Päivän asu

Omien asukuvien kanssa on ollut täällä vähän hiljaisempaa kun minulla hajosi jalusta ja sitten kun kuvaaja olisi paikalla niin on ollut jo niin pimeää. Tänään nappattiin asukuvat päivänvalossa ennen kuin lähdettiin miehen kanssa elokuviin katsomaan Anselmia.

Henri Lloydin villakangastakki on ollut kovassa käytössä nyt talvella, ainoastaan paukkupakkasilla olen käyttänyt paksumpaa Fjällrävenin untuvatakkia. Pakkaskeleillä karvavuorelliset converset ovat pitäneet varpaat lämpöisinä ja tavarat ovat kulkeneet mukana tuossa Selma laukussa. Laukku on kyllä tosi laadukkaan oloinen ja tuo saffiano nahka on helppohoitoinen ja kestää hyvin kulutusta. Plussaa on vielä se, että kantohihnan ansiosta laukkua voi knataa olalla tai crossbodynakin kun tarvitsee saada kädet vapaiksi.

Täällä ollaan virittäydytty jo Putous-tunnelmaan, entäs siellä? Meillä molemmat lapset hokevat noita ohjelmasta tuttuja lausahduksia; toinen romahtaa alvariinsa ja toinen kyselee mitä jäbä duunaa. Oma suosikkini on kyllä Antsku ehdottomasti, joskin itse huomaan alitajuisesti venyttäväni puheessani sanan ”aaaaaivaaaaan”  ihan Ymmi Hinaajamaisesti 😀

Mukavaa lauantain jatkoa!

 • Riikka - Hunajaista
  25.1.2014 at 19:36

  hieno tukka! 🙂

  • Sini
   27.1.2014 at 18:33

   Kiitos! tähän alkaa jo pikku hiljaa taas tottumaan 🙂

 • Henna - Pakkomielteitä. Minullako?
  26.1.2014 at 06:38

  Vautsi mikä kokonaisuus! 🙂

  • Sini
   27.1.2014 at 18:33

   Kiitos Henna!

 • Melina / Minishow
  26.1.2014 at 07:24

  Nätti kokonaisuus! Jos toi takki löytyisi jostain alesta niin varmasti nappaisin sen itellenikin. Ja joo, meilläkin kysytään vähän väliä mitä jäbä duunaa.

  • Sini
   27.1.2014 at 18:33

   Voi, suosittelen ehdottomasti!On tosi lämmin, vaikka onkin näin lyhyt malli!

 • Rea H
  26.1.2014 at 08:09

  Laukku ja kengät iskee <3 Mullakin monta Korssin laukkuu , tykkään, eikä ne ole edes kalleimmasta päästä mut silti super hienoja.

  Muhun ei iske Putuous , tai en ehdi vaan siihen paneutumaan 🙂 Kaikki kyllä hokee noita juttuja… Tulee mieleen Kummeli, aikoinaan 🙂

  • Sini
   27.1.2014 at 18:34

   Mulla ei ole aikaisemmin korsseja ollut kun ne mallit mitä olen kokeillut, ovat olleet kovin painavia. Ei tämä Selmakaan mikään kevyin ole, mutta ihan vielä sopiva kanniskeltavaksi. Tykkään myös kun ei ole mitään ylimääräistä blin blingia 🙂

 • Anonyymi
  26.1.2014 at 19:01

  Jaksan aina ihmetellä ja ihastella hoikkuuttasi. Sinulla on, nainen, täydellinen kroppa :)! Jaksaa uskoa vielä siihen että kahden lapsen äidin ei tarvitse olla vannetta mukanaan kantava laardiliisa :)). Voi kumpa itsekin omaisin noin hyvät geenit (tai vastaavasti mahtavan itsekurin).

  Putous putoaa meikäläiseen. Aku Hirviniemen Arja Laine tosin on tuhannesti parempi hahmo kuin Slaikka. Mahtaa Hirviniemeä itseäänkin harmittaa kun ei keksinyt Arjaa aiemmin. Ihan huippu! Muiluttaa, muiluttaa :D.
  todellakitodellakitodellaki

  • Sini
   27.1.2014 at 18:37

   Voi kiitos! Täydellinen se ei todellakaan ole, raskauksista ei jäänyt kiloja muistoksi, mutta löysää nahkaa kylläkin ja sen karistaminen on työn ja tuskan takana. Ehkä jos se itsekuri olisi vähän parempi, niin siinä olisin jo onnistunut 🙂 Tosiaan, koville ottaa tämä "uusi elämä" ilman herkkuja!

   Hahaa, Se Arja Laine oli ihan loistava! Ja samaa mieltä, paljon parempi kuin Slaikka ihme köntsineen. Ehkä näyttelijöillä on jo vähän liikaakin yritystä hahmoissa, hauskimmat tulee varmastikin vähän vahingossa. Toivottaavasti Arja palaa vielä ruutuun!

   Muiluuttaa, muiluuttaa XD

 • Anonyymi
  26.1.2014 at 20:03

  Tässä täytyy olla joku salaliitto, kun ainakin mun karvaconssit on ihan hirmu kylmät! 😀 Ostaessani ajattelin, että ne olisivat varmaan iiihanan lämpimät, mutta jos mennään nollaan, niin jalat jäätyy tykkänään. Hassua!

  • Sini
   27.1.2014 at 18:38

   Itse en noita pidä pidempiä aikoja ulkoillessa, mulla täytyy nollakelillä olla jo villasukat ja kunnon bootsit 🙂 Mutta siis noin muuten asioilla ja lyhyemmillä reissuilla on varpaat pysyneet ihan lämpöisinä.

 • Hanna
  26.1.2014 at 20:07

  Meillä fanitetaan Antskua!!! Me nimittäin asutaan Imatralla 😀 Mut en mie silti romaha, enkä syö carbonaraa…

  • Sini
   27.1.2014 at 18:39

   Huippua! Se on kyllä paras!

 • Anonyymi
  27.1.2014 at 11:44

  Lauantai meni, mutta Putous-tunnelmissa jatketaan. Sen kummemmin ajattelematta sanoin aamulla käpyä vaatineelle tytölleni, että "Äiti ei nyt voi kävyksi sulle muuttua…" 😀

  Ja aivan ihana tuo Michael Korsin laukku!

  • Sini
   27.1.2014 at 18:40

   😀 Vähänkö repesin! Itse kun puhuin tänään puhelimessa niin kuulin koko ajan omat sanani Ymmin versioina. Aaaaivan, todellakitodellakitodellaki 🙂

 • Anonyymi
  28.1.2014 at 09:11

  Miks vanhemmat antaa lasten kattoo tollasta ohjelmaa missä on ala-arvoista viihdettä joka ei sovi lapsille. Tää on tosin mun mielipide:)

Lue lisää