Solamigos summer 2014

Sain muutamia kuvia Solamigosin kesämallistosta ja tässä vähän maistiaisia teillekin. Solamigosin ideana on ollut luoda aurinkosuojavaatteita, jotka toimisivat uimisen lisäksi muissakin aktiviteeteissa. Mallistosta löytyykin perinteisten uikkareiden lisäksi mekkoja, leggingsseja, paitoja ja shortseja. Meillä polskittiin koko viime kesä solamigosin asuissa ja Aatulla käteväksi totesin haalarimallisen asun ja Eevi käytti eniten surffimallisia shortseja ja pitkähihaista paitaa.

Solamigos on ruotsalainen merkki ja kaikki vaatteet valmistetaan Espanjassa. Materiaali on Ökö-tex sertifikoitua ja suojakerroin vaatteissa on UPF 50+

Ensi kesänä värikkäiden kuosien lisäksi mallistossa on paljon myös mustavalkoista, itse tykkään paljon näistä ekan kuvan asuista. Toivottavasti merkille löytyy jälleenmyyjiä suomesta vielä eänäkin vuonna!

Solamigosin sivut voit tsekata tästä ja nyt toivottelenkin teille kaikille oikein mukavaa uutta vuotta!

kuvat: solamigos

    Lue lisää