Pikku Helenen mekkotaivas

Onko Pikku Helene teille jo tuttu kauppa? Kyseessä pieni kotimainen verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy toinen toistaan ihanempia merkkejä kuten Lili Gaufrette, Guess, DKNY, Billieblush ja Kenzo Kids. Kaupasta löytyy vaatteita lapsille aina 16 ikävuoteen saakka ja etenkin Guessilta ja DKNY:lta on hyvä valikoima  noita isompien kokoja. Mekko-osastolta löytyy mielestäni aina ne kauneimmat jutut ja Pikku Helenessa onkin hyvä valikoima kauniita juhlamekkoja vaikkapa lähestyvään joulunaikaan.

Tässä muutamia omia suosikkejani tuolta nettikaupan valikoimista. Eeviltä löytyykin jo tuo vaaleanpunainen Lilin ribbimekko ja mielestäni se on tosi monikäyttöinen, sillä sitä voi käyttää niin arkena kuin juhlissakin. Materiaali on mukavaa puuvillaa ja meillä Eeville (n110cm) sopiva koko oli se koko 6. Kaunis kokonaisuus on myös hempeän vaaleanpunainen Lilin poolo ja sen kanssa muhkea tyllihame, lililtä löytyy settiin sopivia sukkia ja sukkahousuja myös! Hieman jouluisempia sävyjä löytyy mm. Guessilta ja Lili Gaufrettelta ja tuossa alarivissä onkin kolme ihastuttavaa mekkoa noilta merkeiltä. Keskimmäinen frillamekko on oma suosikkini, mutta harmikseni siinä ei koot enää piisaa meille.

Aikamoinen mekkotaivas tuolta siis löytyy ja jos teidän mekkokaappi kaipaa täydennystä niin Pikku Helenesta saa nyt 20 euroa alennusta kun tilaa vähintään 85 eurolla ja koodi alennukseen on ”marraskuu” Alennus on voimassa sunnuntaihin 17.11.2013 saakka.

Pikku Heleneen pääset tutustumaan tästä.

Tämä päivä menikin kokonaisuudessaan maalatessa kattoa ja seiniä ja huomenna pitäisi vielä jatkaa urakkaa. Katon maalaus on kyllä niin tympeää puuhaa, mutta onneksi valoisa lopputulos kyllä aina palkitsee, vaikka niskat meinaakin olla vähän jumissa. Lasten makkarin suhteen kaikki sisustusideat ovat vielä vähän vaiheessa, huone on itsessään aika haastavan mallinen ja täytyykin tässä pähkäillä kuinka kalusteet sinne sijoittaa ja mitä sinne täytyy vielä hankkia. Verhot nyt ainakin, niissäkin on niin paljon valinnanvaaa ja vain yksi pieni ikkuna mihin ne laittaa 🙂 Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa…

 • Melina / Minishow
  13.11.2013 at 06:58

  Aikamoisia ihanuuksia tuolta löytyy! Pitäiskin kohta jo hankkia joulumekko, että sais ajoissa otettua kortteihin kuvatkin, mutta onhan tässä vielä aikaa..

  Mulla olis sulle blogissa kiva haaste :).

  http://www.mineamarissa.blogspot.fi

  • Sini
   16.11.2013 at 12:22

   Onhan tässä vielä aikaa, meillä jäi viime vuonna kortit kokonaan lähettämättä 🙂 Ja kiitos haasteesta!

Lue lisää