Hitoksee hyvät housut

Se oliskin taas perjantai! Tänään mulla on ollut vapaapäivä ja otin tuossa muutamia kuvia yksistä supermukavista housuista, jotka löysin h&m:lta. Useinmiten käytän farkkuja tai farkkulegginsseja, mutta muutamia ”ihan oikeita” housujakin kaapistani löytyy.

Housuissa kaipaan aina taskuja, olen just sellainen kädet taskussa-tyyppi, silloin kun en tiedä mihin muuallekaan ne tunkisin 🙂 Ja kun oma tyylini on useinmiten rennon puoleinen, tekee ne taskut liian virallisen näköisistä vaatteista enemmän oman tyyliset.

Nämä mustat housut ovat tosiaan h:m:n mallistosta ja semmoiset stretch kankaiset, vaikka eivät siltä ihan kuvissa näytäkään. Mielettömän mukavat päällä ja sitten kun ilman vähän lämpenevät, ovat nämä kivat myös esimerkiksi balleriinojen kanssa. Nämä on aika helppo yhdistää erityylisten yläosien kanssa, näiden kanssa sopii hyvin niin huolettomampi löysä yläosa kuin esimerkiksi virallisempi kauluspaitakin. Kauluspaitoja en itse käytä oikeastaa koskaan, mutta ehkäpä näiden kanssa voisi hommata sellaisen vähän löysemmän mallin ja jonkun ison korun, jolloin saisi taas yhden erilaisen lookin.

Otsikkoon palatakseni, niin täällä ainakin odotetaan kovasti huomista putouksen finaalia ja ei varmaankaan ole vaikea arvata ketä me olemme fanittaneet koko kauden. Toisaalta, eihän se maailma niin pyöri, että me kaikki fanitettaisiin Antskua 😉

Mites siellä, Antsku vai Ymmi? Ja mitäs tykkäätte housuista?

 • Elmiira
  28.2.2014 at 16:07

  Totta kai Etelä-Karjalassa fanitetaan Antskua 🙂

  • Sini
   1.3.2014 at 09:35

   Todellakitodellakitodellaki!!!

 • Anonyymi
  28.2.2014 at 17:17

  Tosi kivat housut ja istuu sulle kuin nakutettu. 🙂

  Ja hitoksee Antskuhan se voiton vie tai mie romahan! 😉

  Mukavaa viikonloppua!

  -Elina-

  • Sini
   1.3.2014 at 09:35

   Kiitos!Ja jep, peukut pystyyn Antskulle!

 • H
  1.3.2014 at 08:58

  Voisitko laittaa suoran linkin?

 • Tanja
  1.3.2014 at 10:33

  Housut on supermageet sun päällä! Mun reidet ei ikävä kyllä taivu tohon housumalliin, ärsyttää :/. Jäbä oli mun suosikki mutta Ansku taitaa tänään viedä voiton 🙂

 • Hanna
  1.3.2014 at 15:07

  Onpa kivat näköiset housut:) Antsku taitaa viedä voiton!

Lue lisää