Molo kids girly rainbow ja muita kuoseja

Jatketaan vielä vähän kevätjutuilla kun alkuun jo päästiin. Tulevan kevään välikausivaatteita olen ostanut aikaisemmin jo alesta ja osan käytettyinä, mutta Eevi tarvitsi vielä toisen kaksiosaisen setin ja sen hommasin nyt Marimuksusta kun uudet molo kidsin kuorivaatteet heille saapuivat. Takkina on tuo ihana hopla girly rainbow värissä ja Aatulla vielä viime vuotinen sama malli perus rainbowna. Molemmille ostin myös haven housut ja takkien kanssa saman kuosin välikausirukkaset.

Olen aikaisemmin ollut tosi tyytyväinen noihin molo kidsin välikausivaatteiden laatuun, tai meille ei ainakaan ole osunut yhtään huonoa kappaletta kohdalle. Toivottavasti jatkossakin saadaan olla tyytyväisiä! Kokopolitiikasta sen verran, että mielestäni nämä ovat vähän niukkaa mitoitusta. Eeville (pituus 110) sain ottaa takista ja housuista jo 122 koon. Toiveena tosin, että menisivät sitten syksylläkin. Housut ovat kapeahkoa mallia ja siksi pieni reiluus ei haittaa. Aatulla on viime vuotinen takki 104 kokoa ja housut samassa koossa. Takkia pystyimme hyvin pitämään jo syksyllä kun kiristin hieman helmaa.

Aikaisemmin jo kirjoittelinkin, että omasta mielestäni kivoimmat kuosit löytyvät tänä keväänä molo kidsilta. Mini rodinin suurin osa kuoseista ei ole ollut omaan makuuni ollenkaan, tosin paljon on varmaan sieltäkin vielä näkemättä. Muutama printti oli rodinin uutuuksista ihan kiva, mutta enemmän ihastuin näihin molo kidsin printteihin ja hommasinkin molemmille muutamat hihattomat kesäksi ja Eeville parit leggingssit. Kesävaatteille tuleekin hieman aikaisemmin jo käyttöä lomamatkan myötä, mutta siitä vielä lisää myöhemmin ja kaipailen yhteen juttuun myös vähän teidän vinkkejä!

Kuvissa printit apple bloom // frog prince // toy cars // pandas
Tässä vielä kuvia liikkeestä noista muista molo kidsin uutuuksista. Ihan kaikki ei vielä ollut esillä tuolla, mutta nettikaupasta pitäisi jo löytyä! Rusettimekossa oli ihanaa kullankimallusta ja toinen suosikkini oli vielä nuo värikkäät farkut.

Ulkovaatteista oli hankala saada todellista sävyä esiin ja esimerkiksi tuo vihreä on livenä sellainen syvempi oikein kunnon vihreä. Kannattaa kurkata myös tuo alepuoli tuolta, kaikki alennetu tuotteet on nyt -40% alennuksessa ja paljon oli vielä lastenvaatteita marimekolta ja mololta jäljellä!

*postaus toteutettu yhteistyössä marimuksun kanssa, tuotteista saatu alennusta.

 • N☆
  20.1.2014 at 09:53

  Ah, ihania! Etenkin tuo tyttöjen Rainbow, tyttö vain puuttuu 😉 Molon sisävaatteet ei jotenkin iske, mutta ulkovaatteet ja niiden huiput heijastimet <3

  • Sini
   20.1.2014 at 11:51

   Ah, niin on 🙂
   Mä tykkään kyllä molemmista!

 • -Martze-
  20.1.2014 at 10:27

  Oli pakko tilata tuo takki, ihanan keväiset värit! <3

  • Sini
   20.1.2014 at 11:51

   Eikös!

 • Anonyymi
  20.1.2014 at 10:47

  Hei Sini, olisiko sinulla myytävänä Aatun vanhoja välikausi/toppahaalareita, kokoa 98? Teimme kauppoja aiemmin, olisiko ollut kevättä/kesää? Tuija

  • Sini
   20.1.2014 at 11:52

   Moikka! Valitettavasti olen Aatun viime kevään 98 haalarit jo myynyt, meillä oli popin monivärivetskari musta ja molon denim.

 • Meeri / Murulit
  20.1.2014 at 11:05

  Aivan ihania! Meille on vasta oma girly rainbow matkalla. 🙂 Pinjalle on tulossa kokoa 128 ja Pinja on nyt noin 119cm, toivottavasti koko osui oikeaan hänellä, minulla kun ei ole ennestään kokemusta molon välikausivaatteista.

  • Sini
   20.1.2014 at 11:52

   Varmasti ihan hyvä koko, tuossa 122 on kyllä Eevillekin vielä kasvunvaraa hihoissa!

 • HeidiSor
  20.1.2014 at 14:27

  Minkä pituinen Aatu on? Mietin, että mikäköhän olisi omalle pojalleni hyvä koko. 🙂

  • Sini
   20.1.2014 at 14:36

   Aatu on varmaan reilut 90cm nyt.

 • Jadore
  20.1.2014 at 15:06

  Taitaa girly rainbow olla varsinainen "blogitakki" 😀 Meillekin meinaan kotiutui se 128cm. Nella on ollut syksyllä 117,5cm ja vähän vielä mietin että vaihdetaanko kuitenkin kokoa pienempää. Nooalle tilasin sitten tuon perusvärisen raitaihanuuden 116cm, se on aika sopiva… kasvuvaraakin jää, mutta jos Eeville on tuo 122 noin hyvä, niin jää mietityttää että olisiko Nooallekin se 122 hyvä. Huvittavaa, että molemmat lapset olisi 1v 10kk ikäerolla kokoa 122 😀

 • Helmi
  20.1.2014 at 15:22

  Ihana tuo girly rainbow! Meille tuo on tulossa koossa 110cm, 104cm pitkälle. En uskaltanut isompaa ottaa. Ja pikkuveljelle periytyy neidin viime vuotinen rainbow.;)

 • Hanna
  20.1.2014 at 17:07

  Aivan ihanat! Niin raikkaat ja kivat !

 • Anonyymi
  20.1.2014 at 18:46

  Tuo on kyllä nätti takki ja raikas (tyttöjen siis). Toisaalta viime keväänä talvi kesti pitkään ja vk-takkia käytettiin vain pari viikkoa ennen huppareita. Syksyllä tumma väri oli älyttömän kätevä (musta/pinkki)… yritän siis kovasti perustella miksi pari kaapissa olevaa vanhaa saa vielä mennä tänä kautena 😀 Anna

 • *Laura*
  20.1.2014 at 20:00

  Tosi kauniit takit! Ja pitää kehua myös Molon vk-housuja, niissä on tosi hyvä malli. Joo-o, kyllä tässä alkaa pikku hiljaa lämmetä vk-ajatuksille… 🙂

 • Anonyymi
  20.1.2014 at 21:46

  Minä en tykkää tuosta takin mallista, vähän semmoinen telttamainen. Väritkin tuossa Girly Rainbowssa turhan imelät minun makuuni. Hienosti olet sävytellyt kengät ja pipot sopimaan takkeihin. Sinä se osaat 🙂
  Suvi

 • Anonyymi
  21.1.2014 at 07:41

  Mulla tyttö 111 cm ja tuntuu hurjalta, että vois ottaa jo 122 cm takin. Mutta toisaalta haluaisin, että menisi myös syksyllä. Ainakaan kuvissa ei näytä Eevin päällä jättimäiseltä tuo 122 cm takki.

 • Terhi
  21.1.2014 at 19:20

  Matsu haluaisi myös kevääksi tuon girly rainbown 😉 Voi olla että sen saakin, kun ei viime keväänä ostettu mitään uutta, eikä syksylläkään.

 • sunnuntailapsi
  2.2.2014 at 20:12

  Kivat vk asut molemmilla:)
  Minkä valmistajan paita Eevillä on sammakkoleggareiden kanssa ja minkä kokoiset leggarit ovat? Ajattelin hankkia omalle tytölle Molon sisävaatteita ja pähkäilen kokojen kanssa.
  Girly Rainbow takki122cm koossa on reilu, mutta kasvuvaralla menee jo nyt ja talvihaalarina on Polaris 116 cm.Sisävaatteita meillä ei ole ollut aikaisemmin. Mietin lähinnä koon 116/122 välillä kumpi on parempi.

  • Sini
   2.2.2014 at 20:25

   Paita on pomp de luxin ja leggarit on 116cm (Eevi nyt n 110cm pitkä). Meillä jäi juuri molon 110cm leggarit pieneksi, että ehkä hitusen niukkaa mitoitusta. Meillä myös haalarina polaris 116 cm.

 • titti
  1.3.2014 at 16:46

  Toi Eevin takki on niin herkku! Näin tollaisen takin kaupassa ja olihan se niin ihana, että jos meillä olisi tyttö niin olis pakko hankkia vaikka kiven alta 😀 Mä oon pohtinut ostaisinko nuo Molon vk-housut. Ainut mikä mietityttää, että joutuuko niiden alle pukemaan aina fleeceä tai jotain lämmintä?
  Meille varmaan olisi sitten koko 110cm hyvä.

 • Anonyymi
  21.3.2014 at 11:31

  Minkä ikäinen/kokoinen poika on ja mitä kokoa käyttää sisävaatteissa? Minkä kokoinen hällä on tuo panda hiaton tuossa kuvassa?

  • Sini
   21.3.2014 at 12:35

   Hei! Poikani on nyt n 93cm pitkä ja käyttää sisävaatteissa 98 ja 104 kokoa. Tuo kuvassa oleva toppi on juurikin 98/104 kokoinen.

 • Anonyymi
  15.4.2014 at 18:15

  Molon laatu on mennyt hurjasti huonompaan suuntaan tai laatu ainakin vaihtelee tosi paljon – kuin ostaisi sikaa säkissä. Pojalla meni puvusta jo vajaan 3 kuukauden käytön jälkeen vetoketju rikki ja samoihin aikoihin selässä ryhtiä antava kiristetty kuminauha rapsahti poikki. Tytön puvusta menivät polvet aivan puhki, tyttö on kyllä kova menijä mutta odottaisin "laatu"puvulta vähän parempaa kestävyyttä. Itse harkitsen siirtymistä toiseen merkkiin. Onko muilla samoja kokemuksia?

  • Sini
   15.4.2014 at 19:59

   Onpa ikävä kuulla!Oliko kyseessä siis talviasut? Meillä tytön haalari on aika kuluneen näköinen talven jälkeen, mutta oli toisaalta kyllä hoidossa käytössä joka päivä. Omasta mielestäni aikaisempina vuosina on ollut kestävempi kangas, mutta en tiedä onko omat lapseni vain kasvaneet siihen ikään, että kuluttavat erilailla.

Lue lisää