Fatboy vinkki ja stadiumin joulukalenteri

Finnish Design Shopissa alkoi tänään fatboy junior kampanja, jossa on alennuksessa kahdeksan eriväristä junior säkkituolia. Tämä olisi myös kiva ja hyödyllinen lahja pukinkonttiin! Meiltä löytyy tuollainen harmaa junior säkkituoli ja sitten valkoinen iso ja jälkeen päin olen harmitellut, ettei hankittu vain kahta pienempää. Ne ovat jotenkin kätevämpiä liikutella ja vievät paljon vähemmän tilaa, meillä kun ei ole oikein kunnon paikkaa tuolle isolle valkoiselle. Säkkituolit ovat viikon ajan alennuksessa ja värivaihtoehdot voit kurkata täältä.


Monista verkkokaupoista löytyy näin joulun alla joulukalenteri ja niin myös Stadiumista. Luukusta paljastuu joka aamu eri tarjous ja plussaa siitä, että edellisten päivienkin tarjoukset pysyvät voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Stadiumista on myös ilmainen toimitus jouluaattoon saakka. Tähän mennessä tarjouksista on löytynyt mm Adidaksen supernova juoksulenkkarit 79,90e (ovh 149e). Itse aion kytätä josko tarjoukseen tulisi jotain hyviä jumppavaatteita tai mukavia collegehousuja, luukut voi käydä kurkkaamassa täältä tai myöhemmin tuosta sivupalkin bannerista.

 

*Postaus sisältää mainoslinkit Finnish Design Shopin ja Stadiumin sivuille

 • Mari
  9.12.2013 at 06:28

  Cdon.fi saa isoista fatboyn säkkituolista -65e.

  • Sini
   10.12.2013 at 18:47

   Kiitos vinkistä!!

Lue lisää