Hyvää Joulua ja Sugar&Orange from ticket outdoor

Nyt on aika toivotella teille kaikille ihanille lukijoilleni oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Koti on pikkuhiljaa joulukunnossa, kävin vielä pikapikaa pyörähtämässä marimuksussa ja ostamassa meille sen himoitsemani joululiinan, lasten tekemät askartelut on ripusteltu seinille ja makuuhuoneisiin vaihdettu puhtaat petivaatteet. Ainut mikä vähän latistaa joulutunnelmaa, on se, että meillä on molemmat lapset kipeinä. Aatu on kuumeessa ja Eevillä on ilmeisesti kurkunpääntulehdus, joten muutamat huonosti nukutut yöt on tässä takana. Toivotaan, että huomenna kumpikin olisi hiukan paremmassa kunnossa!

Haluan kiittää teitä kaikkia tästä kuluneesta vuodesta blogini parissa. Viisi vuotta blogi on ollut pystyssä ja kiitos kun käytte täällä vierailemassa ja jättämässä kommentteja, sillä on todella suuri merkitys minulle!

Tässä samalla ajattelin kertoa, että ticket outdoorilta saamani sähköpostin perusteella heidän alennusmyyntinsä pitäisi alkaa tänään! Nyt ei ainakaan vielä sivuilla näkynyt merkkiä alesta, mutta kannattaa käydä kurkkaamassa tuolla vielä tässä joulun aikaan. Ainakin viime vuonna ale oli muistaakseni heti kaikissa -40%

Me saimme syksyllä Ticketilta molemmille talvipuvut ja kuvat on otettu silloin kun oli pakkasta, mutta ei lunta…nyt kun ei ole kumpaakaan. Eevin puku on karkkipinkki stretch-materiaalista valmistettu asu, joka on tosi kätevä esimerkiksi lasketteluun hiihtoon ja luisteluun. Aatulle valitsin mattapintaisen oranssin takin sekä siihen mustat housut ja molemmille tuollaiset tupsuhatut. Lopussa vielä linkit tuotteisiin, josta voi katsoa lisää infoa.

Eevin asu: Milda takki // Montana housut // Marikka pipo //
Aatun asu: Mico takki // Kali housut // Marikka pipo //
 • Pikku hiiri
  23.12.2013 at 12:44

  Oikein hyvää joulua koko perheelle & kiitos blogistasi ♥
  Tosi upea tuo liina. Sopii teille hyvin. Ymmärrän miksi se oli pakko saada 🙂

 • Vauhtivekaroiden äiti
  23.12.2013 at 13:44

  Ihana joulupöytä! Mukavaa Joulua 🙂

 • Hanna
  23.12.2013 at 14:21

  Hyvää joulua koko perheelle ja pikaista paranemista.

 • Anonyymi
  23.12.2013 at 17:49

  Hyvää joulua koko perheellenne! Mitä kokoa Eevin vaatteet on? Mitoitus siis kiinnostaa. Oletteko mopon pupu haalaria tänä vuonna käyttäneet?

  • Sini
   23.12.2013 at 17:52

   Kiitos!Eevin setti on 116cm ja ihan pidettävä jo, mutta vähän kasvunvaraakin löytyy. Eevi on nyt n 110cm. Pupuhaalari on ollut hoidossa käytössä, se on Eevin suosikki ja haluaa aina sen päälleen.

 • Sarppu
  23.12.2013 at 22:15

  Hyvän joulun toivotus 🙂

 • Eppusen kaapilla
  23.12.2013 at 23:08

  Hyvää joulua koko perheelle! <3

 • Tanja
  3.1.2014 at 20:30

  Muistatko, mikä tuon Eevin takin (ja housujen) mallinimi on?

 • Tanja
  3.1.2014 at 20:40

  Äh, anteeksi turha häiriköinti, sieltähän ne löytyivätkin..

 • Tanja
  3.1.2014 at 20:44

  Häiriköin nyt oikein urakalla, mitä sanot Eevin takin lämpimyydestä..? Riittääkö kuinka kylmälle..?

  • Sini
   3.1.2014 at 22:36

   Vertasin tuohon Aatun "normaaliin" tiksun toppatakkiin ja se on ehkä ihan aavistuksen paksumpi tai ainkin painavampi, mutta mitän älytöntä eroa ei ole. Päällimateriaali selkeästi erilaista näissä, Aatun omassa sellasta kuorikangasmaista vähän jäykempää ja Eevin oma stretchia. Uskoisin, että teidän sporttisille lapsille olisi ihanteellinen materiaali lasketteluun ym!

Lue lisää