Ticket outdoor spring/summer 2014

Koska talvesta ei ole tietoakaan, niin kai sitä voi jo vähän kurkata kevääseenkin? Meillä on ainakin lapset ulkoilleet nyt villahaalareissa ja kurapuvuissa ja topat ovat jääneet tosi vähälle käytölle. Jos teitä kiinnostaa jo nähdä niin muutaman kevätmalliston kuvia minulla jo olisi, aloitetaan vaikkapa näillä tiksun kuvilla. Ai juu, kevääksi on muutes tulossa molo kidsilta suositusta rainbow-kuosista hempeä tyttömäinen versio pastellinsävyissä!

Ticketilta löytyy tulevana keväänä paljon raitoja ja kuoseina vanhoja tuttuja tähtiä ja kukkia. Raidat ovat minusta ihan kivoja, etenkin nuo pipot ja kumpparit esimerkiksi yksiväristen asujen kanssa. Kukat ja tähdet eivät nyt vakuuttaneet minua, muissa kuoseissa on mm. pilkkuja ja tuota camo-kuviota. Camotakista oli parikin eri mallia, minusta tuo parkatakki on siitä kiva ja tykkään noista punaisista tehosteista.

Kuravaatteissa on tapahtunut mallissa myös hieman muutoksia. Rubber rainia näyttäisi saavan keväällä myös tuollaisena parka versiona, missä taskut ovat edessä. Keltainen tikkitakki on omaan silmääni kiva, mutta malli vähän avonainen. Olisi mielestäni kivempi kauluksilla tai hupulla. Vauvoille löytyy useampaa eri välikausihaalaria ja tuossa pilkullisessa näytti olevan jonkimoinen trikoovuori. Samaa mallia löytyy pojille vaaleansinisenä tähtikuosilla.

Värit näyttävät mielestäni paremmilta noissa lopussa olevissa pressikuvissa ja ainakin aikaisemmin sivuilla olevassa kuvapankissa on ollut vain osa väreistä kuvattuna, yksivärisiä haalareitakin tulee varmasti muitakin kuin punaisia. Jos haluatte tsekata muutkin katalogikuvat niin ne löytyvät täältä.

Miltäs näyttää teidän mielestä?

kuvat: ticket outdoor
 • Marianne
  28.12.2013 at 20:07

  Voi mä haluan nähdä kuvaa siitä Molon pastellirainbowsta!!!!!

 • Anonyymi
  29.12.2013 at 07:55

  No joo, ei mitään erityisen ihanaa. Aika perus ticketmäinen mallisto jälleen kerran. Ehkä noita yksivärisiä voisi harkita ja tuo poikien "kelta-vihreä" tähtikuosi on ihan hauska.

 • Anonyymi
  29.12.2013 at 10:05

  Samoin! Rainbow värit ei yhtään kolahda joten pastelliversio saattais olla ihana 🙂

 • Riitta
  29.12.2013 at 14:33

  Meillä ei välikausivaatteille tarvetta mutta noi kumisaappaat pakko saada tytölle 🙂 Edelliset hajos kesken syksyn.. ja niissä ei ollut kunnolla kantaa joten jalkalenksut ei meinanneet pysyä paikallaan ja sekös tarkkaa neitiä suututti.. Molo kidsin Rainbow pastellina pakko nähdä 😀

Lue lisää