Tuttifrutti Magazine, lukemista lauantai-iltaan!

Iltaa!Unohdin viimeksi vinkata tästä uudesta ilmaisesta lifestyle lehdestä nimeltä Tuttifrutti. Nyt sain viestin uuden numeron ilmestymisestä ja päätin postailla kun vielä muistan!

Tuttifrutti pähkinänkuoressa: Tuttifrutti Magazine on uusi ilmainen lifestyle-lehti trendejä pelkäämättömille perheellisille. Verkossa ilmestyvä persoonallinen lehti on modernin visuaalinen, ja se antaa lukijalleen kosolti inspiraatiota ja elämäniloa. Lehti on linkitetty nettisivustoon, jota täydentävää jatkuvasti päivittyvä tapahtumakalenteri. Tuttifrutti ilmestyy kaksoisnumeroina 6 kertaa vuodessa. Sivuja lehdessä on noin 40.
Lehdestä löytyy tässä kuussa juttua joululahjavinkeistä, kauneudenhoidosta, odotusajan juhlalookista, pienten poikien kauniista kamarista ja paljon muusta! Nettisivuilla lisäksi juttua pop hysteriasta ja pari kuvaa uusista singoallamekoista. Varsinaisen verkkolehden löydät täältä ja nettisivuille pääset tästä.
Mukavia lukuhetkiä!

  • *Laura*
    7.12.2013 at 19:41

    Olipas kivaa selailtavaa ja hyvin toimii tabletilla! 🙂

  • A
    8.12.2013 at 06:38

    Kivanoloinen lehti, kiitos vinkistä! 🙂

Lue lisää