Kevätkamppeita osa 2

Nyt vihdoin ja viimein muutama kuva noista Eevin kevätvaatteista. Eeville olen ostanut käytettynä yhden setin ja sitten uutena ostin sen molo kidsin setin mistä olikin täällä kuva jo aikaisemmin. Yksi takki ja fleece on muutama viikko sitten blogin kautta saatu ja lisäksi kevääksi on molemmille lapsille soft shell takit, joista kirjoittelen vielä myöhemmin. Kaksi vedenpitävää asua on mielestäni tämän ikäiselle tytölle aika sopiva määrä, välikausivaatteita meillä ainakin pestään useammin kuin talvivaatteita, joten varasetti on hyvä olla olemassa.

Tässä ekassa kuvassa on ticketin välikausihousut 116 ja saman koon ticketin windfleecetakki. Conversen kengät sopivat väreiltään kyllä kivasti näiden kanssa, mutta mitään vedenpitoahan niissä ei ole, joten enemmän käytetään sitten farkkujen ym kanssa kuivemmalla kelillä. Asusteina popin tuubihuivi ja saman sarjan raidallinen pipo, Aatullahan nuo vastaavat näkyivätkin aikaisemman postauksen kuvissa turkoosissa värissä.

Tässä sama setti kuin äsken, mutta windfleecetakin päällä on ticketin kuoritakki 116 koossa. Nämä ticketin välikausivaatteet eivät mielestäni ole enää niin jättimäisen reiluja kuin joskus aikaisemmin, housut ovat edelleen isompaa mitoitusta kuin takit. Tuo 116 kokoinen takki vaikuttaa juuri sopivalta n. 110cm pitkälle tytölle.

Racoonin suomen maahantuoja kysyi haluaisinko meille jotain uudesta mallistosta käyttöön ja lähettikin Eeville sitten tuon keltaisen pörröfleecetakin sekä alemmassa kuvassa olevan turkoosin sydäntakin. Nämä ovat molemmat 116 kokoa ja juuri sopivia, tuo välikausitakki on vähän reilumpaa mitoitusta kuin fleece. Fleecessä on hauskana yksityiskohtana sydäntasku sekä vino vetskari! Racoonin takkia käytämme varmaankin vähän siistimmissä menoissa, vaikka vettähylkivä sekin on materiaaliltaan. Takkiin on myynnissä myös saman värisiä välikausihousuja, joten asu käy hyvin myös siihen kunnon ulkoiluunkin. Paksuudeltaan nämä vastaavat aikalailla ticketin plain rain pukuja, hieman ohuempaa ja notkeampaa materiaalia kuin ns. normi kuorivaatteet.

Siinäpä ne olivat, aika pastellista tänä keväänä!
 • Satu/Willa Fox
  5.3.2014 at 18:13

  Kauniita sävyjä ja kivasti sopivat yhteen minttu ja violetti. Täytyypä pitää mielessä. 🙂

  • Sini
   5.3.2014 at 19:34

   Ne on kyllä nätit. Itse en lilasta ole koskaan tykännyt, mutta tuon mintun kanssa se sopii kyllä hyvin.

 • anna
  5.3.2014 at 19:02

  tuo Racoonin mintunvihreä takki on ihanan värinen. ticketin takkikin on kiva!

  • Sini
   5.3.2014 at 19:34

   Se on kyllä kiva, vähän sellainen petroolinvärinen jopa!

 • Anonyymi
  5.3.2014 at 19:17

  Ehdittekö oikeasti käyttää noin montaa takkia samassa koossa? Mun tytöllä kolme takkia ja luulen, että niistäkin se vanhin jää käyttämättä. Nuo Ticketin setit on tosi kivat!

  • Sini
   5.3.2014 at 19:37

   Juu kyllä mä uskon, että noille kaikille käyttöä tulee. Kaksi kuoritakkia, joita käytetään hoidossa ja sitten kotona ulkoilussa ja sitten tuo racoon jonka ajattelin säästää siistimpiin menoihin. Meillä oli viime vuonna sama määrä ja kaikkia kyllä pidettiin.

 • Helmi
  5.3.2014 at 20:33

  Tosi kivoja on.:) tekis mieli ostaa tytölle racoonin takki, nuo on aina vain ihania,vaikka joka kevät on sydäntakki ollut.

  • Sini
   7.3.2014 at 18:43

   Ne on kyllä söpöjä!

 • Salla
  5.3.2014 at 20:41

  ah, näitä katsellessa silmä lepää. sulla on kyllä pettämätön tyyli 🙂 niin lasten kuin oman pukemisen suhteen!

  • Sini
   7.3.2014 at 18:44

   Voi, kiitos Salla!

 • Anonyymi
  5.3.2014 at 21:01

  Ihania settejä! Meillä on tuo sama Ticket pinkkinä ja se alkaa mun harmikseni jäädä pieneksi (tuo 116 koko mahtui peräti 2 vuotta ja vasta nyt kun tyttö on 120cm pitkä, alkaa se jäädä pieneksi). Oikein harmittelin etten löytänyt tuota liilaa enää mistään isommassa koossa. Vähän mäkin ihmettelin että tuleeko teillä noin monelle takille käyttöä mutta ehkä siellä Suomessa likastuu helpommin kun se kuravaihe kestää usein niin pitkälle kevääseen.

  T:Heidi

  • Sini
   7.3.2014 at 18:45

   Juu täällä (ja varsinkin meillä maalla) on tuo kevät tosi kuraista aikaa ja noita saa olla pesemässäkin aika usein. Yhden takin jätän siistimmälle käytölle, että kyläillessä ym on sitten edes yksi kuraton takki 🙂

 • titti
  6.3.2014 at 14:36

  Tosi hienoja! Kelpais kaikki meille jos tyttö olisi 🙂 Tuota Racoonia ja Molon takkia ihastelin heti kun näin tuotekuvat 🙂 Sopii hienosti Eeville nämä kaikki.

  • Sini
   7.3.2014 at 18:46

   Ne on molemmat kivoja, etenkin se karkkiraitainen takki!

 • Annika /Karkkipurkki
  6.3.2014 at 15:11

  Hyvältä näyttää teidän kevät. Ihania värejä! 🙂

  • Sini
   7.3.2014 at 18:46

   Kiitos!

 • Anonyymi
  7.3.2014 at 15:44

  MOI! Tosi kivoja!! Ihanaa kun nyt on jo kevättä ilmassa!! 🙂 -Helmin äippä

  • Sini
   7.3.2014 at 18:46

   Moi! no niinpä, aurinkoa mä vaan kaipaisin vähän enemmän!

 • Anonyymi
  7.3.2014 at 15:54

  Hei, pystytkö antamaan Racoonin maahantuojan s-postia? Netistä en ainakaan löytänyt ja mulla olis yksi reklamaatio :/

  • Sini
   7.3.2014 at 18:48

   Moi! Laitatko mulle vaikka sähköpostia kaikkimitaolen(ät)gmail.com niin voin laittaa sen sulle sitä kautta. En ole nimittäin varma onko tuo se julkinen spostiosoite mistä on minulle laittanut..

 • Hansuli
  7.3.2014 at 19:09

  Ihanat värit

Lue lisää