäämmän jouluksi ennemmin, vaikka kotona onkin paljon musta-valkoista, mutta jouluna pitää olla punaistakin pikkasen 🙂 Meillä on Marimekon "Koreana" -kuosinen joululiina. Siinä on kuvina mm. joulutorttuja, makkaroita, sillejä, sinappia yms joulupöydän antimia. Siitä ei kuosi enää jouluisemmaksi mene?? 😀 -Helmin äiti

  • Sini
   23.11.2013 at 20:05

   Mun mielestä tuo värikäskin on nätti, mutta ehkä vään vierastan tuota beigeä pohjaväriä. Munkin mielestä jouluna saa ja pitääkin olla vähän punaistakin! Voi, mulle oli ihan uusi tuttavuus tuo teidän joululiinakuosi, kulostaa hauskalta!

 • kukkis
  21.11.2013 at 04:11

  Vinkkinä, jos pöytäliinan päälle hankkii läpinäkyvän muovin, säästyy liina tahroilta ja helppo pitää puhtaana 🙂 ystävällä oli tämmöinen ratkaisu, muovin oli hankkinut metrimyynnistä jostain halpahallista…
  Ihania juttuja tuolla Marimuksussa!

  • Sini
   23.11.2013 at 20:05

   Voi, olipa hyvä vinkki! Pysyykö se muovi siinä päällä hyvin?

Lue lisää