The Tiny Dollhouse

Oiin:n sivuilta poimintana tämä hauska The Tiny Universen valmistama  ”The Tiny Dollhouse” kirja, joka voidaan magneettien avulla kasata pieneksi nukkekodiksi ja siitä löytyy neljä erilaista huonetta. Kirja on päässyt mukaan myös uusimman Vanity fair lehden lahjavinkki-osioon ja sen on on suunnitellut Maria Nilsson ja Johan Halldelius. Kyseistä kirjaa löytyy tuolta Oii:n sivuilta ruotsin- ja englanninkielisenä versiona. Meillä varmasti ainakin tyttö tästä tykkäisi ja tällainen olisi helppo ottaa mukaan reissuunkin, barbien oma kannettava koti!

kuvat: Oii.se
Tällä viikolla tulossa vielä Fjällräven reppujen voittajat sekä kuvia Eevin mekoista Riikan mekkohaasteen muodossa!

 • Maya
  15.11.2013 at 08:03

  Meillä on vastaavanlainen kirja, tyttö sai viime vuonna joulupukilta (ei tiedetä yhtään kuka sen antoi jotta voitaisiin kysyä mistä niitä saa..), siinä vaan avautuu myös lattiat noihin huoneisiin, on ovet ja ikkunat ja paperinuket+vaatteet tuli kanssa siinä kirjan mukana.. on ollut tosi suosittu! 🙂

  • Sini
   16.11.2013 at 12:21

   Voi, se kuulostaa vielä parmmalta! Kysy ihmeessä!

Lue lisää