Tenavalinna -30%

Hieman tynkämallisesta joulukalenteristani paljastuu viikonlopuksi mukava tarjous, nimittäin Tenavalinna tarjoaa 30% alekoodin kaikkiin tuotteisiin lukuunottamatta heidän valikoimistaan poistuvia merkkejä (jotka ovatkin nyt jo alennettu vähintään -35%).

Tilaukset ennättävät vielä hyvin pukinkonttiinkin ja tuolta löytyy esimerkiksi laadukkaita hatleyn yökkäreitä sekä My little pony faneille myös kivoja yöpukuja. Ulkovaatevaikoimassa löytyy toppavaatteita ja -asusteita niin molo kidsilta, reimalta kuin Mini A Tureltakin ja noissa haalareissa näytti vielä aika hyvin olevan kokojakin jäljellä!

Alennuksen saat syöttämällä kassalla koodin ”JOULU30” ja alekoodi on voimassa su 15.12.2013 saakka. Kannattaa myös kurkata nuo poistuvat tuotemerkit, sieltä löytyy esimerkiksi niitä kauniita Mini A Turen mekkotakkeja ja haalareita -35% alennuksella. Mini A Turen tuotteet voit kurkata täältä ja koko kaupan valikoimiin pääset tästä.

Seuraavaksi hieman hiusjuttuja, sitä ennen kuitenkin mukavaa viikonloppua kaikille!

    Lue lisää