Tikkitakki

Mulla on koneella muutamia noita syksyllä otettuja asukuvia, joten palataan vielä hetkeksi aikaan ennen lunta ja loskaa parin postauksen muodossa. Syksyllä eniten käyttämäni takki on ollut tämä kuvissa näkyvä Henri Lloydin harmaa tikkitakki. Se on hiukan paksumpi, joten menee vielä pienillä pakkasillakin ja parasta takissa on se, että se on veden-ja tuulenpitävä takki gore-tex pinnalla!

Takkia ei kyllä uskoisi tuollaiseksi tekniseksi takiksi, sillä se ei ole yhtään sellainen tönkkö, vaan itseasiassa tosi pehmeä pinnaltaan. Ainakin täällä Suomen syksyssä tuollaista vedenpitävää takkia tarvitsee lähes päivittäin ja tästä takista tykkään, koska se ei ole mitenkään teknisen näköinen vaan sen kanssa voi hyvin pitää esimerkiksi saappaitakin niiden tennareiden sijaan.

Tummanharmaa väri on aika ajaton ja sopii monen kanssa, en tiedä olikohan tätä mallia jossakin muussakin värissä mahdollisesti myynnissä?!

Hetken aikaa tuossa saikin jo käyttää kunnon toppatakkia, mutta nyt taidan palata taas takaisin tähän. Meiltä ainakin meinaan suli lähes kaikki lumet jo pois ja kovalla työllä rakennettu pulkkamäki samaten 🙁

    Lue lisää