oii uutuuksia ja loppuale

Olen viime päivinä käynyt useampaan kertaan ihailemassa ruotsalaisen nettikaupan Oii:n valikoimaa ja etenkin noita heidän uutuuksiaan. Muut ovat jääneetkin vielä ihailuasteelle, mutta tuo bobon rusetti t-paita oli vain niin Eevin näköinen, että sellaisen hänelle tilasin kesäksi. Kokosin tähän omia suosikkejani muutaman merkin uutuuksista ja lisäksi loppuun keräsin suosikkini Oii:n loppualesta, missä aleprossat ovat osassa jopa -50%.

Ensimmäisenä nämä Bobo chosesin uutuudet. Tuo sateenkaaritoppi on näyttänyt olevan todella suosittu ja huvennut melko nopeasti kaikista kaupoista. Söpöhän se kyllä on, ei siitä mihinkään pääse! Rusetti t-paidan lisäksi ihastuin tuohon rusetticollegeen, joka löytyy mallistosta ainakin kauniin pinkin värisenä.

Toisena Nova Starin uutuudet. Minulla on Aatulle jemmassa muutamat merkin farkkushortsit kesään ja niistä olen kovasti tykännyt aikaisempinakin vuosina. Huppareissa on nyt ihana ompun vihreä väri ja näissähän laatu on kanssa superhyvää! Omat suosikkini ovat kuitenkin nuo päheet pilottilasit pienille, hintakaan ei mikään kovin paha ole  (n. 13 euroa). Ainut mikä mietityttää on näiden kestävyys, veikkaisin meillä noiden sankojen olevan solmussa alta aikayksikön 🙂

Viimeisimpänä kuvia ihanasta How to kiss a frogin uusimmasta mallistosta. Heillä on aina kyllä tajuttoman kauniita mekkoja! Nuo kermakakut toimivat mielestäni vielä paremmin hiukan pienemmillä tytöillä,  Eevin ikäiselle sen sijaan voisin ajatella tuota keltaista kukkamekkoa ja leojumpsuittia. Vai onko tuo leo jo liian Leena Hefneria? 😀

Alepuolelta bongasin mini a turelta kauniin kullansävyisen tyllihameen ja petit bateulta söpön kesämekon tyllihelmalla sekä mielestäni unisex mallisen klassisen tikkihupparin. Nuo bateaut olivat tuolla puoleen hintaan. Puoleen hintaan löytyi myös popupshopin suosittuja collegejumpsuitteja ja harvinaista kyllä, näistä oli vielä hyvin kokojakin jäljellä. Jumpsitin hinta oli nyt 25 euroa, mikä on mielestäni ihan kohtuullinen hinta koska näissä materiaali on omasta mielestäni todella laadukasta. Meillä on aikaisemmin ollut myös näitä jumppiksia, mutta nyt Aatulla on käytössä useammat merkin collegehousut ja niissä materiaali on tuota samaa. Hyviä kokemuksia itsellä on myös noista moi:n vaatteista ja Aatulta löytyykin alesta ostettuna tuo kuvan musta huppari ja sama harmaana pienemmässä koossa.

    Lue lisää