Crocs ystävänpäivä-arvonta ja kevään uutta

Ystävänpäivän lähestyessä Crocs halusi tarjota lukijoilleni kivan arvonnan. Arvonnassa palkintona on vapaavalintaiset crocsin kengät sinulle ja ystävällesi ja sinun tarvitsee vain käydä kurkkaamassa crosin nettikaupasta mieluisin vaihtehto palkinnoksi ja kommentoida se tämän postauksen kommenttilaatikkoon. Voittajan julkistan ystävänpäivänä 14.2 ja jos onni osuu kohdalle niin valitsemasi kengät lähetetään sinulle kotiin ja pääset ilahduttamaan ystävääsikin uudella kenkäparilla!

Arvonta starttaa siis N-Y-T ja päättyy 13.2.2014
Anonyymit muistakaahan taas erottuva nimimerkki!

Tähän samaan ajattelin laittaa myös hieman kuvia kevän ja kesän uutuuksista. Ekan kollaasin tuotteet löytyvätkin jo verkkokaupasta noita citykumppareita lukuunottamatta ja itselleni on kesäksi tulossa käyttöön nuo tosi kauniit pitsiset kengät. Näyttävät mukavilta ja kevyiltä, toivottavasti ovat sitä myös livenä! Uutuuksissa on myös uusia värejä lasten handle it kumppareihin ja naisille on tosiaan tulossa vielä myöhemmin nuo lyhytvartiset kumpparit aika herkullisissa väreissä. Lastenpuolella uusi juttu on vilkkuvalolliset sandaalit, joita löytyy tytöille perhosteemalla ja pojille haikaloja sekä cars kuosia. Mitäs sanotte uutuuksista?

Crocsin Handle it kumpparit ovat olleet meillä käytössä viime kevään ja syksyn ja tykkäsin niistä kovasti (samoin lapset). Eniten niissä miellyttää se keveys, monet kumppareista kun ovat niin kovin painavia. Meidän omat olen myös huoletta napannut pesukoneeseen pesuun eivätkä ole menneet miksikään! Handle it saappaisiin on tullut nyt muutama uusi väri ja hempeän vaaleanpunainen on poistumassa valikoimista. Jos vaaleanpunaisia mielitte niin nyt kannattaa niiden kanssa olla asialla, meillä ne onkin jo viime vuodelta ja sopivat tsi hyvin sen girly rainbow kuosin kanssa! Kyseiset saappaat ovat voittaneet myös TestFaktan testin, testistä voi lukea täältä ja alla vielä taulukko tuloksista.

Lue lisää