Molo kidsin uutuuksi (sping/summer 2014) ja pikkujalkojen ale

Moni teistä odotti kovasti näkevänsä uutta raibowkuosia ja nyt molo kidsin uutuuksia olikin saapunut BabyshoppiinKiitos Helmille tästä vinkistä! Tässäpä siis jo jotain kuoseja ja värejä mitä on tulossa. Edelleen olen sitä mieltä, että noissa molo kidsin printtivaatteissa on ihan huippuhyvä laatu ja kesäksi varmasti tulen meillekin noita jossain kuosissa hankkimaan. Lintu-ja sammakkokuoseissa on ihanat väri vai mitä?

Myös tuossa poikien välikausitakissa on kiva malli, noita varmasti tulee vielä muissakin väreissä. Uutuudet pääset kurkkaamaan tästä.

Mitäs tykkäsitte uudesta rainbowsta? 

Vinkkaan vielä loppuun, että nyt myös Pikkujaloissa on alkanut ale ja paljon talvikenkiä löytyy alenetuin hinnoin. Meiltä löytyy tänä talvena Arauto rapia, Angulusta ja bisgaardia ja kaikki noista ovat mielestäni tosi laadukkaita ja hyviä merkkejä. Todella suloiset on esimerkiksi nuo arauto rapin karvareunuksiset saappaat! Kannattaa kurkata myös Naturinon kengät, mielestäni etenkin tuo tarramallinen saapas on tosi kivan näköinen ja varmasti myös käytännöllinen!

* postaus sisältää mainoslinkin babyshopin sivuille

 • Marianne
  3.1.2014 at 11:15

  Takki lähti välittömästi tilaukseen nyt kun on tyttö jolle tilata! Pojalla ollutkin jo paljon tuota normi rainbowta. Tuota Apple bloomia kovasti ihastelin sisävaatteissa, mutta hinnat on kyllä kovat. Kiva kuulla, että vastaa kuitenkin laatua. Ja harmittaa, että sen kuosin reppu loppui hetkessä.

  • Sini
   3.1.2014 at 13:04

   Meillä on kanssa Aatulla viime vuotinen rainbow takki (toivottavasti mahtuu keväällä) ja ajattelin Eeville sitten tuota hempeää versiota. Hinnat ovat trikoissa aika kovat, itse olen yleensä ostanut noita printtilegginssejä ja yhdistänyt niitä yksivärisiin yläosiin.

 • Paula
  3.1.2014 at 12:13

  Hei, olen itsekin ollut todella yllättynyt Molon erinomaisesta laadusta, pesee mun mielestä MR:n laadun mennen tullen! Kuosit ovat sitten niin ja näin, osa aivan liian räikeitä minun makuuni. Tuosta Rainbow-kuosista en ole ikinä tykännyt, jotenkin tulee mieleen CityMarket tai muu vastaava värimaailma. Laatu kuitenkin ulkovaatteissa priimaa! Oletko käyttänyt Johan villavaatteita, ovat ihan parhaita myöskin! 🙂

  • Sini
   3.1.2014 at 13:05

   Joo, todellakin pesee! Katselin juuri yhtä Aatun paitaa, jonka olen ostanut käytettynä ja jota meillä on pidetty paljon eikä siinä ole mitään vikaa! Meillä oli viime keväänä farkkukuosinen vkhaalari ja vaikka siinä oli vesipilari tuon 5000, niin piti se täysin vettä ja kesti meillä ainakin tosi hyvin. Meillä ei muistaakseni ole Johaa ollut, kiitos vinkistä!

 • *Laura*
  3.1.2014 at 12:33

  Missähän muissa väreissä mahtaa tulla haalareita..? Polly-housujen ja hanskojen värien perusteella veikkaisin mustaa, pinkkiä ja turkoosia.

  Meillä on kevääksi hakusessa vain yksi takki+housut -yhdistelmä, joten sinänsä noiden haalareiden värit ei pitäisi edes kiinnostaa… ;D

  • Sini
   3.1.2014 at 13:06

   Juu nuo ne taitavat olla. Turkoosista en oikein tykkää, onneksi meillä onkin haalasiasiat jo kunnossa 🙂

 • Meeri
  3.1.2014 at 12:38

  Minä ihailin näitä kanssa eilen Babyshopin sivuilta, meillä on ihastuttu uudelleen sisävaatteissa Molo kidsiin. Pinjan suosikkivaatteita on nuo Molon printtikuosit ja laatu tosiaan niissä on todella hyvää, kestävät satunnaista 60 asteen pesuakin haalistumatta. Lisäksi näissä on se kiva, että näistä saa samiskuoseja vauvalle ja isommalle lapselle. 🙂
  Niin ja tuo tyttöjen Rainbow takki on varmaan pakko hankkia Pinjalle ensi kevääksi kun Po.pillakaan ei ollut mitään hirmu kivaa kuoritakkia tulossa. 🙂

  • Sini
   3.1.2014 at 13:07

   Meillä kanssa Eevi tykkää! Ja malliltaankin sopivat hyvin meille. Se onkin kiva kun pääsette noissa nyt sitten samistelemaan! Mä en kanssa tykännyt popin keväästä ollenkaan, Aatulla onkin niiden viime vuotisia jemassa.

 • Anonyymi
  3.1.2014 at 12:43

  En tykkää tuosta hempeästä takista! Meidän kevään luottokamat löytyy edelleen popista 🙂 Tuo lintumekko n kyllä ihan söötti.

  • Sini
   3.1.2014 at 13:08

   Muhun ei pop iskenyt tänä vuonna, en oikein tykännyt niistä moniväritakeista. Laatu popilla on kyllä huippua, onneksi on viime vuotisia jemmassa!

  • Anonyymi
   4.1.2014 at 10:38

   Mä kyllä tykkäsin niistä tämänkeväisistäkin, mutta meilläkin on kyllä aiempien kausien takit käytettynä ostettu. Ja laatu on kyllä ihan parasta 🙂

 • Tessa/ Elämäni peili
  3.1.2014 at 12:44

  Oi, ihana! Kaikki kevät uutuuksia mitä oon nähny, on ollu (onneksi!) kamalia, mutta toi meni ihan pakko saada listalle.

  • Sini
   3.1.2014 at 13:08

   Eikös olekin kivoja!

 • Tessa/ Elämäni peili
  3.1.2014 at 12:45

  Voi miten ihana toi rainbow! Kaikki uutuudet mitä on näkynyt, on (onneksi) ollut kamalia, mutta toi on nyt ihan pakko-saada listalla;)

 • anna
  3.1.2014 at 17:09

  tykkään kyllä! Pandatoppi oli ihana, kun babyshopin sivuilta vilkaisin.. Ja tuo sateenkaaritakki on myös hieno!

 • Pikku hiiri
  3.1.2014 at 22:24

  Nyt ankean harmaan "talven" keskellä tuo uusi satenkaarikuosi näyttää ihanalta! Voisin harkita haalaria Saralle päiväkotiin. Tosin Pompilta on myös tulossa teknisiä ulkovaatteita joita on pakko ostaa 🙂

Lue lisää