Rock it or just do it: Halens

Sain jokin aika sitten Halensilta yhteydenoton ja kyselin haluaisinko postata tänne muutamia omia suosikkejani heidän nettikaupan valikoimistaan. Kauppa ei itselle ollut entuudestaan tuttu, joten selailin heidän sivujaan ja katsoin olisiko siellä minun tyylisiäni tuotteita myynnissä. Tai itseasiassa jonkinlainen mielikuva minulla oli Halensista, mutta se ei sitten lopulta vastannut kyllä totuutta ja oikeasti löysin tuolta valikoimista enenmmänkin mieluisia juttuja kuin mitä tähän kokosin. Positiivinen yllätys siis ainakin itselleni! Mainoksissa olen nähnyt noita Sara La Fountainin kuvia ja niistä olen tykännyt kovasti, ovat tyyliltään aika rock ja sen tiimoilta kokosinkin tähän myös niitä omia suosikkejani.

Rock it-puolen ehdottomat suosikit ovat nuo kollaasissa olevat leggingsit. Hiukan päheet! Niiden kanssa voisin käyttää tuota vähän oversize mallista pääkalloneuletta ja jalkaan vetäistä vaikkapa nuo kultasomisteiset nilkkurit. Siinä olisi minun suosikkiasuni! Koska olen heikkona myös kaikenlaisiin urheiluvaatteisiin, niin kollaasiin oli pakko laittaa myös Niken bling bling collegepuku. Siinä siis sivulla oleva teksti on paljeteilla tehty ja mielestäni huippukivan näköinen juurikin tuollaisten kiilakorkotennareiden kanssa. Mistähän tuollaiset pinkit löytäisi? En ole noille lämmennyt aikaisemmin yhtään, mutta nyt kun ne on varmaan kohta jo pois muodistakin, niin herään minäkin 🙂

1. Takki // 2. Neule // 3. Koru // 4. Mekko // 5. Leggingsit // 6. Paita // 7. Laukku // 8. Kengät // 9. Kengät // 10. Huppari // 11. Housut

Halens tarjoaa lisäksi alekoodin, joka on voimassa sunnuntaihin 10.11.2013 saakka. Koodilla 7240 saa 10 euron alennuksen yli 50 euron ostoksista. Verkkokauppaan pääset tutustumaan tästä.
Loppun laitan vielä noita mielestäni kivoja stailauskuvia kollaasissa esiintyvistä tuotteista.

kuvat: Halens
Mukavaa viikonloppua!
* Postaus sisältää mainoslinkkejä
 • bySarina.com
  8.11.2013 at 09:52

  Tosi ihania vaatteitta tässä! 🙂

  • Sini
   9.11.2013 at 15:01

   Kiva kun tykkäsit!

 • Mammis
  8.11.2013 at 12:59

  Halensilta löytyy kyllä kivoja vaatteita! Harvoin tulee sieltä kuitenkaan tilattua, koska postikulut ovat turhan kalliit. 6e + 4e postiennakolla. Laskutuksen anominen on hankala prosessi eikä luottokortilla voi maksaa. Saisivat siis kehittää aika lailla maksuvaihtoehtojaan.

  • Sini
   9.11.2013 at 15:01

   hui, ompas kyllä kalliit postarit! Ja tosi epäkäytännöllinen, että ei saa kuin postiennakolla 🙁

  • Anonyymi
   10.11.2013 at 18:32

   Tolla kympin alennuksella sai sit just nuo lähetyskulut ja postarit katettua! No onhan sekin paremmin kun ei mitään 😉
   aa

 • RIIKAN BLOGI
  8.11.2013 at 15:20

  hei, voistko kurkistaa mekkojuttuuni ja paljastaa omanne..pliis!!!! mä haluun nähdä teidän mekot!!!!

  • Sini
   9.11.2013 at 15:01

   Iik, kai mun on pakko 😀

Lue lisää