Mustat lesket, ruutu+ ja Ever After High arvonnan voittaja

Nykyään olen tottunut siihen, että elokuvat ja telkkarisarjat saa katsoa silloin kun itselle sopii. Seuraan telkkarista vain muutamaa sarjaa ja ne tulevat aina juuri siihen aikaan, että iltapuuhat lasten kanssa ovat juuri päättymässä tai vielä kesken. Jotenkin olisi niin mukava katsoa niitä ihan rauhassa, ilman hätäilyä ja ihan vaan rentoutuen. Ilman, että pitää samalla antaa yhdelle vettä, niistää toisen nenää, etsiä kadonneita unileluja ja komentaa kymmenennen kerran molempia menemään takaisin sänkyyn. Ja sittenkin sieltä taustalta kuuluu vielä se sipajaminen ja kikattaminen. Koita siinä sitten pysyä juonessa mukana.

Usein katsonkin sitten jaksot jälkikäteen rauhassa katsomosta tai ruutu.fi palvelusta. Greyn anatomia on yksi sellainen sarja, mitä olen seurannut alusta saakka ja katsonut kaikki jaksot. Se vaan on niin hyvä! Onneksi se palaakin ruutuun taas tällä viikolla uusin jaksoin. Toinen sarja mitä nyt olen alkanut seuraamaan, on tuo uusi kotimainen mustat lesket. Oletteko te muutes katsoneet sitä? Nythän alkaa myös toinen uusi kotimainen sarja nymfit ja sitä odotan kanssa mielenkiinnolla.

Itse olen jäänyt aikalailla koukkuun myös netflixiin, etenkin siis niihin sarjoihin. Tykkään, että voin katsoa usemman jakson peräkkäin ja sieltähän siis löytyy useita tuotantokausia aina per sarja. Aika petollistakin tuo on, nimittäin yöunet tahtoivat jäädä vähän vähäisiksi, kun ei millän malta lopettaa kesken. Muutama sarja on ihan ylitse muiden omasta mielestäni, Orange is the new black (josta tulee uudet jaksot kesällä), House of cards (toinen tuotantokausi julkaisiin juuri hiljan) sekä Suits. Näiden lisäksi katsoin vanhan suosikkisarjani Prison Breakin kaikki tuotantokaudet, hups! Kannattaa ehdottomasti katsoa nuo jos eivät vielä ole tuttuja!

Niin siis tykkäisin, että voisin katsoa useamman jakson aina kerralla ja silloin kun minulle sopii, mutta noita telkkarissa pyöriviä sarjoja ei useinkaan niin voi katsoa, vaan nekin aina yksi jakso kerrallaan. Bongasin jokin aika sitten tuon ruutu+ palvelun mainoksen ja siitä kävi ilmi, että esimerkiksi tuon mustat lesket sarjan kaikki jaksot voi katsoa tuolta ruutu+VIIHDE palvelusta jo etukäteen.

Otin vähän enemmän selvää tuosta palvelusta ja siinäkin idea on aikalailla sama kuin muissa vastaavissa; katso mitä haluat, mistä vain ja milloin vain. Palveluun saa tutustua kuukauden verran veloituksetta ja se toimii niin telkkarissa, tietokoneella, tabletilla kuin puhelimessakin. Itse rekiteröidyin tuonne muutama päivä sitten ja bongasin paljon kivaa tuolta lapsillekin. Eeville esimerkiksi 2 kautta My Little Ponya ja lisäksi My little Pony elokuvakin näytti olevan katsottavissa. Muita lastensarjoja oli esimerkiksi erilaiset LEGO sarjat ja ihana muisto lapsuudesta eli Peukaloisen retket! Voi, sen kertojan äänen kuullessaan tulee kyllä niin oma lapsuus mieleen! Latasin tuon appsin myös iPadille tulevaa reissua ajatellen, pääsee siellä sitten kunnon testaukseen ainakin lasten osalta. Niin ja niitä mustia leskiä on tullut katsottua jo muutama jakso etukäteen. Pakko kertoa pieni paljastus, nimittäin seuraavissa jaksossa vilahtaa muotobloggaajien blogimiitti ja keskustellaan vauvapalstastakin 😀

Valittavana on kaksi pakettivaihtoehtoa. Laajempi ruutu+PRO sisältää esimerkiksi kaikki sm-liiga ottelut, futista, rallia ja näiden lisäksi myös nuo kaikki no edullisemman ruutu+VIIHDE paketin palvelut. Edullisemmassa ruutu+Viihde paketissa on tv-sarjoja, lastenohjelmia, dokumentteja ja elokuvia.

Tuohon ruutu+VIIHDE palveluun saa siis tutustua kuukauden veloituksetta ja sen pääsee tilaamaan täältä. Kuukauden ilmaiskokeilun jälkeen hinta on 5,95e/kk, eli hiukan edullsiempi kuin netflix. Rekisteröityminen vei vain pari minuuttia ja jatkossa lasku tulee suoraan sähköpostiin tai valittavana on myös pankkikortti tai luottokorttimaksu. Jos palvelusta ei tykkää, voi sen irtisanoa kokeilukuukauden päätteeksi ja mitään lisäkuluja ei tule.

Ruutu+PRO paketin normaali kuukausihinta on 29,95e ja tarjouksena siinä on nyt 6kk tilauksen ottajalle kuukausihinta 19,90e. Toinen tarjous on 12kk tilauksen ottajalle tuo sama 19,90e kuukaudessa ja lisäksi kaksi kuukautta tuosta veloituksetta. Tarjoukset pääsee katsomaan täältä (6kk) ja täältä (12kk)

Miellellään kuulen myös teidän kokemuksia tuosta palvelusta jos sellaisia löytyy!

Loppuun vielä tuon Ever After High- arvonnan voittaja. Random.org arpoi voittajaksi nimimerkin ”Merja” tallaisella kommentilla:

Merja 19 maaliskuuta, 2014 10:35
Mukana 🙂 t Emmin ja Neean äiti
Jos Merja tunnistat itsesi tästä niin laittaisitko minulle yhteystietosi sähköpostiini kaikkimitaolen(ät)gmail.com ja laitetaan suloinen nukke matkaan. Toivottavasti se on mieluinen!
*postaus sisältää mainoslinkkejä
 • Anonyymi
  22.3.2014 at 15:32

  Itse otettiin tuo ruutu+ juurikin mustia leskiä ja ilmaiskuukautta ajatellen. En tiedä onko mainonta harhaan johtavaa vai teimmekö jonkun virheen, mutta rekisteröityessä piti maksaa etukäteen puolen vuoden katseluaika joten hintaa ilmaiseksi ajatellulle kuukaudelle tulikin reilut 27€. Mustat lesket kuitenkin vaikuttaa oikein kiinnostavalta sarjalta se mitä ollaan ehditty katsomaan ja isot plussat katsottavuudesta silloin kun itselle sopii 🙂

  • Sini
   22.3.2014 at 20:15

   Moikka! Mulla ei ainakaan mitään tuollaista maksua tullut kun juuri pari päivää sitten tämän tilasin. Otin maksuvaihtoehdoksi laskun, mikä tuli sitten heti sähköpostiin ja siinä oli maininta 0 euroa tutustumiskuukausi. Sivuilla myös näkyy mihin asti tutustumiskuukausi on voimassa, joten se on helppo katkaista ennen uuden laskutuskauden alkamista jos ei pidäkään palvelusta. Minun tietääkseni ei siis pitäisi tulla mitään etukäteismaksuja ollenkaan, kannattaisiko kysäistä vaikka asiakaspalevlusta onko siellä tullut joku virhe?

 • Merja
  22.3.2014 at 21:00

  Hei! Laitoin sulle postia tuosta nukesta.. ihan huippujuttu 🙂 t Merja,Emmin ja Neean äiti

  • Sini
   23.3.2014 at 12:05

   vastattu!

 • Anonyymi
  23.3.2014 at 11:27

  Hei!

  Minun piti myöskin kysyä saitko tosiaan ilmaisen kuukauden noin vain, koska minulla oli palvelua ottaessa sama homma kuin tuossa ensimmäisessä kommentissa: minunkin olisi pitänyt maksaa 6kk katselua kerralla, joka olisi toki sisältänyt myös sen maksuttoman kuukauden. En tiedä onko sillä merkitystä maksaako palvelun heti vai ottaako laskun (tässä yllätyin itse ensimmäisen kerran: tilaan ilmaista palvelua ja minun piti valita maksutapa). Joka tapauksessa minusta kyse on melkoisesta huijauksesta, koska 6kk pitää maksaa heti eikä tuona aikana voi sopimusta irtisanoa (vaikka mainoksessa luvataan, että voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa mutta tässä tapauksessa rahoja ei saa takaisin – kyseessä on määräaikainen sopimus – vaikka tuon maksetun 6kk aikana palvelun haluaisikin keskeyttää). Eli kyseessä on siis määräaikainen 6kk sopimus, joka jatkuu automaattisesti ellet irtisano palveluasi. Tilausehtojen tarkempi tarkastelu on tarpeen, koska siellä mainitaan ettei määräaikaista sopimusta voi kesken kaiken irtisanoa ja minusta siinä on melko suuri ristiriita annettujen tietojen suhteen. Ja muutenkin tietoa tilauksen yksityiskohdista saa vasta tilausta tehdessä – jos silloinkaan edes kiinnittää niihin huomiota.

  Olen laittanut tästä asiasta palautetta suoraan ruutu+-palvelun asiakaspalveluun (jo viime vuoden puolella) mutta en ole sieltä saanut mitään vastausta kysymyksiini tai muutakaan yhteydenottoa. Joten kun nyt alkuvuodesta uudestaan alkoivat mainostaa tuota "ilmaista" kuukautta, niin otin yhteyttä kuluttaja-asiamieheen, koska annetuissa tiedoissa (kokeile ilmaiseksi, peruuta milloin vain) on melkoinen ristiriita siihen verrattuna, että pitääkin maksaa 6kk palvelu kerralla. Kuluttaja-asiamies on ottanut asian käsiteltäväksi mutta sinne edelleen kannattaa muidenkin samaan "ongelmaan" törmänneiden laittaa viestiä. Itse palvelua vastaan minulla ei ole mitään mutta harhaanjohtamisesta en pidä. En ole päässyt "nauttimaan" ilmaisesta kuukaudestani vieläkään, koska aina kirjautuessani pääsen vain suoraan maksamaan "ilmaisen" kuukauteni eli 29,75e…

  • Sini
   23.3.2014 at 12:16

   Voi ei! Siis mitä ihmettä?! Eihän tuo tosiaan ole mikään ilmainen kokeilu sitten ollenkaan 🙁

   Muakin hämäsi se maksuavaihtoehto siinä tilatessa ja siksi otinkin sen laskun, kun en halua omia korttitietojani minnekään syöttää jos sieltä meneekin sitten huomaamatta jotain maksuja. Mulla siis näkyy siellä omissa tiedoissa tuo kuitti ja siinä lukee 0 euroa ja sitten siinä näkyy, että jakso päättyy kuukauden kuluttua. Ainakin noilla tiedoilla nyt ajattelisin, että jos irtisanon sen ennen tuota niin mitään maksuja ei olisi tulossa? Tai siis mitään infoa en ole saanut, että olisinkin tilannut 6kk:n jakson.

   Mikäli tuosta nyt jotain maksuja tuleekin, niin tosiaan on harhaanjohtavaa mainontaa ja aion viedä kanssa asiaa eteenpäin. Harmi vaan kun kuluttaja-asiamiehellä saattaa mennä kauankin ennen kuin asiaa tutkii, jos silloinkaan.

   katsoin niin itsellä lukee tuolla jatkuva tilaus ja ehdoissa puhutaan määräaikaisesta, jota ei voi purkaa kesken 6kk jaksoa. Käsittäisin, että minulla ei ole määräaikainen sopimus? Aika hankala kyllä noita on tulkita…

 • Marru
  24.3.2014 at 06:23

  Meillä on netflix ja enää ei osaakaan olla ilman. Paljon olen sarjoja katsonut ja kiva kun voi katsoa useamman jakson putkeen. Yksi mun suosikeista on tuo Orange is the new black. Kiva kuulla että siitä tulossa uusia jaksoja!

  • Sini
   24.3.2014 at 10:58

   No sama! Se OITNB on ihan loistava, muistaakseni luin tosiaan uusien jaksojen tulevan joskus kesäkuussa!

Lue lisää