ALEALEALE

Sähköpostiin on kilahdellut aleviestejä vähän sieltä sun täältä, mutta tässä muutamia juuri alkaneita alennusmyyntejä, joita itse kävin tsekkaamassa. Joulujutuista kirjoittelen vähän myöhemmin jahka jaksan siirtää kuvia koneelle, nyt nautin vielä parista vapaapäivästä ennen töihin menoa!

Boozt aloittikin alet jo aikaisemmin, mutta tänään aleen on lisätty noista premium merkkejä esimerkiksi Ralph Laurenia, Tommy Hilfigeria ja Bossia. Itse tilasin Hilfigerilta -40% alella muutaman pitkähihaisen sekä yhden neuleen. Kannattaa tsekata myös Eccon alekengät, siellä oli mukavan näköisiä tennareita ja nilkkureita! Booztin aleen pääset tästä.

Tänään starttasi suuri ale myös Babyshopissa ja sieltä löytyy nyt alesta mm mini rodinin uusin mallisto, molo kidsia, ralph laurenia ja paljon muuta! Babyshopin aleen pääset tästä

Äidille alemuotia löytyy Nellyn suuresta joulualesta, josta löytyy vaihtelevin prosentein niin vaatteita, kenkiä kuin asusteitakin. Nellyn sivuille aion itse palata vielä illalla paremmalla ajalla! Nellyn aleen pääset tästä

Ja lisäksi vielä viimeisimpänä myös Stockmann on aloittanut alet ja sieltä löytyy tuotteita heti -40% alennuksella eri osastoilta. Kannattaa katsoa myös heidän kodin elektroniikka osio, siellä on myös alet -40%. Stockmannin aleen pääset tästä.

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

  • Melina / Minishow
    25.12.2013 at 21:25

    Tulipa taas vähän shoppailtua..:) Kiitti jälleen vinkistä!

Lue lisää