Zalandon ale ja joululahja mulle

Zalandolla on myös startannut alet ja siellä on nyt alennettuna myös noita premium- merkkien tuotteita. Valikoima tuolla on niin älyttömän laaja, että jos ei varsinaisesti etsi mitään tiettyä, menee aletuotteita selaillessa ikuisuus. Kannattaa siis kaventaa hakua hakusanoilla tai esimerkiksi rajata tiettyihin merkkeihin. Alesta löytyy mm FilippaK, Gant, Michael Kors ym. Jos pelkkiä aletuotteita haluaa katsella tietyllä hakusanalla niin vetovalikosta kannattaa valita ”tarjoukset” ja alennetut tuotteet tulevat silloin ensimmäisiksi.

Itselläni oli tarkoitus tsekata tuolta alesta niitä kiilakorkotennareita ja niissäkin valinnanvaraa löytyi aika runsaasti. Lopulta tietysti löysin tosi kivat, jotka eivät olleet yhtään sitä mitä olin hakemassa  eivätkä tietysti alessakaan ja normihinnalla tosi suolaisen hintaisetkin. Taidan jatkaa vielä selailua, josko jotkut vähän edullisemmat mieluisat löytyisivät.

Aleostoksilla on aina se vaara, että sitä päätyy katselemaan niitä ihan normaalihintaisia tuotteita ja kun tykkään käyttää paljon mustaa ja tummia sävyjä, niin houkutukseksi tuonne zalandolle oli tehty ihan niitä varten oma sivu 😀

Oli tuossa vähän onneakin mukana, sillä olin ajatellut ostaa itselleni joululahjaksi yhden laukun ja kyttäsin sitä aleen stockmannin nettisivuilla. Laukku ei koskaan aleen tullutkaan ja se hävisi koko sivuilta ja sen jälkeen googlettelemalla sitä olisi löytynyt haluamassani värissä vain ulkomailta ja päälle olisi tullut tullimaksut ja verot. Nyt kun eksyin tuonne sivuille niin siellähän se laukku olikin mustana, ei harmikseni alessa, mutta käytin siihen 10% alekoodin ja sillä sai edes vähän hinnasta pois. Zalandosta löytyy kivoja laukkuja mm Korsilta, Ralph Laurenilta ja DKNY:lta ja ne kun harvemmin aleen tulevat niin nyt niistäkin saa vähän alea tuolla koodilla.

Koodilla ZALEKOOD114 saatte siis 10% alennusta yli 50 euron arvoisesta tilauksesta ja koodi on voimassa 31.1.2014 saakka. Koodi toimii vain normaalihintaisiin tuotteisiin.

Zalandosta tilaamisesta sen verran, että toimitus ja palautukset ovat ilmaisia ja tuotteet ovat itselleni ainakin tulleet nopeasti. Kannattaa valita maksu laskulla (ei tule extra kuluja) sillä jos tuote ei vastaakaan odotuksia, niin rahojen palautusta ei tarvitse odotella vaan palautettavan tuotteen summan voi vähentää laskusta. Itse ekalla kerralla maksoin nettipankista suoraan ja kun koko oli tuotteessa väärä, niin rahojen palautuksessa kesti melko kauan. Sen jälkeen olen aina ottanut tuolta laskulle.

Zalandoon pääsette tästä.

*Postaus sisältää mainoslinkkejä Zalandon sivuille

 • Anonyymi
  30.12.2013 at 19:24

  En halua olla mitenkään ilkeä, mutta pakko on ihmetellä "ääneen" kun niin monta kertaa olen tätä miettinyt… Että me oltais tällä ostamisella aivan konkurssissa vaikka ollaankin molemmat työssäkäyviä, ihan ok tienaavia ihmisiä. Eihän se tietty mulle oikeesti kuulu, miten jollain on jatkuvasti varaa ostaa ja ostaa vaatteita, kenkiä, laukkuja jne…mut joskus se vaan ihmetyttää.

  Yks äitee

 • *Laura*
  30.12.2013 at 20:48

  Olen tilannut aika paljon Zalandolta ja heillä on kyllä kätevä systeemi palautuksessa – tykkään!

  Ihana laukku sielläkin hankittu, upea valinta joululahjaksi! 🙂

 • niina
  30.12.2013 at 23:15

  Oi ihanaa alekoodi zalandoon, kiitos! 🙂 olenkin selaillut sitä ja ihaillut muutamia kenkiä. Oisin jo tilannutkin, mutta jostain syystä maksuvaihtoehdoiksi ei tarjottu kuin verkkopankkia, luottokorttia tai paypalia. Haluaisin siis laskulle, juurikin noista sinun mainitsemistasi syistä. Täytynee yrittää uudestaan kun on nyt tuo alekoodikin. 🙂

Lue lisää