GAP -40% ja ilmaiset postit, vain tänään!

Tänään tuli sähköpostiin tosi hyvä alekoodi Gapille ja ajattelin jakaa sen täälläkin. Tämän päivän ajan nettikaupassa on -40% alennuksessa kaikki tuotteet ja lisäksi ilmaiset postikulutkin. Alekoodi käy myös jo alennettuihinkin tuotteisiin. Tilasin Eeville tuollaisen tummansinisen logohupparin, jonka hinnaksi jäi n 17 euroa. Vaaleanpunainen pikee t-paita on alennettu jo muutenkin ja sen hinnaksi jäi n 5 euroa ja farkut kustansivat n. 17 euroa.

Eenkin tuolla toddler ja babypuolella on aivan ihania juttuja, harmi kun batman neuleesta ei enää ollut Aatun kokoa! Alen saa siis koodilla: HUGEDEAL ja voimassa vain tänään.

Kurkatkaa täältä!

kuvat: gap.eu
 • mirja
  2.12.2013 at 18:48

  Muistaakseni Gap.co.uk ssa on halvemmat tuotteet ja samat tarjoukset 🙂 esim. Toi sun tilaama huppari alle 15€ Jne.
  Kun eka kertaa menet sivustolle, se yrittää ohjata sut tuonne .eu sivulle 🙂

  • Sini
   3.12.2013 at 14:30

   Kiitos vinkistä!Enpä olekaan tuota tiennyt!

 • Kinuski
  3.12.2013 at 00:11

  Satuin olemaan yöllä koneella, kun tuo alekoodi tuli ja heti menin pälyilemään, mitä siellä olisi. Hauska, että monien vaatteiden joukosta meille tuli kolme samaa kuin sun kollaasissa. Keskitytölle tuo vaalea pliseerattu mekko ja kuopuspojalle keltaiset housut ja harmaa knallineule. Lisäksi pojalle tuli Gap-huppari ja one-piece ja vanhimmalle tytölle mekko, panta ym. Siellä oli muuten yhden tyttöjen 7 kpl:n pikkaripaketin hintana 0,01 e (!), toki klikkasin koriin 🙂 Joku virhehän tuossa selvästi oli (kaikki muut samanlaiset pikkarisetit oli jotain 19,90 e ->), mutta saa nähdä tuleeko asiasta mitään "jälkipyykkiä".

  • Sini
   3.12.2013 at 14:31

   Sama maku 🙂
   Wow, vähänkö halvalla sait tuon setin, tuskin siitä mitään ongelmia jälkeen päin tulee, niiden mokahan se oli!

  • Kinuski
   5.12.2013 at 23:37

   Piti vielä tulla informoimaan: sain Gapilta viestiä, että olivat huomanneet väärän hinnoittelun tuon pikkarisetin osalta ja olivat peruneet sen tilauksesta… Ihan ok tietty, mut vähän kyllä ihmettelin etteivät ottaneet omaan piikkiinsä virhettä, kun kuitenkin kyse tuotteesta jonka oikea hinta vain 19,95 e. Eri asia, jos olisivat hinnoitelleet jonkun 100 e tuotteen pilkkahintaiseksi. Jotenkin vähän laski pointsit nyt Gapin aspan osalta.

  • Sini
   6.12.2013 at 07:52

   No ohhoh, olisin kanssa olettanut, että antavat tuollaisen olla. Noinkin iso kauppa, että ei siinä varmaan konkurssia olisi tuon takia tullut 😉

 • Anonyymi
  3.12.2013 at 12:51

  Hei!
  Minkälaista mitoitusta tuon merkin vaatteet ovat? Osaisitko neuvoa mikä koko kannattaisi ottaa 106 cm pitkälle? Ovatko housut hyviä hoikalle lapselle? Kiitos 🙂 Terv. Piia

  • Sini
   3.12.2013 at 14:32

   Moikka! Minusta ne ovat niukahkoja, tai ainakin ne mitä meillä on ollut. Eevi on n 110cm ja otin hänelle tuota S kokoa, viime vuonna meillä oli huppari XS koossa käytössä. Tuo S koko taisi vastata 116/122 kokoa noiden taulukon mukaan. Tuolla on muutes joka tuotteessa mitat, että niistäkin voi tsekata jos miettii kahden koon välillä!

  • Sini
   3.12.2013 at 14:33

   Ai juu ja housuja en ole pitkään aikaan tuolta ostanut kun tosiaan niissä tuo mitoitus vähän vaihtelee. Nyt otin nuo skinny mallin farkut ja toivon, että pysyisivät Eevin jalassa!

 • Suvi
  3.12.2013 at 19:53

  Hyvä maku siulla 😉 Meillekin tilasin heti kun koodi tuli, tuon saman tummansinisen hupparin esikoiselle. Pikkumiehelle otin raitahupparin tyttöjen puolelta, kun oli sinivalkoinen ja pojille ei ollut collarihuppareita 😉 Ja ehdottomasti niukkaa kokoa. Meillä 80cm poika käyttää 18-24kk fleeceä ja 125cm pitkälle tytölle menee vielä se S-koko, myös pitkähihaisista trikoopaidoista, mutta nyt tilasin jo M-kokoa. Gapin valkoiset sukat on ihan parhaita heti popin sukkien jälkeen, suosittelen! Aatulla oli joissain kuvissa sellainen punainen huppari viime kesänä, muistanko oikein. Oisko se jäänyt pieneksi – voisin ostaa sen 😉 Punaista on niin haasteellista saada pikkupojlle välillä.

  • Sini
   3.12.2013 at 20:21

   Hahaa, kiitos! 😀
   Mua kanssa harmitti, että pojille ei ollut kuin fleeceä, pitää katsoa keväällä vielä uudestaan jos silloin tulisi!Meillä on kanssa tykätty noista gapin sukista ja yökkärit on myös kivan kapeita malliltaan. Juu semmoinen hilfigerin punainen huppari oli ainaskin jos sitä tarkoitat ja se on kyllä jo pieni ja on odotellut tuossa kirppiskasassa. Laita mulle vaikka meiliä, voin huomenna vielä napata siitä sulle sitten kuvankin!

 • Anonyymi
  4.12.2013 at 06:45

  Moi,
  iso kiitos vinkistä, siitä oli apua ja tein mukavia löytöjä! Riley

  • Sini
   4.12.2013 at 22:47

   Kiva juttu, että vinkistä oli iloa!

 • -Hanna-
  6.12.2013 at 06:12

  Minäkin tilasin tuolta heti aamusta kun oli tullut mailia. Nyt on vaan jo useempi maili tullut että toimitus viivästyy. Toivottavasti tulis ennen joulua, niin sais fleecehupparit kääriä pukin konttiin. Viimeks kun tilasin, toista vuotta sitten, toimitus tuli iahn supernopeaa. Varmaan alle viikossa oli paketti perillä.

  • Sini
   6.12.2013 at 07:51

   Voi höh, tuolta on tosiaan aikaisemmin tullut ihan muutamassa päivässä nuo tilaukset. Toivotaan, ettei pahasti viivästy!

Lue lisää