Printticollege ja kaksi tyyliä: Osa rock

Kirjoittelin vähän aika sitten tuosta kivasta printticollegesta minkä bongasin Lindexin sivuilta. Näköjään paita on ollut suosittu, sillä nettikaupassa sitä näytti olevan enää muutamaa kokoa jäljellä. Paita oli kyllä juuri niin kiva kuin ajattelinkin, ohuehkoa ja vähän joustavaa materiaalia.

Paita on ehtinyt olla päällä jo pariin otteeseen, tämä taipuu kyllä moneen ilmeeseen ja ajattelin tännekin laittaa muutamaia kuvia noista kahdesta eri tyylistä. Tässä ekassa paitan kanssa on keinonahkahousut ja nahkatakki ja asun kanssa sopii kivasti tuo zaran mokkanahkainen niittilaukku, joka on löytö huutiksesta.

Tässä siis ”rock” versio tästä ja myöhemmin kuvia vielä siitä vähän rennommasta asusta!

Kollaasissa vähän samantyylisiä vaatteita kuin mitä minulla kuvissa, tuo Vilan nahkainen bikertakki näyttää kyllä tosi kivalta ja tätä keinonahkaista parin vuoden takaista alelöytöä kun olen pitänyt aika paljon, niin mietin satsaamista ihan kunnon nahkaversioon. Mitäs te tykkäsitte tästä asusta?

 • Katja
  23.2.2014 at 16:43

  Makee asu! Bongasin tuosta kollaasista nuo hennesin leggarit, ne on ehkä ihan pakko hakea.. 🙂

  • Sini
   26.2.2014 at 06:37

   Kiitos!Juu niitä näyttikin olevan aika montaa mallia tuolla!

 • Rea H
  23.2.2014 at 20:24

  Mun pitäis hankkia uudet Conssit , mistä saisi livenä helposti, HKI?

  • Sini
   26.2.2014 at 06:37

   Stadiumista mä olen ainakin hakenut, kannattaa tsekata sieltä!

Lue lisää