Marimekkoa alella

Vielä muutama joulukuinen tarjous täällä blogin puolella, tällä kertaa alekoodin tarjoaa Marimuksu nettikauppa. Kyseisestä kaupastahan löytyy marimekon tuotteiden lisäksi myös molo kidsia ja geggamojaa ja tämä alennus on voimassa myös heidän kivijalkakaupassaan jos siellä asioitte.

Koodilla ”jouluale” saatte -20% alennuksen kaikista marimekon tuotteista poislukien juuri saapuneet kevään uutuudet. Kaupasta löytyy esimerkiksi joululahjaksi ihania kuusikossa petivaatteita ja jouluisia astioita, pehmeitä pyjamia aikuisille ja lapsille sekä esimerkiksi lämpöisiä asusteita talven pakkasiin. Alennettuna on myös kaikki marimekon jatkuvan malliston tuotteet, niitä tosiaan harvemmin alessa onkaan. Lisäksi koodilla saa -30% alennuksen geggamojan sekä molo kidsin vaatteista.

Alennuskoodi täytyy syöttää heti sivuille mentäessä tuonne oikeaan ylänurkkaan ja alennus näkyy sitten automaattisesti hinnoissa. Alennus on voimassa 22.12.2013 saakka, pukinkonttiin tehtävät tilaukset tulisi tehdä mielellään 16.12 mennessä niin ennättää varmasti sitten perille.

Tässä ensimmäisessä kuvassa jo kevään uutuuskuosia, väreiltään sopisi ihanasti jouluunkin!

Pehmeitä kotiasuja ja yöpukuja

geggamojan kirkkaita värejä

Tässä minun pohdiskelua verhokankaista. Kevään uusi juhlavuoden unikko näytti ihan mielettömän hienolta isoine kukkineen! Makuuhuoneen verhot siis harkinnassa ja muutaman kuosin välillä pähkäilen. Oranssi ei yleensä kyllä iske minuun sisustuksessa yhtään, mutta näissä se oli jotenkin kiva. Katsotaan millaiseen sitten lopulta päädynkään…

    Lue lisää