Finnish design shop sale

Täältä joulupuuhien keskeltä ajattelin vinkata sähköpostiini tulleesta alekoodista, nimittäin Finnish Design Shop aloitti alennusmyyntinsä ja tarjoaa kaikki varastossa olevat tuotteet -15% alennuksella koodilla SECRETSALE15

Tässä vähän vielä infoa:
Joitain tuotteita löytyy hyllystä vain muutama kappale, joten nopeus on nyt valttia. Varastotilanteen näet tuotesivulta ”Saatavuus”-kohdasta. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita ja uusia tilauksia. Alennus on voimassa sunnuntaihin 29.12.2013 asti

Kauppaan pääset tästä

*Sisältää mainoslinkin Finnish Design Shopin sivuille

  • Vauhtivekaroiden äiti
    22.12.2013 at 09:59

    Kiitos vinkistä, tätä aina odotetaan. Pari tuolia meiltä puuttuisi 🙂

  • Melina / Minishow
    22.12.2013 at 12:07

    Hupsista! Tuli muutamia kivoja juttuja tilattua :).

Lue lisää