Military&print

Erään päivän asua taas välillä. Tämä on kuvattu silloin kun oli hiukan lämpimämpää, mutta tuohon collegen päälle vetäisin lopulta vielä takin kun ihan niin lämmin ei sitten ollutkaan.

Kuvissa näkyy Onlyn harmaa military-tyylinen collegejakku ja toppikin on samalta merkiltä. Tuo jakku on päällä tosi mukava kun on tosiaan collegea ja siinä on tuommoinen vähän tyköistuva leikkaus sekä kauniit napit yksityiskohtana. Näitä näytti olevan myös mustina sekä sellaisina superhienoina kirkkaansinisinä. Minä päädyin yllätys yllätys turvalliseen harmaaseen, se sininenkin oli kyllä magean näköinen, mutta minulla ei ole oikein mitään muuta mikä sen kanssa sopisi. Tai no mustan asun kanssa se kyllä menisi hyvin, ehkä käyn vielä joku päivä sitä sovittelemassa.

Noita toppeja oli myös mustina, mutta tämä siniharmaa versio oli minusta kivemman näköinen. Sopii hyvin farkkujen kanssa ja juurikin jonkun jakun alle tuomaan vähän ilmettä muuten simppeliin asuun. Jakku ei mikään kovin paksu ole, joten viileämmillä keleillä menee tosiaan takin alla ja sitten kesällä ihan pelkkänä takkina.

Only // Liu Jo // Ralph Lauren // Rieker

Tässä näkyy vähän tuo jakun takana oleva leikkaus, mikä on tuollaine v-mallinen tuosta keskeltä. Seuraavassa kuvassa vähän paremmin näkyvissä taas tuo etuosan malli, itse tykkään noista pienistä kauluksista mitkä on ommeltu tuohon eteen.

Military look, yes or no?
 • Anskuli
  24.3.2014 at 08:10

  oi, tosi kaunis jakku 🙂 Tai miksi tuota nyt kutsuisi..tekis mieli kokeilla itellekkin! Harmi kun ei ole nyt pääsyä kaupunkiin.. myydäänköhän noita Onlyn vaatteita jossai nettikaupassa?

  • Sini
   24.3.2014 at 10:57

   Kiitos! Mun muistaakseni nelly, boozt ja stokkakin myy onlya netissä. ja olisiko niillä tosiaan oma nettikauppakin, kannattaa googltata tuolla mallin nimellä!

 • Sara.
  24.3.2014 at 09:01

  Mulla on ihan vähän samanhenkinen sininen blingon college-jakku, mikä on ollut suuri suosikki just kesäisin. Kivalta näyttää tuo sinulla oleva versiokin!

  • Sini
   24.3.2014 at 10:58

   Oi, mä muistankin sen! ihailin sitä samaa silloin blingon sivuilla!

 • Anonyymi
  24.3.2014 at 15:49

  Vau, magee asu!

  -Elina-

  • Sini
   5.4.2014 at 18:12

   Kiitos Elina!Harmi vaan, että jakusta irtosi jo yksi nappi 🙁

 • Anonyymi
  29.3.2014 at 11:35

  Näytät hyvälle. Oot persoonallinen nainen.

  • Sini
   5.4.2014 at 18:12

   Kiitos <3

Lue lisää