Muutama alevinkki

Muutama alevinkki viikonlopuksi!

Ensiksi suosittelen tsekkaaman Stylepitin alen, mistä poimin muutamia hyviä löytöjä tänne. Mini Rodinia sieltä löytyy -50% alella ja noita kivoja I dig Denimin farkkuja -30% alella. Jos kevätvaatteet tai kengät ovat jo mielessä niin mini a turen välikausitakkeja oli puoleen hintaan ja hummelin kenkiä -40% alennuksella. Kenkävalikoima tuolla on aika hyvä ja alessa on paljon talvi- ja välikausikenkiä. Söpöt vaaleanpunaiset nilkkurit on muistaakseni pompomin ja noille keltaisille kumppareille jäi hintaa 12 euroa. Hieman pienemmällä alella löytyy mm. noita tretornin gore-tex lenkkareita. Mini a Turen tämän talven toppavaatteet olivat -40% alessa! Stylepitissa on myös ilmainen postitus.

Kaikki lasten alevaatteet löydät täältä ja alennetut kengät täältä. Lasten urheilupuoli on erikseen ja sieltä löytyi nappulakenkiä ja jalkapallokamoja -60% alennuksella ja muutenkin paljon urheiluvaatteita ja -tarvikkeita lapsille ihan hyvillä prosenteilla. Nuo alennetut löytyy sitten täältä.

Toinen alevinkki koskee Minimintin muutamaa merkkiä, joita saa nyt about puoleen hintaan. Tytöille vähän hempeämpi merkki nimeltä Danza ja sitten nuo paul frankin tuotteet ovat nyt suuressa alessa. Danzan vaatteet ovat oman kokemukseni mukaan hiukan niukkoja, Eevillä on koko 6 sopiva noista. Paul Fankilta löytyy tosi kivoja vaatteita etenkin pienemmille lapsille, söpöjä nuo korvalliset hupparit ja printtipaidat! Lisäksi koodilla ”mint” saa vielä 10% extra-alen kaikista tuotteista!

Mukavaa viikonloppua!
*Postaus sisältää mainoslinkin stylepit sivustolle.
 • Anonyymi
  12.1.2014 at 19:45

  Kiva kun laitat noita esittelyitä uusista kaupoista.. Tai ainakaan en ollut tuosta kuullut aiemmin 😀
  Voisin laittaa tähän vinkiksi linkin, mistä saa tilattua ihania julisteita tai kortteja. Uskon että pidät… Tätä kommenttia ei edes oikeastaan mielellään tarvitse julkaista, halusin vain jakaa sulle tän nettikaupan kun julkaisemiesi sisustuskuvien perusteella uskon sun löytävän täältä kaikkea kivaa 😀

  http://www.walldesign.fi/fi/

  • Sini
   12.1.2014 at 19:56

   Moikka! Kiitos vinkistä, tämä olikin minulle ihan uusi tuttavuus. Menenkin heti tutustumaan tarjontaan!

 • Anonyymi
  12.1.2014 at 19:47

  Ja suosittelen kurkkaamaan ne kortit kans 😉

Lue lisää