Rainbow with rainbow

Vähän juttua kevätvaatteista vielä. En ole ennättänyt noita Eevin omia vielä postailla tuota girly rainbow takkia lukuunottamatta, mutta niistä on kyllä luvassa vielä enemmän juttua kun ehdin kuvaamaan niitä jossakin välissä. Tämä rainbow kuosi on kyllä ehdottomasti oma suosikkini sillä sehän on kaunis kuin karkki! Itselle nuo pipot tuppaavat olla se heikkous ja tykkään aina teettää luottotekijöilläni asuihin sopivat pipot, tämän rainbow takin kanssa pidettäväksi tilasinkin sitten Pim Pamilta aivan ihanan sateenkaaripipon ja tällä viikolla valmiit hatut odottivat postilaatikossa!

Bongasin tämän mallin tuolta Pim Pamin nettikaupasta ja mietin, että se voisi näyttää kivalta vaaleanpunaisella pohjalla. Esitin vielä Petralle erityistoiveen josko sateenkaaren raidat saisi myös takkiin sopivissa väreissä, kaikki muut kuvioiden värit saakin sitten itse valita nettisivuilta tilausta tehdessä. Petralle oli nyt juuri saapunut myös trikookankaita uusissa väreissä ja tämä olisi tosi kiva myös kirkkaan keltaisella pohjalla. Materiaalivaihtoehtona pipoihin on tuolla siis velour ja trikoo ja värejä sekä kuvioita löytyy vaikka kuinka! Tämän takin kanssa sopii hyvin myös alimmassa kuvassa näkyvät pilkulliset ja raidalliset kankaat ja samaa löytyy myös vähän poikamasempanakin versiona tähtikuvalla.

Itse olen Petran tekemiä tuotteita tilannut jo varmaan nelisen vuotta ja aina olen ollut todella tyytyväinen tilaamiini vaatteisiin ja hattuihin. Sivut ovat selkeät ja tosiaan kaikki värit saa valita itse ja kuosien kanssa meinaa tulla aina ihan valinnanvaikeus. Arvostan kyllä kovasti Petran taitoja ja hienoa on ollut seurata hänen aikaansaannoksiaan ihan sieltä alkumetreiltä saakka! Meillä myös lapset (etenkin Eevi) tykkäävät kovasti leikkisistä kuoseista ja reippaista väreistä ja pipot ovat malliltaan käytännöllisiä ja kestävät hyvin myös useat pesut.

Keltaista trikoota ei tuolloin tilatessani ollut vielä saatavilla ja niinpä päädyin sitten tilaamaan Aatulle tällaisen lippamallisen trikoopipon hauskassa ”dancing in the rain” kuosissa. Pohja on tummanharmaa ja se on helppo yhdistää melkein minkä asun kanssa tahansa ja tässä on pienissä määrin tuota kaipaamani keltaista myös. Pikkumies itse oli tosi iloinen tuosta lipasta, se kun tuntuu olevan tärkeä juttu kaikissa hatuissa.

Petra kysäisi minulta olisinko halunnut antaa teille lukijoille käyttöön pienen alekoodin noihin Pim Pamin keväthattuihin ja ilman muuta olin heti mukana! Koodilla ”kaikkimitaolen” saattekin nyt -10% alennuksen kaikista välikausihatuista Pim Pamin sivuilta (ei koske tupsuja). Alennuksen saa rekisteröitymällä kauppaan (tai kirjautumalla sisään tililleen) ja sen voimassa kerran eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Koodin on voimassa tämän viikon loppuun ei 21.-23.2.2014

Huom, koodi kirjoitetaan pienellä ja siis ilman noita heittomerkkejä (itsellä tuli tuohon kuvaan epähuomiossa isoilla kirjaimilla)

Laitoin tuohon kuvan muutamasta uudesta mallista, poikien uusia malleja on enemmän tuolla Pim Pamin verkkokaupassa, kannattaa käydä kurkkaamassa!

 • Ebbe
  21.2.2014 at 07:30

  Tuo hempeä Rainbow on kyllä niin kaunis. Juuri sitä Sokoksella ihastelin, harmi vain kun tyttölapset puuttuvat 😀
  Miksei olisi pojille vastaavaa…

  • Sini
   21.2.2014 at 16:28

   Se on kyllä ihana!

 • Meeri / Murulit
  21.2.2014 at 09:41

  Voi teillekkö tuo ihana hattu tuli jota Pim Pamin facebook sivuilla ihastelin, että sopisi kyllä niin loistavasti tuohon tyttöjen Rainbow takkiin. 🙂 On siis aivan ihana hattu!

  • Sini
   21.2.2014 at 16:28

   Juu meilelhän se 🙂 Sun täytyy tilata Pinjalle sama!

 • Pikku hiiri
  21.2.2014 at 09:46

  Tosi pirteä kevätasu molemmilla! Ihana takki & pipo erityisesti Eevillä.

  • Sini
   21.2.2014 at 16:29

   Kiitos!

 • j.m
  21.2.2014 at 09:59

  On kyllä nätti rainbow (vaikka aluksi en tuolle lämmennyt) 🙂 Keltainen pipo kävisi tuohon ihanasti! Ja hauska tuo lippispipo, pitääkin laittaa hankintalistalle, kunhan saan päätettyä ja hankittua loputkin välikausikamat!

  • Sini
   21.2.2014 at 16:29

   Keltainen olisi sopinut kanssa kyllä tosi hyvin. Tuossa lippapipossa on kiva malli, ainakin meillä poika tykkäsi!

 • Riitta
  21.2.2014 at 10:44

  Aika ihania pipoja 🙂

  • Sini
   21.2.2014 at 16:29

   Kiitos Petralle! 🙂

 • Satu/Willa Fox
  21.2.2014 at 13:04

  Taas niin ihanasti asustetut asut, et mie romahan. 🙂 Siis sanoinko jo et tosi ihanat!

  • Sini
   21.2.2014 at 16:30

   Ei se mitään Satu, siulla on oikeus siun omiin tunteisiin 😀

 • Anonyymi
  21.2.2014 at 16:34

  Todella ihania pipoja tuolla.

  Mutta mitä teet niille kaikille vuosien varrella kerääntyneille pipoille? Ne kun menee vuosia…. ainakin nykyään, kun ei ole vauvaikäisiä. Meillä pari lapsen päätä ja pipoja kertynyt kymmeniä ja kymmeniä. Oonkin yrittänyt pitää pipo-ostolakkoa. Siis yrittänyt…pari talvipipoa kuitenkin hankin 😉

  Saas nähä miten täs kevään mittaan käy.

  • Sini
   21.2.2014 at 17:21

   Monet on teetetty johonkin pukuun niin yleensä myyn ne sitten puvun kanssa yhdessä. Osa viimevuotisista hatuista menee molemmille edelleen, ne on semmoisia yksivärisiä että käyvät monen kanssa.

 • Anonyymi
  21.2.2014 at 16:35

  Minkäkokoiset noi Eevin Goretennarit on mitkä kuvassa näkyy? Onko ne yleensä isoa vai pientä kokoa? Onko vaikeat pukea jalkaan? Katsoin että oisivat hyvässä alessa Citymarketissa mutta ovatko lie kuinka epäkäytännölliset..

  • Sini
   21.2.2014 at 17:22

   Ne on 29 kokoa. Ehkä vähän niukkaa, ei ainakaan reilua mun mielestä. Noissa on pelkät nauhat, että onhan ne hitaammat kuin tarrat, eli tarrallisia suosittelisin minä jos saa valita.

 • Anni
  26.2.2014 at 06:34

  Aivan ihana setti!
  Minkä pituinen Eevi on ja minkä kokoisen takin hänelle valkkasit?

  • Sini
   26.2.2014 at 06:37

   Eevi on nyt vähän päälle 110cm ja takki on 122 kokoa. Ei mitään kovin reilua siis 🙂

Lue lisää