Gapin mitoituksesta

Vinkkasin tuossa jokin aika sitten Gapin alesta ja ajattelin nyt kirjoitella vähän tuosta gapin mitoituksesta jos joku vielä pohtii sieltä tilamista. Tuolloin kaikki oli -40% alessa ja postarit ilmaiset, nyt prossat näyttävät kasvaneen ja postarit ovat ilmaiset yli 50 euron tilauksissa. Sivuilla oli myös jo aika kivoja kevätuutuuksia ja niihin kannattaa hyödyntää sivuilla oleva 15% alekoodi minkä saa rekisteröitymällä uutiskirjeen tilaajaksi.

Eeville tilasin hupparin, farkkulegginssit ja pikeepaidan. Hupparille ja leggareille jäi hintaa n 17e ja paidalle n 4e. Otin kaikki koossa S, mikä lappujen mukaan vastaa 6-7 vuotiaan kokoa, mutta olivat Eeville ihan hyvän kokoisia jo nyt. Pikeepaita oli ehkä vähän pitkä ja siitä olisi varmasti mennyt vielä koko XS myös. Eevi on nyt n 110cm pitkä. Huppareista siis ainakin kannattaa ottaa vähän reilumpi koko, sillä ovat mielestäni hiukan niukkaa mitoitukseltaan.

Farkkuleggingssit ovat skinny fit mallia ja niissä ei ole vyötärönkiristystä. Normaaleissa farkuissa muistaakseni Gapilta sellainen löytyy. Nämä ovat Eeville vähän reilut tuolta yläosasta, mutta ajattelin hankkia näihin vaikkapa vyön, jolloin pysyvät paremmin jalassa. Malli ei siis meidän tytölle ainakaan ollut ihan skinny fit.

Tässä vielä poimintoja noista kevään uutuuksista, kivoimmat mielestäni löytyvät taas baby ja toddler puolelta!

Mukavaa viikkoa!
 • Suvi
  30.12.2013 at 11:01

  Hei! Meillä on ollut Gapin vaatteita jonkin verran käytössä, mielestäni hinta-laatusuhde on hyvä, vaatteet tulevat nopeasti ja tyttöjen sekä pienten malliston vaatteet ovat hyvin istuvia. Mutta isompien poikien vaatteet ovat aivan järkyttävän leveää mitoitusta! Olen muutaman hupparin tilannut sieltä kouluikäisille pojille ja ovat ihan käyttökelvottomia 0-käyrällä kulkeville normaalipainoisille lapsille. Eilen kohta 12 v pojalla oli päällä yksi t-paita kokomerkinnällä 8-9 vee, sisään mahtuisi edelleen puolitoista poikaa! Käyttää sentään pystyy, toisin kun huppareita, jotka näyttävät lepattaessaan ihan hirveiltä. Miksiköhän tekevät näin?

 • Anonyymi
  30.12.2013 at 12:21

  Samaa mieltä edellisen kanssa, että vaatteet levenevät pojilla hurjasti. En uskalla ostaa pojalle farkkuja tuolta ollenkaan, koska mitoitus voi olla ihan mitä vain ja palautus kun maksaa. Yhdet farkut tilasin kokeeksi ja ne olivat… Noh, sanotaanko näin, että housuihin olisi mahtunut sen puolitoista poikaa. 😛

  Olen myös pahasti pettynyt Gapin "aleen". Tuo alennus on ollut voimassa jo useamman viikon. Nyt aleprosentit sen kuin kasvavat, mutta tarjonta ei laajene ollenkaan. Alennusprosentit koskevat vain tiettyjä vaatekappaleita, mutta ei esim. kaikkia huppareita vaan osaa niistä.

  Mutta laatu on kyllä Gapillä hyvää. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan ja mikäs sen mukavampaa kun vaatteet tulevat 2 päivän päästä tilauksesta kotiovelle. 🙂

  Poletti

 • Pikku hiiri
  30.12.2013 at 22:56

  Minulla ihan sama kokemus, kuin aiemmissa kommenteissa eli en voi enää tilata pojilleni GAPin vaatteita. Pienempänä heillä on ollut niitä paljon baby ja toddler mallistoista, mutta isompien poikien malliston vaatteet eivät istu ollenkaan vaikka ottaisi ihan oikeaa sentti kokoa.

Lue lisää