Bottom up ja alekoodi merkkilaukkuihin

Hyvin istuvien farkkujen löytäminen on usein aika haastavaa ja farkkujen suurkuluttajana useampi merkki on tullut koluttua läpi. Muutamalta merkiltä olen löytänyt ne itselleni parhaiten sopivat mallit ja yksi näistä merkeistä on Liu Jo. Kyseiseltä merkiltä minulla on farkkujen lisäksi myös muutamat mustat housut ja ne ovat olleet kanssa malliltaan ja materiaaliltaan mieluisat. Omani ole kaikki ostanut Fashionstoresta , koska siellä kanta-asiakkaat saavat aina pienen alen, mutta varmasti näitä muistakin kaupoista kyllä löytyy.

Noissa Liu Jo:n bottom up farkuissa on nimensä mukaisesti takapuolta kohottava leikkaus ja ainakin itse huomasin aika suuren eron ns. normimallisten ja näiden farkkujen välillä. Ei nämäkään tietenkään ihmeisiin pysty, mutta leikkaus ei entisestään ainakaan litistä ja levennä takapuolta 😀

Malleja löytyy useampia, mutta itsellä on kaikki noita slim leg- mallisia eli pillihousuja. Leveämpää lahjetta löytyy nimellä pants ja todella kapeaa nimellä super skinny. Lisäksi on vaihtoehtona normaali- tai korkeavyötäröinen ja osa malleista on ns relaxed mallisia eli vähän väljempiä. Superskinnyt ovat hyvä malli saappaiden kanssa ja nämä skinny mallit ovat hyvät perushousut, pantsit taas sopivat hyvin esimerkiksi avokkaiden kanssa. Noita eri malleja ja värejä voi kurkata täältä.

Takki Only // Huivi Kudibal // Farkut Liu Jo // Laukku Zara //

Nämä kuvissa olevat omani ovat aika normisiniset ilman mitään kulutuksia. Räväkempiäkin vaihtehtoja löytyy ja etenkin noissa vajaamittaisissa housuissa on aika herkullisia kesävärejä saatavilla. Itse tilasin tuollaiset beiget vajaamittaiset housut samassa koossa kuin mitä farkut ovat minulla olleet, mutta harmikseni ne olivat minulle liian isot. Noissa sai lahkeet käännettyä muutes alas asti ja olivat sitten ihan täyspituiset ainakin minulla. Farkut (ja muutkin housut) kannattaa ottaa tosi napakassa koossa. Sellaisena, että juuri ja juuri menevät jalkaan. Noissa on nimittäin mukana elastania ja jo hetken jalassaolon jälkeen ne tuntuvat ihan sopivilta, vaikka aluksi vähän kinnaisikin. Liian isoina taas helposti tulee polvipussit ja tuo leikkaus ei toimi niin hyvin kuin sen olisi tarkoitus. Suosittelen näissä yhden koon pienempää kuin normaalifarkuissa. Noissa strech housuissa taas itsellä farkkujen kanssa sama koko oli iso, eli ne ovat vielä joustavemmat ja se kannattaa huomioida mikäi ei paikanpäälle sovittamaan pääse.

Tässä vielä pari kuvaa omistani ja alla muutamia poimintoja noista Fashionstoren uutuuksista. Liu Jo:lla oli myös tosi kaunis trenssi mustana ja beigenä, kannattaa kurkata siis merkin muutkin vaatteet!

Onko teillä kokemusta Liu Jo:n farkuista? Mitäs olette tykänneet?

Stockmannille olisi nyt vielä hetken aikaa voimassa alekoodit useampiin tuotteisiin! Koodilla STCOM1314 saa -20% alennuksen verkkokaupasta mistä tahansa naisten, miesten tai lasten vaatteesta tai asusteesta. Tämä koskee siis myös esimerkiksi noita merkkilaukkuja! Laukuista löytyy niin versacen, Michale Korssin, Ralph Laurenin, Fulran kuin marimekonkin laukkuja. Huomasin myös, että verkkokaupasta löytyy mm. Odd Mollyn neuleita ja hurja määrä uusia kevättakkeja!

Lisäksi jos taas Stockmannin viime kertainen alekampanja meni ohi noiden kodin
tuotteiden osalta tai jos jokin huonekalu, valaisin tms. jäi
kaihertamaan, niin tästä löytyisi myös -20% alekoodi kodintuotteisiin. Koodilla STCOM2314 saa siis -20% alennuksen yhdestä kodin tuotteesta.

Käsittääkseni yhteen tilaukseen voi käyttää vain yhden koodin, mutta postitushan oli maaliskuussa ilmainen, joten koodeilla voi tehrä eri tilaukset. Koodin pääset käyttämään tästä.

EDIT: Testasin koodia ja se antoi alennuksen ihan kaikista ostoskorin tuotteista ja lisäksi tuolla kodin tuotteet koodilla myös vaatteista (naisten, miesten ja lasten) eli yhdellä koodilla pitäisi saada noista kaikista se alennus!Koodilla sai alen myös kengistä ja lastenpuolelta löyty hyvin noita gore-tex kenkiä kevääseen ja naistenpuolelta esimerkiksi vagabondin tennareita ja balleriinoja.

Muistuttelen vielä, että sunnuntaina päättyy Reiman -50% ale, löytöjä ensi talveksi ehtii vielä tehdä täällä.

 

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

 • Elina
  9.3.2014 at 07:18

  Kiva asu! Täälläkin vetäistiin eilen converset jalkaan ensimmäistä kertaa tänä vuonna 🙂

  Place for Dreams

  • Sini
   9.3.2014 at 09:47

   Kiitos!Mulla on conssit ollut käytössä jo jonkin aikaa, ne on kyllä monikäyttöiset popot!

 • Anonyymi
  9.3.2014 at 09:33

  MOI! Kiitos alevinkeistä! Ootko muutes tilannut NEXTiltä englannista mitään? Mä tilasin juuri tällä viikolla tytölle leggareita ja pojalle paidan ja tarttee nyt kertoa, että laatu oli ihanan napakkaa leggareissa. Eikä olleet kalliita. Postikululut 0 euroa kun tilaa vähintään 20 eruolla. Palautus/vaihto ei varmaan onnistu kuitenkaan Suomesta. Paketti tuotiin ovelle kolmen päivän päästä. On se nopea!! 🙂 t.Helmin äiti

  • Sini
   9.3.2014 at 09:48

   Moi! olen joskus muutama vuosi sitten tilannut jotain tyllihameita ja söpöjä kenkiä. En ole muistanutkaan koko nextia pitkään aikaan! Kiitos vinkistä noiden leggareiden suhteen, mäkin tykkään niissä semmoisesta napakasta materiaalista. Huippu juttu myös tuo tosi nopea toimitus ja se, että postikuluttomuusraja on noinkin matala.

 • Anonyymi
  9.3.2014 at 14:40

  Mulla itsellä on tummansiniset liu jo farkut ja olen tykännyt todella paljon. Kangas niissä on sellaista ihanan pehmoista ja joustavaa. Ja joo, peppu näyttää niissä tosi hyvältä! Kesäksi haluttais nuo vaaleansiniset farkut. Josko sitä raskis tilata 😉

  SANNA S.

  • Sini
   11.3.2014 at 21:03

   Se on kyllä tosi mukavaa kangasta, eikä purista tai paina mistään! Niitä vaaleita ihailin minäkin, kunnon kesäfarkut!

 • Henna
  9.3.2014 at 18:46

  Kylläpäs peppu näyttääkii hyvälle noissa farkuissa 😉

  • Sini
   11.3.2014 at 21:03

   hahaa, kiitos! 😀

 • Anskuli
  11.3.2014 at 11:58

  oijjoi, saiskohan tommosilla farkuilla taiottua tällaiselle lättäpyllyllekkin vähän muotoja?;)
  Voi olla toivotonta… onko noissa kaikissa merkin farkuissa tuo sama "muotoileva" ominaisuus?
  Aika arvokkaita näytti olevan, mut tekis mieli kokeilla 🙂 Mustista farkuista tykkään mut toisaalta noita kulutettujakin farkkuja ois kivas testata..

  • Sini
   11.3.2014 at 21:09

   Juu mun mielestä noissa on kyllä ihan oikeasti selkeä ero muihin farkkuihin, tai siis ainakin semmoisiin mitä itsellä on ollut. Mun mielestä ne on noissa bottom up-malliston farkuissa ja housuissa, en tiedä onko heillä sitten muitakin housuja myynnissä.

   Hinta on tosiaan aika kova ja itsekään en koskaan ennen näitä ollut näin kalliita farkkuja tai housuja ostanut. Vähän mietin onko ne sen väärtit, mutta päätin silloin tilata kokeiluun ja ei niitä kyllä malttanut palauttaa. Mulla on tosiaan mustat jostavat housut, mustat farkut ja sitten nämä siniset. Mustissa, kuten kaikissa mustissa, on miinuksena se haalistuminen jos pesee usein. Eli ehkä siksi kallistuisin noihin kulutettuihin farkkuihin, jotka vaan paranee kulutuksen myötä.

   Itse käytän melkein joka päivä farkkuja, joten siksi halusin sitten panostaakin niihin vähän enemmän ja eipä niitä loppupeleissä tarvitse olla kuin muutama mieluisa pari kaapissa ja niillä pärjää jo hyvin. Mun lempparifarkut olen aina käyttänyt ihan puhki asti, vielä on kaapissa parit tosi vanhat joita en vain malta heittää poiskaan 🙂

Lue lisää