Crocsin arvonnan voittaja, alekoodi sekä löytö Lindexilta

Oikein mukavaa ystävänpäivää teille kaikille!

Eilen oli mukava ilta marimuksussa, jossa pääsin muiden mukana kurkistamaan jo vähän marimekon syksyn mallistoon. Mallistossa oli mielestäni monta todella kaunista kuosia/vaatetta, mutta yksi oli ylitse muiden. Sieltä takkivalikoimista löytyy aivan ihana mustavalkoinen pussimallinen pilkkutakki talveen ja ihan harmitti jättää se sinne. Noh, nautitaan tästä lähestyvästä keväästä nyt ensin ja mietitään syksyä sitten myöhemmin 🙂 Harmi kun en muistanut ottaa kameraa mukaan, kuvia noista ei nyt siis ole tähän saatavilla.

Blogissani oli käynnissä crocsin sponssaama arvonta ja teitä osallistuikin siihen ihan mieletön määrä. Kiitos kovasti kaikille kommenteista ja nyt on aika sitten paljastaa random.org palvelun arpoma voittaja. Harmi vaan kun sain arpoa vain yhden voittajan, mutta teille muille lohdutukseksi sain jaettavaksi myös 20% alekoodin tuonne crocsin verkkokauppaan ja se löytyypi tuosta alla olevasta kuvasta. Itse sain muutes juuri postissa nuo pitsikengät molemmissa väreissä ja ovat ihan supermukavat jalassa ja kaiken lisäksi kivan näköisetkin! Nämä pakataan ehdottomasti reissuun mukaan ja varmasti tulevat vielä myöhemmin näkymään täällä kuvissakin, tässä tällainen illalla räpsäisty kuva nyt ensihätään.

Palkintonahan oli vapaavalintaiset crocsit itselle ja ystävälle ja tällä kertaa arpaonni suosi seuraavaa kommenttia:

Anskuli 09 helmikuuta, 2014 10:56
mäniin haluaisin kokeilla näitä paljon kehuttuja talvikenkiä:
http://www.crocs.fi/crocs-womens-allcast-luxe-duck-boot/12812,fi_FI,pd.html?cid=26H&cgid=women-footwear-boots
Onnea ”Anskuli”, nyt pääsetkin sitten testaamaan noita toivomiasi talvikenkiä! Laittaisitko minulle yhteystietosi osoitteeseen kaikkimitaolen(ät)gmail.com ja toivomasi kengät+koko ja sama juttu ystäväsi kenkien suhteen.

Verkkokaupan alekoodi siis ”EEVIS20” ja sillä saa 20% alennuksen verkkokaupan tuotteista kahden päivän ajan.

Vähän sillisalaatti tämä postaus, mutta ajattelin vinkata kivasta löydöstä minkä tein Lindexin nettikaupasta. Muotiblogeissa on on vilahdellut kivoja printticollegepaitoja, mutta itsellä kyseisen hittipaidan hankinta on tyssännyt sen kohtuuttoman kalliiseen hintaan siihen nähden, että materiaali on vain osaksi puuvillaa. Eilen tuli sähköpostissa Lindexin uutiskirje ja sen siivittämänä kävin katsomassa heidän uutuudet ja sieltä löytyikin sitten kiva edullinen versio omaan kaappiini. Ja mikä parasta, materiaali oli 100% puuvillaa! Hinta oli vajaa 25 euroa ja ilmaisten postikulujen perässä tilasin vielä Holly&Whyte malliston uutuuksista yhden raitapaidankin (nuo ovat omasta mielestäni hyvälaatuisia ja edullisia). Uutiskirje koski tuota Lindexin extended mallistoa, missä näytti olevan ihan kivan näköisiä nahkalaukkujakin! Toivottavasti collegepaita on kiva luonnossakin, koitan saada vaikka jonkun asukuvankin tänne vielä myöhemmin.

Lopuksi vielä pieni alevinkki minkä bongasin taas facebookista, nimittäin Keskisen kellossa on käynnissä useita alekampanjoita ja esimerkiksi kaikki Tommy Hilfigerin tuotteet ovat nyt -20% alennuksessa. Alessa on myös suunto ja Hugo Boss, kannattaa kurkata koko valikoima täältä.
Hilfigereissa pitäisi olla myös ilmainen postitus!

*sis. mainoslinkin Keskisen kelloon


 • Kissis
  14.2.2014 at 08:43

  Hei aika täydelliset noi espadrillat! Nimenomaan ton kumipohjan ansiosta, kun yleensä tommosissa just tykkää olla paljain jaloin ja pohja menee pilalle. 🙁

  • Sini
   14.2.2014 at 12:58

   Hei, niin on! Ja tosi kivat jalassakin!

 • Anonyymi
  14.2.2014 at 11:49

  Oikean puoleisen neuleen oikea hinta on 34,95, vähän kalliimpi siis kuin kuvassasi. 🙂
  Kivoja vaatteita kyllä!

  • Sini
   14.2.2014 at 12:58

   Voi hitsi, mulla on mennyt nuo raitapaitojen hinnat väärinpäin! Siis tuo neule on tosiaan tuon reilu 34e ja tuo vasemman puoleinen sen 14,95e. Sori!!

 • j.m
  14.2.2014 at 12:33

  Hei onko noiden crocsin flip flopien väri turkoosi? Kun ainakaan vielä ei verkkokaupassa tuota väriä ollut, vaan mustaa ja hopeaa pelkästään. Tuo on aivan ihana väri, jospa sitä tulisi myöhemmin 🙂

  • Sini
   14.2.2014 at 12:59

   Moikka! juu tuon nappasin kuvapankista kun en saanut mustaa kuvaa kopioitua. Sitä ei tosiaan ainakaan vielä ollut nettikaupassa, toivottavasti tulisi myöhemmin!

 • Anonyymi
  14.2.2014 at 19:36

  Millaista kokoa nuo pitsicrocsit ovat? Kannattaako ottaa normaalikoko? 🙂

  • Sini
   14.2.2014 at 20:56

   Mulla on nuo 38/39 koossa ja oma jalka on 38-38,5. Ovat ihan hyvät, vähän reiluutta mutta eivät hölsky kuitenkaan jalassa. Omaani olisi varmaankin optimaalisin ollut ihan pelkkä 38, mutta kun noissa on nuo tuplakoot. Se pienempi olisi varmaan taas ollut liian nafti ja varpaat olisivat rumasti törröttäneet 🙂

  • Anonyymi
   15.2.2014 at 13:26

   Ok, kiitos vastauksesta 🙂

 • Anonyymi
  15.2.2014 at 11:04

  Onko sulla tietoa koska nuo citykumpparit tulee myyntiin? Keltaiset NIIIIN herkut <3

  • Sini
   15.2.2014 at 17:27

   Muistaakseni se oli maaliskuun aikana, kysyin sitä kyllä, mutta en ihan tarkkaa vastausta enää muista 🙂

 • Martina
  15.2.2014 at 12:28

  Kiitos koodista! Kumpparit tilattu tytölle 🙂

  • Sini
   15.2.2014 at 17:28

   Olepas hyvä!

 • Anonyymi
  15.2.2014 at 17:07

  Hei, olen tässä tilaamassa itselleni kesäksi espadrilloja ja mietin kummat tilaisin Havainakset vai nuo Crocsit. Sinulla muistaakseni on molemmat. Onko mitään mielipiteitä laadusta, mukavuudesta tai muusta, jotka voisivat vaikuttaa valintaani? Kiitos, jos viitsit verrata. 🙂
  -Katri

  • Sini
   15.2.2014 at 17:29

   Kyllä mä ehkä kallistuisin noihin crocseihin. Molemmat ovat tosi mukavat jalassa, mutta ihastuin noissa crocseissa juuri tuohon pitsiin ja naisellisuuteen. Ovat ehkä vähän monikäyttöisemmät kun menevät mekkojen yms kanssa tosi kivasti. Laadusta en valitettavasti osaa sanoa kummastakaan vielä mitään, crocseissa on ehkä plussaa tuo pohjallinen joka on muovia ja pysyy siksi siistimpänä.

 • Anskuli
  16.2.2014 at 10:11

  siis vaude, mä voitin blogissasi jo toiseen kertaan 🙂 Ihanaa!!! Laitan sähköpostia sulle, oon niin onnessani <3

 • Sifia
  17.2.2014 at 06:00

  Ihanat kengät olet saanut. Kerrohan lomasi jälkeen käyttökokemuksia niin tiedän ostanko itsellenikin nuo kesäksi. 😉 Crocsin balleriina malliset olivat kyllä ihan ykkös kengät meidän teneriffan lomalla joten uskoisin että nuokin on hyvät. 🙂

  Kiitos myös alekoodista. vihdoin sain tilattua tyttöselle vaaleanpunaiset kumpparit. <3

Lue lisää