Kinkun sulatukseen

Teettekö te muut uudenvuodenlupauksia, että aloitatte (taas) terveellisemmät elämäntavat ja säännöllisemmän liikunnan? No minä teen ja aina lähes yhtä huonolla menestyksellä. Säännöllisyys vaihtuu ”silloin kun jaksaa ja huvittaa” ja jotenkin se sohva kuulostaa lopulta vaan paljon houkuttelevammalta.

Liikkuminen kulkee itsellä aina vähän kausissa, joskus innostaa ihan hirveästi ja joskus taas ei yhtään. Ja usein se innostumisen puuska sattuu tulemaan tuon joulun jälkeen kun on vetänyt monen päivänä ihan överiähkyt jouluruuasta ja suklaasta. Nyt olen töihin paluun jälkeen taas innostunut käymään salilla ja mukavaahan se on ollut taas pitkästä aikaa. Omat salikamppeet vaan olivat jo ihan onnettomat ja alennusmyynneistä olinkin ajatellut päivittää vähän sitä osastoa.

Nyt olikin sitten sopivasti Stockmannin kampanjassa on kaikki naisten ja miesten urheiluvaatteeet ja -jalkineet -20% alessa 15.12 saakka ja sieltä tilasinkin nuo kollaasissa näkyvät Björn Borgin ruudulliset trikoot sekä muutaman topin. Kokosin tähän tuotteita hieman eri kategorioihin, ekasta löytyy ulkoiluun sopivia kamppeita ja pakko on vinkata noista kuvissa näkyvistä tuubihuiveista. Ne ovat nimittäin 100%:sta merinovillaa ja hintaa oli vain n 22 euroa! Lisäksi tilasin itselleni uudet toppahanskat ulkoiluun, toivottavasti noissa pysyisi sormet lämpöisinä…

Itse tykkään paljon pitää huppareita ja rennompia housuja, Björn Borilta löytyy mustana kiva setti, jossa on mukana myös hieman elastania ja uskoisin, että on vähän mukavempi käytössä kuin normit paksut puuvillaiset colleget. Jos sieltä ruudun takaa löytyy juoksemiseen hurahtaneita niin tuolla oli noita paksumpia juoksuhousuja myös useammalta eri merkiltä. Itse tilasin tuollaisen Niken dri fit aluspaidan kun se oli niin edullinen, liekö siinä tullut virhe kun maksoi vain 12 euroa (ovh 39,90e).

Ja tässä viimeisessä sitten sinne salille sopivaa vaatetta. Ruudulliset housut ja niiden kanssa sopiva punamusta toppi löytyi myös Björn Borgilta, en ole ennemmin huomannutkaan, että niillä on noinkin kivoja urheuiluvaatteita! Toimituskulut ovat edelleen tuolta ilmaiset ja sivuilla sanotaan, että 17.12 mennessä tehdyt tilaukset ennättäisivät vielä jouluksi.

Kannattaa tsekata myös miestenpuolen ale, siellä on nimittäin kaikki miestenvaatteet -20% alennuksessa!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä Stockmannille

 • Anonyymi
  14.12.2013 at 08:20

  Hei!
  Mitä tuo "mainoslinkki" tarkoittaa? Miten se poikkeaa tavallisesta linkistä, saatko siis rahaa mainoksesta?

  • Sini
   14.12.2013 at 12:29

   Moi! Nuo mainoslinkit ovat affliate-kumppaneiden linkkejä ja niistä saa rahaa. Noista mainoslinkeistä on aina maininta postauksessa, muuten sitten kaikki muut linkit ovat ihan tavallisia linkkejä.

  • Anonyymi
   17.12.2013 at 22:45

   Ok, kiitos vastauksestasi! Aiemmin olen törmännyt mainintoihin "bloggaaja saa rahaa mainoksesta" tms., ja tuo ilmaus ei auennut samalla tavalla.

 • Melina / Minishow
  15.12.2013 at 13:37

  Mulle tuli ihan yllättäen mieleen, että vieläkö teillä on se Papun vaaleanharmaa huppari Aatulla vai haluisitko kenties luopua siitä :)?

  • Sini
   29.12.2013 at 07:36

   Moikka! Anteeksi, tämä on jäänyt kokonaan huomaamatta! Valitettavasti huppari on jo pieni ja matkannut eteenpäin 🙁

Lue lisää