Beau Lovesia, pandoja ja NiiloIlon kantispäivät

Moikka moi! Tänään starttasi tuolla NiiloIlossa kanta-asiakaspäivät ja tarkempaa infoa siitä löytyy  vielä tuosta vähän alempaa. Aatu sai myös NiiloIlosta käyttöönsä kuvissa näkyvän Beau Lovesin asun ja se osoittautuikin tosi kivaksi livenä.

Paketissa oli mintunvihreät baggymalliset kissahousut ja musta naamio teeppa valkoisella printilla. Hiukan infoa mitoituksesta vielä jos joku arpoo kokojen välillä, kuvissa näkyvät vaatteet ovat kokoa 4 ja käyttäjä on noin 93-95cm pitkä. Sanoisin, että vähän niukkaa mitoitusta ovat ja housuista olisi meille varmasti mennyt myös koko 5. Nämä pastellisävyt kyllä näyttävät näin kevään lähestyessä tosi kivoilta, pastellihuumassa päätin hankkia myös muutaman uuden sohvatyynyt noiden mustavalkoisten kaveriksi. Onko teihin muihin vielä kolahtanut nuo pastellit?

Tässä tosiaan tietoa noista kantispäivistä. NiiloIlosta saa nyt kaikki kanta-asiakkaat kaikki tuotteet -15% alennuksella koodilla: KANTA15. Tarjous koskee tosiaan kaikkia tuotteita aletuotteet mukaanlukien, ainut poikkeus on juuri saapuneet uudet pimpamin välikausihatut. Kanta-asiakastarjous on voimassa 2.3.2014 saakka.  ILONA kanta-asiakkaaksi voi liittyä rekisteröitymällä asiakkaaksi verkkokaupassa ja tilaamalla uutiskirjeen, rekisteröitymään pääset tästä.

Uutuuksista löytyykin tuolta mm. ticketin kevättä, nosh organicsia, Molo kidsin toinen erä, Beau Lovesia, Mini Rodinia ja paljon muuta!

Instagramin puolella minulla olikin jokin aika sitten kuva tuosta NiiloIlosta tilaamastani rodinin pandahaalarista. Rea kysyi voisiko siitä saada myös toisen kuvan edestä päin ja täältäpä ne nyt löytyvät. Haalari on kokoa 92/98 ja se on aika reilua kokoa, menee siis hyvin vielä Aatulle ja vähän kasvunvaraakin on. Materiaali on kivaa ja joustavaa ”kesäcollegea” eli ei mikään kovin paksu haalari ole kyseessä.

Instagramin säännöllisen epäsäännöllisesti meidän kuulumisia kuvina, blogia voi sitten myös seurata bloglovinin kautta sekä facebookissa ja blogilistalla.

 • RIIKAN BLOGI
  26.2.2014 at 08:46

  Kyllä on söpö poika!

 • anna
  26.2.2014 at 12:31

  onpa ihanan väriset nuo housut, oikein tulee kevät mieleen! 🙂

 • Annika /Karkkipurkki
  26.2.2014 at 21:27

  Tosi kiva setti, niin ihanan väriset nuo pöksyt! Ja ihana on tuo pandahaalarikin :))

 • Rea H
  28.2.2014 at 21:07

  Ihana 🙂 lähti tilaukseen pienemmälle 😉 kiitos kuvista !!

Lue lisää