Samistellen

Mini rodinin ekasta erästä tilasin meille muutaman vaatteen kesäksi ja kevääksi. Tykkään käyttää lapsilla samanlaisia/samantyylisiä vaatteita ja mini rodinilla onkin kiva kun samaa kuosia löytyy niin työille kuin pojillekin.

Kuvan vaatteet on tilattu oii:sta ja punavuoren peikosta. Nuo sudenkorennot olivat tosi kivat ja materiaaliltaan samanlaista kuin viime vuoden pallokalat. Eli siis sellaista tosi joustavaa ja mukavan tuntuista kangasta. T-paidan malli on vähän oversize, mekko on se ihan perinteinen frilla mitä aikaisemminkin.

Eevillä on kaikki 116/122 kokoa (pituus n 110cm) ja Aatulla 104/110 kokoa (pituus 93cm). Nuo tuplakoot ovat välilä vähän hankalia, varsinkin ulkovaatteissa ja Aatun pico takeissa on kyllä aika reilusti kasvunvaraa, mutta taas pienempi koko ei välttämättä olisi mahtunut.

Koitin nyt vähän kuvailla tänne noita uusia kuoseja, mun kuvattavat vaan vetivät ihan omaa showta ja ilmeet on kyllä sen mukaisetkin 😀

Nämä french terry hupparit olivat viime kesänä meillä kovassa käytössä ja ovat mielestäni tosi kivaa materiaalia, joten tilasin molemmille vastaavat täksikin kesäksi. Aatulla oli jo viime kesänä 104/110 koko käytössä ja käänsin siitä vain resorit hihoista ja oli ihan pidettävä. Väri näissä on kaunis mustikansininen.

Tässä kuvia noista tikkitakeista, jotka ovat olleet jo aikaisemmin kaupoissa. Näissä on säätönyörit vyötäröllä ja niillä noita saa vähän istuvammaksi, näissä kuvissa ei (ehtinyt) säätää mitään 😀

Tummansininen picotakki, tämä on varmasti se oma suosikkini. Nämä ovat hieman kosteutta hylkivää materiaaliakin, että pienen tihkusateen ainakin kestää.

Kesäksi minulla olisi eeville myös tuo viime kesän budgie lintumekko ja olen koittanut löytää Aatulle tuota saman kuosin paitaa, mutta eipä ole tullut vastaan. Jos jollain siis pyörii tuollainen valkopohjainen lintupaita nurkissa koossa 104/110 niin tänne saisi tarjota! EDIT: Paita löytynyt, kiitoooos!!

Ekasta erästä meille tuli vielä yksi vaate, mutta siitä kirjoittelen lisää myöhemmin kun se saapuu, toivottavasti koko olisi sopiva!

Tilasitteko te mitään?

 • Siimeksessä Minttu
  11.2.2014 at 15:10

  Ihania rodineja! Meillekin on tulossa muutama uutuus. mm. harmaa banda jumppis ja kirahvia. En voi olla kommentoimatta miten ihana tuo eamesin tuoli on!! Haaveilen noita samoja ruokapöydän tuoleiksi! 😉

  • Sini
   11.2.2014 at 18:28

   Nuo eamesit on kyllä kivat, meillä on ne ruokapöydän tuoleina ja olen kyllä tykännyt!

 • Marianne
  11.2.2014 at 17:14

  Nuo kaksoiskoot kyllä ovat välillä vähän hankalia. Meille myös kotiutumassa lapsille picot, ja pojalle (95cm) on juuri tuo sininen 104/110cm koossa tulossa. Kokeilin meidän vanhaa safaripicoa, joka on pienempi koko ja juuri jäämässä naftiksi, menee ehkä kevään väkisin jos tuo uusi on liian iso. Otin tytölle sen vaaleansinisen, täytyy katsoa miltä näyttää asustettuna vaaleanpunaisella.

  • Sini
   11.2.2014 at 18:29

   Niinpä. Ja samaa tuumin, kyllä se 92/98 olisi ollut ihan just ja just eikä varmaan olisi syksyllä mennyt. Se vaaleansininen on kanssa ihana ja varmasti tosi magee vaaleanpunaisen kanssa!

 • Kinuski
  11.2.2014 at 17:42

  Kivoja vaatteita olet valinnut! Mulla mietinnässä beiget kirahvileggarit ja vaaleansininen pico pojalle. Saa nähdä, saanko aikaiseksi ennen kuin loppuu. Viikonloppuna kans googlailin, jos olisin jostain vielä löytänyt tuon saman budgien mitä säkin haikailet, mutta koossa 80/86. Ei tullut vastaan enkä nyt kyllä muista, että olisi ollut isompanakaan kokona.

  • Sini
   11.2.2014 at 18:30

   Voi se vaaleansininen pico on suloinen!hei huikkaa jos joskus satut törmäämään 104/110 kokoon siitä budgiesta!

 • - M -
  11.2.2014 at 18:16

  Meillä vielä odotellaan pakettia 🙂 Osittain samoja juttuja on tulossa. Pojalle tuli french terryä molemmissa väreissä. Hieman jännittää, millainen se toinen väri on. Näyttää eri kuvissa siniharmaasta turkoosin siniseen. Esikoinen hyväksyi sudenkorentopaidan. Olisi kiva, jos sitä tulisi hihattomana. Tummansinistä picoa olen myös miettinyt… Norsu collegeshortsit olisi kiva nähdä livenä. Kyllä näihin rahaa sai taas kulumaan…

  • Sini
   11.2.2014 at 18:31

   Mä just näin siitä toisesta kuvan tuolla mamin aarteet blogissa ja voi kun sekin oli kiva. Nyt harmittaa kun en tilannutkaan sitä vaikka oli jo ostoskorissa 🙂 Noh, meillä on kyllä vielä viime kesän vihreä ja oranssikin mitkä mahtuu, että eiköhän noilla pärjätä.

 • Anonyymi
  11.2.2014 at 18:20

  Kivalta kyllä näyttää korennotkin :)! Mä arkailin niitä valkoisen pohjan takia ja otinkin kiraffeja molemmille; tytölle mekko ja pojalle teeppis. Myös pandaa, french terry shortseja ja ballerina hame tuli näpyteltyä ostoskoriin ;). Ja pari takkia vielä himotais tilata, mutta katsotaan nyt..

  • Sini
   11.2.2014 at 18:32

   Hupsista, niin mullekin taisi käydä. Ensin en ollut ajatellut tilaavani kuin picon ja hupparin 😀

 • Oliviah
  11.2.2014 at 19:40

  Meiltä löytyisi tuo undulaatti t-paita ja kokokin taitaisi olla oikea. Laita postia, jos ei ole vielä löytynyt. Mulla oli lapsena just tuon väriset undulaatit , siis ihan oikeat:) Tuo tummansininen Pico olisi ihana, mutta koon kanssa täälläkin arvotaan. Meillä on se syksyn vuorellinen koossa 104/110 vielä ihan passeli ja on ollut kyllä tänä talvena enemmän käytössä kuin VDT:n toppis.

 • Anuli
  12.2.2014 at 05:52

  Ihania ovat kaikki. Korentomekko ja paita ovat ihanan raikkaita ja keväisiä. Meiltä löytyy myös tuo punainen takki. Kiraffeja otin molemmille beigepohjaisena. Mitä kokoa tuo Aatun lippalakki on?

 • -Auroran&vaavin äiti-
  12.2.2014 at 11:02

  Kivoja hankintoja, tummansininen pico on kyllä tyylikäs!
  Meidän lapset kulkee varmaan kesänä nakuina, en ole uhrannut ajatustakaan kesävaatteille! Toivottavasti tulee lämmin kesä 😉

 • Satu/Willa Fox
  12.2.2014 at 15:11

  Meille on tulossa kirahveja ja sit pojille tummansiniset picot. Olin ensin tilaamassa kelta-raidalliset, mutta muutin viime tingassa mieleni. 🙂 Nuo sudenkorennot näyttää myös kivoilta!

 • Kerttu / Modernisti Kodikas
  12.2.2014 at 17:59

  Ihania vaatteita ja vitsit, miten suloisia pieniä malleja <3

Lue lisää