Molo kidsin kesää

Lapset saivat pienen paketin tuolta Molo kidsin toimistolta ja niitä sovittelimme tuossa viime viikolla. Aatulle paketissa oli kuvan Aksel slim fit farkut koossa 104 sekä zapp tennarit sea stripe kuosilla koossa 26. Päässä on tuo aikaisemmin ostamani shadow lippis koossa 3-5. Mielestäni kengät vastaavat aika hyvin kokoaan ja lippis myöskin. Farkuissa oli pituutta lahkeissa, mutta niitä käytämme vähän käännettyinä aluksi. Materiaali farkuissa on mukanaa stretchia.

 molo kids Aksel jeans// shadow cap // zapp sneakers // basic tee

Eeville paketissa oli kaunis Lilly pisaramekko koossa 110/116,  neonsävyiset Augustine slimfarkut 116 sekä Zapp tennarit swan kuosilla koossa 29. Mekko on mukavaa, joustavaa materiaalia ja malli siinä on tuollainen oversize. Noissa tennareissa plussaa on se, että niiden sivusta löytyy myös vetoketju, joten nauhoja ei tarvitse aina avata! Meillä ei näitä tennareita olekaan aikaisemmin ollut, joten kiva päästä kokeilemaan mitenkä kestävät käytössä.

 Molo kids Lilly dress // Augustine jeans //  zapp sneakers

Molo kids on avannut aivan uudet nettisivut ja niitä voi käydä kurkkaamassa täällä. Tuolta löytyy kaikki tuotekuvat sekä monista myös noita sovituskuvia ja lisäksi tuotteiden kohdalta löytyy myös myymälät, joista ko. tuotteen voi ostaa.

 • Kirsi
  17.2.2014 at 11:28

  Nuo Aatun farkut!! Ihan pakko saada meijänkin jäbälle, tosi mageet 🙂

  • Sini
   19.2.2014 at 16:32

   ne on tosi kivat!

 • Vauhtivekaroiden äiti
  17.2.2014 at 12:10

  Kivat vaatteet, molemmilla! Meilläkin on kesäksi pojille Molon tennarit, pojat tykkäsivät pikkuauto-kuosista 🙂

  • Sini
   19.2.2014 at 16:32

   Se pikkuautokuosi on ihana, hommasin siitä Aatulle kerhorepun ja oli ihan innoissaan!

 • Anonyymi
  17.2.2014 at 15:00

  Hienot farkut. Mut pisaramekko on mun makuun liian iso ja yöpaitamainen. Kuosi on ihan kiva kyllä.

  Hopo

  • Sini
   19.2.2014 at 16:33

   Malli on aika reilu, paremmin toimii ilman noita housuja esim leggareiden kanssa 🙂

 • Saija
  17.2.2014 at 20:18

  Meillä on tyttösellä tuo Lilly-mekko, mutta se tosiaan on aika iso ja väljä, joten saa jäädä odottelemaan tytön kasvua. Ostin samaisen mekon itselleni koossa 158/164 cm ja se on tällaiselle 170 cm pitkälle juuri sopiva – kuin hieman väljä ja kivasti pepun alle ulottuva t-paita. Hassua kulkea lasten mekko päällä, mutta nuo pisarat vaan iskivät 😉

  • Sini
   19.2.2014 at 16:33

   Juu aika reilua koko on! Voi, aikasta kiva olisi varmasti itselläkin!

Lue lisää