Kevään takkeja

Kävin tuossa pyörähtämässä virtuaalisilla takkikaupoilla Stockmannin nettikaupassa. Tarkoitus oli katsoa olisiko kevättakkeja jo tullut heidän valikoimiinsa, mutta kummasti harhauduin katselemaan vähän muitakin osastoja. Kevättä tosiaan oli jo saapunut ja valikoin tähän mielestäni ne kivoimmat, linkit tuotteisiin löytyy kollaasin alta.

Vila on yksi omista suosikkimerkeistäni ja sieltä on tullut tehtyä monia hyviä löytyöjä. Vilalta olikin kaksi kaunista trenssimallia tuolla ja molempia löytyi kolmessa eri värissä. Hintakin on aika maltillinen noilla takeilla, kumpainenkin oli about 50 euron luokkaa. Jotenkin itse tykkään enemmän tuosta vähän lyhyemmästä mallista. Onko teillä kokemusta Vilan takeista?

Vero Modalta näyttäisi kevääseen löytyvän tuollainen kiva parkatakki, vähän samantyylinen kuin tämä minun viimevuotiseni. Vilalta poimin kollaasin vielä muutaman muunkin suht edullisen tuotteen, nuo ohuemmat raitapaidat näyttäsivät olevan samaa mallia kuin tämä minun mustavalkoinen paitani ja sitä olen pitänyt paljon ja olen ollut siihen tosi tyytyväinen. Hinta oli noilla 16,90. Lisäksi samaiselta merkiltä poimin tähän myös mustavalkoisen raitaneuleen sekä kauniin simppelin raitamekon, molempien hinta 26,90e.

1. Vila trenssi // 2. Vila trenssi // 3. Marc O´Polo biker // 4. Armani trenssi // 5. Vero Moda parka // 6. Only takki // 7. Vila mekko // 8. Ralph Lauren bleiseri // 9. Lexington bleiseri // 10. Hilfiger bleiseri // 11. Ralph Lauren mekko // 12. Vila neule // 13. Vila paidat // 14. NOOM neule

Vinkkaan vielä, että Reiman nettikaupassa on aleprossat kasvaneet ja nyt talven ulkovaatteita ja asusteita löytyy -40% alennuksella. Nettikauppaan pääset tästä

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

 • Rea H
  21.1.2014 at 20:49

  Ihanaa , että jollakin muullakin on jo vahvasti kevättä mielessä 🙂

  • Sini
   23.1.2014 at 20:00

   🙂

 • Anonyymi
  23.1.2014 at 07:30

  Vero modan parka näyttää tosi kivalta. Nyt vaan mietin löytäisinkös vastaavan vedenpitävällä kankaalla. Kävis paremmin myös kevään ulkoiluihin..

  Vilan takkeja ja vaatteita oon ostanut usein. Ne on niin kivan mallisia ja kohtuuhintaisiakin.

  • Sini
   23.1.2014 at 20:00

   Vedenpitävyys olisi kyllä plussaa! Kiva kuulla, että nuo Vilan takit ovat olleet hyvä. Täytyykin sovitella..

 • Melina M
  23.1.2014 at 19:37

  Näistähän vois shoppailla vaikka mitä! Harmi vaan että nyt on tiukka linja, ja toivottavasti kohta sullakin, koska haastoin sut mukaan shoppailuhaasteeseen. Tähän on pakko osallistua :)!

  kideblogi.fi/minishow

  • Sini
   23.1.2014 at 20:04

   Kiitos haasteesta! Itseasiassa tätä olen jo noudattanutkin melko kauan, lapsilta lähtee yleensä sitä mukaan aina eteenpäin kun jotain uutta tulee niin vaatteissa kun vanhoissa leluissakin. En toki ihan vaate vaatteesta välttämättä tuota ole tehnyt, mutta usein myyn kyllä pienet tai tarpeettomat pois aika nopeasti tilaa viemästä. Omat vaatteet käyn läpi pari kertaa vuodessa ja otan tuolloin kirppispöydän, nytkin odottaisi pari kassillista tuolla ja lasten vaatteet ajattein vielä nyt keväällä olevalle MLL:n kirppikselle. Olen toki kyllä omalla tavallani mukana ja koitan muistaa aina laittaa jotain kiertoon samantien. Onneksi välikausivaatteetkin on jo hankittu 😀

 • Esther
  26.1.2014 at 20:40

  Oo ja äidin sydäntä lämmittää postauksen tutunnäköinen Reima-poika :))

Lue lisää