Mini&Maximus

Viikonloppuna meillä oli aika kesäiset tunnelmat kun kävin läpi lasten viime kesän vaatteita ja samalla lykkäsin heille kokeiltavaksi muutamat mini&maximuksen t-paidat, jotka tilasin jokin aika sitten ensi kesää ajatellen. Meillä ei merkin vaatteita kovin montaa ole ollut ja niissäkin mitoitus on ollut tosi vaihtelevaa, joten hiukan jännityksellä odotin meniköhän kokoarviot ihan pieleen…

Näissä kuvissa Eevillä (110cm) on päällä paidat kokoa 7 ja Aatulla (90cm) on päällä paidat kokoa 4. Punavalkoinen sacre bleu on selkeästi löysempi malli ja tuo le meow tee on taas sitten tyköistuva (ja aika pitkä ja kapea malli). Kissapaidat ovat eri paikoista tilatut ja ilmeisesti eri erässä valmistettuja kun toinen on tehty kulutetummaksi kuin toinen. Valkoinen modern hero tee on aika normaalia mitoitusta.

Viime kesänä MiMan hailippis oli Aatun suosikki ja hänelle hommasin hommasin kesäksi tuon kuvissa näkyvän mustan lippiksen. Huomatkaa, että käyttäjän kertoman mukaan kovat jätkät pitää lippistä vinossa. DUH! 😀

Itse olen näitä tilannut mm. Orange Mayonaise kaupasta, mutta näitä löytyy monesta muustakin nettikaupasta, kaikki jälleenmyyjät näkee täältä.

Ja tämä ei ole maksettu mainos 😉

  • Anonyymi
    4.2.2014 at 20:32

    Tosi kivoja vaatteita, ihania kuvia ja niin söpöt lapset ♥. Aatu on melkoinen hurmuri!

  • a
    4.2.2014 at 21:21

    Hui, ompa Aatu jo aivan isomman pojan näköinen noissa kuvissa lippiksen kanssa 🙂 Ihania kuvia! -adimon

Lue lisää