Cashmerea kaulaan

Olenkin täällä joskus kirjoitellut, että tykkään pitää paljon pipoja ja usein käytänkin niitä seivaamaan huonot hiuspäivät ja niitä taas tuntuu olevan usein! Nytkin pitäisi taas kipinkapin marssia parturiin kun juurikasvu on päässyt jo luvattoman pitkäksi, mutta onneksi tosiaan pipo pelastaa…ainakin hetkellisesti 🙂

En ole aikaisemmin tajunnut, että COSsilla on aivan ihania cashmere huiveja ja pipoja! Tämä oma settini tuli vastaan facebookin kirppiksellä ihan uudenveroisena ja se on kyllä aivan täydellisen pehmeä ja mukava yllä! Luulisin, että sävy tässä on juurikin tuo COSsin sivuilla oleva burgundy, kamera vaan tahtoo väkisin vääristää sävyä enemmän violettiin. Ainakin nyt katsottuna väri luonnossa on aika lähellä tuota alimman kuvan cossin mallikuvan huivia. Googlettelin näitä ja onhan näitä tosiaan löytynyt vaikka kuinka monessa eri värissä, täytyykin ensi syksynä pitää nämä mielessä ja hommata jossakin toisessa sävyssä, nyt tuolla oli enää punaisia ja näitä burgundin värisiä.

Synkkänä päivänä kuvat ovat joko liian tummia tai ylivalottuneita, pahoittelut siitä. Hommasin kameraani myös uuden objektiivin ja siihen täytyisi nyt tutustua oikein ajan kanssa, harmi vaan kun sitä aikaa ei tahdo olla kuin iltaisin ja silloin taas ei ole kunnon valoa. Noh, kevättä kohti onneksi mennään…

 • Rea H
  15.2.2014 at 20:50

  Kivaa viikonloppua 🙂

  Hei saiskos siitä ruskeesta panda jumppiksesta sovistuskuvia enemmän? Näin sen instan puolella, se on kyllä aikasta namu 🙂

 • Satu/Willa Fox
  16.2.2014 at 13:18

  Tosi ihanat ja toi alma!! <3

 • Tanja
  18.2.2014 at 17:25

  upea alma! 🙂

Lue lisää