Viikonlopun touhuja

Viikonloppu meni täällä rennoissa meiningeissä ja sisälsi mukavan leffaillan tyttökavereiden kanssa sekä synttärijuhlia Vaasassa. Kävimme katsomassa kotimaisen ei kiitos– leffan, mutta se ei kyllä omasta mielestäni ollut mikään kovin hyvä tuotos. Jokin aika sitten kävin katsomassa toisen kotimaisen Ainoat oikeat– elokuvan ja se taas oli kovasti minun makuuni, suosittelen niille jotka tykkäävät romanttisista hömppäleffoista!

Viikonloppuna tuli myös vähän lipsuttua tuosta minun ”kevyemmästä elämästäni”, sillä eihän leffaan nyt voi mennä ilman mitään herkkuja ja synttäreilläkin on pakko maistaa joka laatua mitä on tarjolla 🙂  Ehkä vähän selityksen makua, mutta onneksi taas on uusi viikko ja voi aloittaa ihan nollasta. Olen kyllä huomannut, että sokerin vähentäminen on parantanut oloa tosi paljon ja itsellä tuo herkuttelu on ollut enemmän sellainen tapa, mitä en edes ole ajatellut paljoakaa aikaisemmin. Jotenkin sitä illalla vaan on tottunut napostelemaan sohvalla koko ajan jotain kun katsoo telkkaria ja nyt kun olen kiinnittänyt asiaan huomiota, niin ei se herkkujen vähentäminen loppujen lopuksi niin kamala asia ollutkaan kuin mitä luulin. Tarvitse kuitenkin jotain siimaa aina silloin tällöin ja nuo satunnaiset herkuttelut vielä itselleni sallin.

 Takki: Henri Lloyd // Paita: Lindex // Huivi: Gant //
 Laukku: Hilfiger // Farkut: Vero Moda // Kengät: Converse

Tuossa muutama asukuva viikonlopulta, rennolla lookilla liikenteessä. Olenkin täällä monesti kertonut, että olen farkkuihminen ja kuljen farkut jalassa lähes aina. Hyvien farkkujen löytäminen on kuitenkin aika haasteellista ja monen monta merkkiä/mallia on testattu ja vain muutamista on tullut todellisia suosikkeja. Nämä kuvissa näkyvät Vero Modan Noisy May malliston pillifarkut ovat yhdet niistä, ovat ihan käsittämättömän mukavat jalassa ja materiaali on miellyttävän tuntuista. Farkut ovat luonnollisemman väriset näissä aikaisemmissa kuvissani, jotka on otettu päivänvalossa.

Omani olen tilannut tuolta zalandolta alekoodilla, nyt voimassa on ainakin ZALEKOOD114 koodi ja sillä saa 10% alen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Lisäksi löysin urheilupuolelle sopivan koodin eli koodilla FIT4WINFI saa 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista treenivaatteista. Koodia testatessani se ilmoitti, että kävisi myös treenikenkiin! Noisy Maylla näytti olevan myös muita kivannäköisiä farkkumalleja tuolla, ehdottomasti merkki jolta aion kokeilla jotain muutakin!

Viikonloppuna saatiin myös ihan vähän luntakin tänne ja Aatu oli heti skarppina liukurin kanssa menossa pulkkamäkeen. No eipä sitä lunta tullut kuin ehkä yksi sentti ja koville meinasi ottaa tosiasia, että pulkkamäkeen ei nyt päästä. Ainakin Vaasassa näytti tulleen vähän reilumminkin lunta, mites siellä muualla, pääsittekö viikonloppuna jo lumitöihin?

Tällä viikolla blogista löytyy vielä yksi kiva arvonta, joten pysykäähän kuulolla! *Teksti sisältää mainoslinkin zalandon sivuille*

  • Mari
    13.1.2014 at 17:45

    Helsingissä on se sama sentti-pari. Kovasti toivottaisiin lisää lunta, jotta päästäis hiihtämään ja pulkkamäkeen.

Lue lisää